Şimdi Ara

YAZ TATİLİNİ VİLLADA GEÇİRMEK İSTER MİSİNİZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
23
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaz tatili mi, Villa mı ? Ne oluyoki bu ikisi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkan'ı Kaş'ı çok iyi bilirim.
    Sektördeki en büyük sıkıntı bölgede yetişmiş, kalifiye, turizmcilerin, teknik elemanların olmayışı.

    Haftalığı bilmem kaç bin lira olan paralar ödüyorsunuz, eee havuzun temizliğini(!), bahçenin çimlerini civar köylerden gelen kapıcılar, villa görevlileri yapıyor, yapmaya çalışıyor.

    Havuzun içinde kurtçuklar filan görürseniz şaşırmayın. :(

    Yöre halkının zorunlu turizm ile ilgilendiğini düşünün , aynen öyle bir durum. Bu işten iyi para kazananlar bu işi ilk yapanlardı.
    Zaten bir dönem İngilizler tarafından çok popüler olan bu bölgelerimiz son 5-10 senedir çok değişti, villasını satanlar Türkiye'den kaçıp gitti.
    Yazık.

    Her geçen gün dağları da oya oya güzelim yerleri mahvediyorlar. Hiçbir güzelliği, albenisi kalmıyor. Sözüm ona sit alanı, başta kendi belediye başkanlarının çocukları, yakınları gazetelere haber oldular. Neler neler yazık. Kendi marka değerini gün geçtikçe kaybediyor.

    Binlerce villa yapıldı, bir çoğu sezonu bomboş geçiriyor.




  • muhafazakar villaların tamamı tıraş.
    Kaba saba bi branda ile etrafını dolanıyorlar al sana muhafazakar villa. Aralarda birer karış açıklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Villaların iki kişiliği yok mu? İlla 6 8 10 kişi mi olamak lazım. Küçük aileler için hiç te cazip değil.
  • Belki bu sene değil ama gelecek sene olabilir. Tabiki yorumları okuyup bölge değerlendirildikten sonra.
  • Firma yetkilisi size zorla tatil imkanı sunmuyor beyler. Pahalıysa pahalı boşa dırdır yapmıssınız. Parası olan gider olmayan zaten niye tatil düşünür. Bak benim çocuğum oldu bu sene gidemeyeceğim parasal durumdan dolayı fakat seneye tercih edebilirim. Kalabalık gidilirse daha çok eğlenceli olur 6 kişi 5 yıldızlı otele gitseniz 12.000 tl para gider. Vİlla'ya gitsen 8.000'tl ye bulursun. Ha derseniz kardeşim otelde envai çeşit yemek yerim tatlımı yerim denizim hazır alkolüm hazır o ayrı. :)
  • Hayır geçirmek istemem,çünkü villa bize geçircek gibi duruyor.
  • Selamlar,

    Son gelen yorumlara toplu olarak cevap vermek isterim.

    1. Otelde kalsam daha avantajli sabah ogle cay saati aksam yemegi var otelde .ben bunlari villada alsam daha pahali.
    C. Evet haklisiniz otelde hersey dahil sistemde cok daha uyguna konaklayabilirsiniz. Amacimiz otelleri kotulemek degil lakin dogal yasamayi prensip olarak tercih edenler kendi yemegini kendi hijyen kosullarina gore hazirlamak ve temizliginede bu derece onem gostermek ister. Ayni zamanda bu durum havuz icinde gecerlidir. Tum otel misafirleri ile bir havuzu paylasmak ile yalnizca kendi grubunuzla paylasmak cok daha saglikli olabilir.

    2. Aktivitesiz villa 1 hafta ye, ic, zibar. Ardindan yaylan... memleketim kastamonu cide sahillerindeki dinlenme tesislerinde daha ucuza tatil yapiyorum her yaz. Orada da aktivite yok ama hic degilse daha ucuz ve bakimli. Benim tatil yaptigim ablamin arkadasinin villasinda zibilyon tane aktivite vardi. Havuz, kopekle oynama, tenis, masa tenisi, playstation vs.
    C. Villalarin bircogunda saydiginiz havuz, tenis, masa tenisi gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor. Kaldiki bunlari aktivite olarak lanse etmiyoruz. Aktivite olarak villanin bulundugu bolgedeki su sporlari, binicilik, rafting, yamac parasutu, tekne turlari gibi ozelikleri tavsiye ediyoruz.

    3. Haftalığı bilmem kaç bin lira olan paralar ödüyorsunuz, eee havuzun temizliğini(!), bahçenin çimlerini civar köylerden gelen kapıcılar, villa görevlileri yapıyor, yapmaya çalışıyor. Havuzun içinde kurtçuklar filan görürseniz şaşırmayın. :(
    C. Evet haklisiniz havuzun temizligini bahce bakimlarini bolgede yasayan insanlar yapiyor. Firmamiz altinda bu isi yapan personellerimiz gerekli egitim ve sertifikalara zaten sahiptir. Kaldiki bu isi 10 yildan uzun suredir yapan bircok personelimizde mevcut. Gelen misafir yorumlarinda elbette sikayetler aliyoruz fakat gelen yorumlar %90 ve uzeri memnuniyet bildirimi seklinde.

