Şimdi Ara

Yazar olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet konu bu. 21 yasindayim. asil alanim ziraat. fakat 8 yasimdan beridir gelen resim ve yazarlik zevkim hala daha duruyor. resmi cok guzel ilerlettim fakat yazarlik kaldi. yazarliga gelirsek tamamen el yazim ile nahif bir kitap kalinliginda deftere yaziyorum. suanlik. ilerde begenirsem bilgisayar ortamina gecirebilirim. fakat neler yapmaliyim? tavsiyeleriniz nelerdir?


    derin dusunce ve hayal uzerine yaziyorum kitaplari.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ilgilendiginiz alandaki farkli yazarlarin kitaplarini okuyun hocam aklınızda daha cok fikir canlanir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kapıci corç K kullanıcısına yanıt

    okumak degilde, ben tamamen farkli birsey olusturmak istiyorum. kimseyi kalemime katmadan, kimseden ilham almadan, tamamen bana öz olacak sekilde yazmak. tek istedigim ana baslik. maalesef bir baslik olusturamiyorum. olsa, baslik alti dolacak.


    cok fazla hayalgücüm ve gecmiste yasanmisligim var. fakat bunlari klise bi dram kitabi olarak degilde, tamamen farkli bakis acisinda yazmak istiyorum.


    okuyan kisi, bu yazar harbiden icimizdeki gizli seylerin hepsini cikarmis ortaya, iste gercek bi sezgi" demesi cok tatli olacaktir benim icin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limelar kullanıcısına yanıt
    Daha çok fikir sahibi olmanız için dedim ilham almak zorunda değilsiniz sadece örnek olarak düşünüp gözden geçirin bence yılların yazarları var çünkü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 9 Nisan 2021; 15:8:6 >
  • musetea kullanıcısına yanıt

    yeteneğim konusuna gelirsek. resim ve yazı konusunda çocukluğumdan beridir iyiyim. hep iyi oldum fakat lisede çok fazla boşlamam gerekti derslerden dolayı. biraz köreldim fakat geri toplayabilirim. resimi topluyorum. yazıyı da aynı şekilde toplayabileceğimi düşünüyorum.


    ilkokulda ve ortaokulda yazı yazma olayını abartırdım. türkçe dersi öğretmenlerinin gözdesiydim. 32 sayfalık ufak ufak hikayeler yazıp, öğretmene verirdim. hatta bi tanesi okuma kitapları arasında yer almıştı :) o kadar beğenildi. o yüzden yeteneğim var diye düşünüyorum.


    5 sene sonra iyi bir yere gelebilsem çok güzel ama bu devirde tiktokta salak dans edenler parayı kırıyor maalesef. bu tarz ressam ve yazarlık eskisi gibi nadide bir parça değil maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.