Şimdi Ara

Yazıcıoglu'ndan(kadıköy) 2.el notebook alacaksanız yazımı okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
11.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 2.el laptop alcaksanız kadıkoy yada yazıoglundan almayın butun 2.el satan bilgsayarcılar blgisayarları topluyolar ben hp tx 1000 laptop aldım tablet pc iş yeriyle anlastım ve 10 taksite böldürdüm bılgısayarı aldım ve iş yerınden cıktım daha kadıkoy iskleden cıkmadan bılg denemek ıcın actım ve bozuk cıktı donamnımsal olarak proplem oldugunu dusunmedim kapattım eve geldıgmde bıdaha actıgımda problemın donanımdan kaynaklandıgını anladım ertesi gun tabı goturdum bana 2 saat sonra teslim ettıler (3 kere anakart değiştirdiler) bılgisayarı 1 hafta sonra gene bozuldu goturdum aynı gun teslım ettıler bılgisayar guzeldı gerı vermek ıstemedım ama bı sure sonra artık sadece kadıkoye calısır oldum heralde 10 kere goturdum bu kadar nıye goturdun be kardesım dıcek olursanız onunda nedenını solıyım cunku kredı kartıyla aldıgım ıcın ıptal ettıremedım aynı gun ıptal etmelerı gerekiyormus ve sonunda canıma tak etttı ve 3 ay sonra gerı vermek zorunda kaldım adamlar bilgisayarı almadı sadece dedıklerı senin laptopu standa koyarız satıldıgı zaman sana paranı verırız 3 ay bekledım ve hıc haber alamadım ama aralarda aradıgımda laptopun durumu ne dıye sordugumda sureklı bana satılmadı burda laptopunuz dıyolardı haber vermeden gıttıgımdede laptop yoktu dukkanlarında konustugumuzda senın laptop u sattık ama gerı geldı dıyolardı servıs te senın sımdı laptop dıyolardı en sonunda laptopu dukkanda gordum ve aldım baska yere goturup sattım bide bunu eklemeden gecemeyecegim adamalar hem suclu hem guclu bana bozuk laptopu verdıklerı gıbı bırde bana dukkanlarında dovcekmıs gıbı konusuyolardı bır an once gıtsın kurtulalım gibi soru sormama kızıyolardı ve bagırarak cevap verıyolardı ters bısey desem dovecekler yanı bıde sonrdan gozlemledıgme gore bozuk laptopları birleştiriyolarmış işte kımı laptopun anakartını kımisının ekranini kasasını falan ram derken cok ucuza laptop mal edıp satıyorlar sızın de basınıza gelmez insallah bilginize...







  • böyle şerefsizler bana gelse şerefsizim dükkanlarını kundaklarım.arkadaşım verdiğin para çocuklarının kefen parası olur inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 13 Nisan 2009; 20:59:25 >
  • Evet onlarda dayılanma çoktur.Öğrencilik zamanlarımda bize de orjinal diye sahte PS1 kolu satmışlardı sonra da geri almadılar.
    üstelik o kadar sormuştuk orjinal mi diye
    En iyisi tandık bildik büyük mağazalardan almak. ya da sıfır almak..tabii o da ayrı bir masraf
  • ondan sonra oturup sinek avlıyorlar......
  • ARKADAŞLAR KAZIK YEMEMEK İSTİYORSANIZ BU YAZIYI LÜTFEN OKUYUN ben kadıköy yazıcıoğlundan 2.el laptop aldım adam bana dediki laptopun özellikleri 256 mb rami var dedi 16 mb ekran kartı var dedi wirrless var dedi ben aceleyle eve gittim evde laptopu açtım ama bide baktımki 120 mb ram 8 mb ekren kartı wirrless yok işlem yaparken laptoptan ses çıkıyor sakın ve sakın aklınız varsa benden size tavsiye yazıcıoğlundan veya herhangi bir 2.el laptop satan yerden ne 2.el laptop nede 2.el bişe almayın ve bunuda herkese soleyin gidin paranızı denkleştirin 0 ını alın şimdi uğraşıyorum paramı bile iade etmiyolar ama ben onları ALLAH a HAVALE EDİYORUM
  • kredi kartı ödemesinin iptali için aynı gün başvurmak kadar saçma bir neden olmaz. bunun üzerine gidin derim. gerekirse bankanıza da başvurun.
    ayrıca eski olsun yeni olsun hiç fark etmez denemeden almayın. en azında bir benchmark programı bulundurun yanınızda tüm donanımı kastıracağı için bir sıkıntısı varsa en kolay onunla anlarsınız.
  • ben hayatım boyunca 2. el urunlerden nefret etmişimidir. cebimde param yoksada almam beklerim gerekırse 1-2 sene daha oyle gider 0 alırım. Hiç bi 2. el ururnun hangı şartlarda nasıl kullanıldığını bilemezsin.
    En iyisi büyük mağazalardan 0 almak.
  • Peki arkadaşlar yazıcıoğlundaki laptop servislerine laptoplarımızı emanet edebilir miyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haki_programmer -- 15 Haziran 2010; 15:38:07 >
  • Tanımadığın bir servise emanet etmeni tavsiye etmem..
  • Tanıyor olduğunu zannettiğin bir servis bile hayal kırıklığına uğratabiliyor...