    4. muhafazakar villaların tamamı tıraş. Kaba saba bi branda ile etrafını dolanıyorlar al sana muhafazakar villa. Aralarda birer karış açıklık.
    C. Tamamini bu sekilde etiketlemek icin tamamini incelemis olmaniz gerekmiyormu? Bahsettiginiz gibi etrafi branda yada ahsap ile cevrilmis olanlar oldugu gibi etrafinda hicbir villa bulunmayan bircok yazlikta mevcut. Zaten aciklamalarda ve fotograflarda bu durum gayet iyi gorulebilir.

    5. Villaların iki kişiliği yok mu? İlla 6 8 10 kişi mi olamak lazım. Küçük aileler için hiç te cazip değil.
    C. 2 kisilik villalar balayi villasi olarak kategorize edilmistir. Fiyat olarak daha uygun olsada yinede yaz donemi icin 1 haftalik 3.500 TL'den baslamaktadir.

    Tesekkurler




  • Fakirler çıksın beyler kasıyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rebellion87

    Eee girmesinler topic'e o zaman.
    gitsinler makarna pişirip, karınlarını doyursunlar.Aç aç forumda zaman kaybetmeyip, yemeğe gitsinler.
  • Niye istemeyelim canım😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evcil hayvan izinli olanlar hoşuma gitti.. Seneye evlenicem rott'umuz var bu yüzden hatuna balayı yapamayacağız dedim çünkü köpeğimi kimseye emanet etmem.Oda sağolsun yapmayız dedi ama bu olay işime gelir. Güzel bir villa tutup köpeğimizle balayı geçirilebilir. Hatta sırf balayı değil , çift arkadaşlarımız bizi bodruma vs davet ettiklerinde köpeğim yüzünden gidemiyoruz. Arkadaşlarlada gidilebilir hemde köpeğimden ayrılmamış olurum. Fiyat olarak da 3 çift olsa kişi başı 1000-1500 tl civarı yapıyor hiçbirşey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 26 Nisan 2019; 2:56:4 >
  • Ben sunu anlamiyorum adamin işi bu sonucta ticarethane serbest piyasa sanki bu adam ulkeyi yonetiyor ekonominin icine etmis gibi davranıyorsunuz.Bizim ulkede hicbir zaman asil sucluya birsey denilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş fiyatlar çok abartı Temmuz ayında bir haftalığı 15000 lira gibi rakamlar çıkıyor. Bu seçenek mantıklı olmaktan çıkmış .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenizin mobil sürümünde sıkıntılar var sanırım.
    Hem ekran görüntülenemiyor, müsait lik durtumunda siyah ekran var.
    Akşam evde bilgisayardan detaylı inceleme yapacağım.
    Mobil konusunda geliştirme yaparsanız sizin için avantaj olacağı kanaatindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    Evcil hayvan izinli olanlar hoşuma gitti.. Seneye evlenicem rott'umuz var bu yüzden hatuna balayı yapamayacağız dedim çünkü köpeğimi kimseye emanet etmem.Oda sağolsun yapmayız dedi ama bu olay işime gelir. Güzel bir villa tutup köpeğimizle balayı geçirilebilir. Hatta sırf balayı değil , çift arkadaşlarımız bizi bodruma vs davet ettiklerinde köpeğim yüzünden gidemiyoruz. Arkadaşlarlada gidilebilir hemde köpeğimden ayrılmamış olurum. Fiyat olarak da 3 çift olsa kişi başı 1000-1500 tl civarı yapıyor hiçbirşey değil.
    Selamlar,
    Evet evcil hayvanlari ile tatil yapmak isteyenler icin gayet mantikli bir secenek olarak goze carpiyor villa tatili.
    Toplamda 22 adet farkli bolgelerden yazlik evcil hayvanlar icin uygun olarak sirketimizden kiralanabilir durumda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrariman

    Arkadaş fiyatlar çok abartı Temmuz ayında bir haftalığı 15000 lira gibi rakamlar çıkıyor. Bu seçenek mantıklı olmaktan çıkmış .
    Selamlar,
    Bircok defa soyledigimiz gibi fiyat araligi her villanin konumu ve kalitesine gore degisiklik gosterebiliyor.
    Temmuz ayinda 7 gece 4.500 TL gibi rakam araliginda da bircok villamiz bulunuyor. Arama yaptiktan sonra siralama yonteminici ucuzdan pahaliya gore degistirmeniz yeterli.
    Ekran goruntusu anlik olarak 7-14 temmuz araligindaki ucuzdan pahaliya gore villalarin siralanmasini gosteriyor.http://prntscr.com/nh4kev

    Tesekkurler




  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkurler.
    Ziyaretco yogunluguna bagli olarak doluluk takvimleri biraz gec acilabiliyor.
    Bu konuda hizlandirma calismalarina yakin zamanda bizde basladik acikcasi.
    Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler.
  • İsterim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.