Şimdi Ara

Yazık, çok yazık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok yazık. 31 yaşındayım ve bu takım bana dördüncü travmayı yaşattı. Denizli, Trabzon, Galatasaray ve son olarak Sivas. Olmaz, imkansız denilen oldu. Beşiktaş son 2 haftada 6 puan kaybetti. Biz ne yaptık? Leş bir oyun ile Sivas'a yenildik. Soyunma odasına giriyorsun, Beşiktaş 1-0 yeniliyor haberini alıyorsun. Senin sahaya çıkıp parçalaman lazım Sivas'ı. İlk 5 dakikada 1-1'i bulman lazım. Abluka altına alman lazım. Sen sahaya çıkar çıkmaz 2-0 geriye düşüyorsun. 2-0'dan sonra bile hareketlenemiyorsun. Normal bir hafta değil bu, 3 gün önce 90+5'te gol atmışsın kenetlenmişsin, inanmış ve inandırmışsın. Bu maçta çıkıp böyle oynamaya hakkın yok abi.

    Bu takımın o sevdiğim, aşık olduğum, uğruna göz yaşı döktüğüm takım olduğuna inanmıyorum artık. Özellikle 2011'den sonra önlenemez bir looserlık çöktü bu takımın üzerine. Nasıl düzelir onu da bilmiyorum. Bu takım nasıl 19 kez şampiyon olmayı başarmış bu final kaybetme özelliği ile aklım almıyor. Kimin ahı var, kimin bedduası var, kimin kini var bu takım üzerinde. Fenerbahçe taraftarları olarak neden bu çileyi çekiyoruz biz her sene. Olay şampiyon olamamak değil artık. Dün Beşiktaş'ta bizde kazansak 1 gram üzülmezdim. Olsun der geçerdim. Ama onların yenildiği hafta evinde Sivas'ı yenemiyorsan eğer çok büyük bir yanlış vardır demek.

    Muhtemelen Ali Koç bir dönem daha kalacak gibi duruyor. Yönetimden başlayarak, teknik kadrodan, masörüne kadar winner isimler gelsin abi bu takıma yeter artık. Kazanmayı bilen isimler gelsin. Bir takım bu kadar looser olamaz. Bu kadar şanssız olamaz. Bu kadar basiretsiz olamaz. Dün akşam sadece maç kazanmayacaktın, yıllardır kıramadığın şanssızlığını kıracaktın. Kaderini terse çevirektin. Beceremedin. Bi eşik var o eşiği aşamıyoruz bir şekilde. Sürekli takılı kalıyor takım looserlıkta.

    Fenerbahçe'li olmaktan asla vazgeçmem ama eskisi gibi kimse ile zıtlaşmam. Büyüklük göreceli bir kavram ancak Galatasaray bizden bariz daha başarılı. Bunu kabullenerek başlamalı herkes yeni sezona. Fetöcüymüş, yapılanmaymış, be fair mış. Bırakın abi bu işleri takım ile ilgilenin. Bulaşmayın kimseye. Beceremiyorsunuz o işide. Sen koca sezonda 8 maç kaybetmişsin, 7 tanesi kendi sahanda! Bu rezilliktir. Bunu algı ile, hakem ile açıklayamazsın. 7 maçın 1ini kazanıp 3ünce berabere kalsan matematiksel olarak şu an şampiyondun. Liderlik maçına çıkıyorsun Galatasaray'ın bay geçtiği haftada Malatya'ya 3-0 yeniliyorsun Kadıköy'de. Lider çıktığın maçta içerde Galatasaray ile berabere kalmayı bile beceremiyorsun. Göz göre göre başarısız olan, futbolu 1 adım geliştiremeyen Erol'u devre arası gönderemiyorsun. Hepsine rağmen şampiyonluk altın tepsi ile önüne sürülüyor ve sen o maçta ruhsuz top oynayıp varlık gösteremiyorsun. Harbiden Fenerbahçe çok başka bir mevzu. Dünya üzerinde bizim gibi bir takım olduğunu düşünmüyorum ben.

    Bu taraftar daha ne yapsın? Ürün dediler aldık, Fener ol dediler rekor kırdık, Mesut ol dediler verdik, pandemiden önce küme düşme potasındayken bile stad full çekti. Daha ne yapsın bu taraftar bu takıma. Dün çöktüm kaldım televizyon karşısında dakikalarca baktım kaldım öyle. Milyonlarca kez yazıklar olsun abi ne diyeyim artık..







  • Bu hafta da aynısı oluyordu neredeyse. Rakkiplerin birisi 1-0 geride diğeri 1-1 ile girmiş, sen küme düşmeye oynayan kayseriye top bütün maç sende olduğu halde şut çekemiyorsun. Vallahi balına kazandık bugün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.