    http://forum.donanimhaber.com/m_40177754/tm.htm
  • Simdi adini burdan yazmıycam ama yazicioglunda bir servise laptop verdimde basima gelmeyen kalmadi. Sonunda zararli ciktim ama yine ucuz kurtuldum, aman siz dikkatli olun bu servislerin hepsi ayni mantikta calisiyo basiniza bela olabilir.
  • Merhaba,

    Konuyla ilgili olarak öncelikle geçmiş olsun diyorum.
    Kadıköy piyasası ile ilgili pek çok sıkıntı yaşayan kişi var. Duyumları alıyoruz.
    En kötüsü, burada bir haksızlığa olasılığınız oldukça fazla ve hakkınızı arama şansınız nerdeyse sıfır.

    Her zaman 3 kuruş fazla verip, kurumsal firmaları tercih etmek gerektiğini düşünüyorum.
    Tekrar geçmiş olsun diyorum.
  • geçmiş olsun hocam.ya zaten bilgisayar alınacaksa resmi garantisi olan vatan,bimeks gibi yerlerden alınmalı.2.el alınacaksa da bence şahıslardan alınmalı esnaflık öldü artık işi dolandırıcılığa bağladılar.gerekmedikçe artık ps3 oyununu bile artık esnaflardan almayacağım arkadaş ankarada yaşadığım bir olaydan sonra resmen erkek kesiliyorlar dükkanlarında gideceksen 3-5 yarma alacaksın yanına bakalım konuşabiliyorlar mı.
  • suç biraz da bizde değil mi arkadaşlar?

    ürününün sıfır ikinci el piyasasını araştırmayız, görüntüye aldanıp içeriğine bakmayız,
    üç kuruş az olsun ne olursa olsun diye bakarız, donanımından anlamamamıza rağmen gidip ıvır zıvır ürünler alırız.
    bilgisayardan anlamıyorsak komşunun oğlunu götürür bi ton uğraştırıp bir de ne istediğimize karar vermemişken alır bi pc geliriz
    sonra sıkıntısını yaşarız.
    oraları var eden bizleriz, kdvsiz vergisiz garantisiz hem ürün alır hem arızalandığında dert yanarız,
    üç kuruşun acısını yaşarız sonra.
  • aman ha yazıcıoğlundan uzak durun..kesinlikle 2. el bişey almayın.

    sıfır açılmamış ürünleri tercih edin.
  • Ordaki servislere de güvenilmez hiç bende iyi bi kazık yedim,Laptopu tamire verdim 300 lira masraf çıkardılar, mecburen kabul ettim.Bikaç gün oyaladılar sonra çağırdılar hazır diye gittim yine beklettiler o ara bi konuşmalarını duydum başka bi müşteriyle ilgili .
    -Biri diğerine diyordu şu müşteriyi ara masrafı 300 lira de ,
    -diğeride cevap veriyor , fiyatı fazla bulurda yaptırmazsa
    -Öteki cevap veriyor mecbur yaptıracak

    Olayı standarta bağlamışlar yok anakart çatlamış mış falanmış , tanımadığına gitmemek en iyisi heralde
  • Cakal yuvası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.