Şimdi Ara

Yayının en ironik sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burada İmamoğlu yandaşları Suriyeliler üzerinden forumda yüzlerce konu açtılar ve bunun üstünden de imamoğlu propagandası yapıldı.E şimdi nolucak Ekrem Bey Suriyelileri göndereceğiz demedi,aksine Binali Bey söyledi bunu.Bu durumu izah edicek? Lol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Yahu belediye suriyelileri nasıl gönderebilir. Biri bana bunu açıklasın. Bunun muhattabı belediye değildir hükümettir. Bir belediye başkanı bir mülteciyi sınır dışı edemez. Ancak şehir planlaması dahilinde belirli bölgelere izin verebilir ama bundada tam yetkili olamaz. İmamoğlu bu konuda en doğru açıklamayı yapmıştır. Binali yıldırım ise suç işleyeni göndeririz dedi. Zabıtaylamı göndereceksin sayın binali...
  • Suriyelilerin kalıp gitmesine belediye mi karar veriyormuş? Ne değişiksin.
  • İkiside Suriyelileri göndermeye yönelik çalışmayacak göndermeyi bırakın gelecekte Suriyeli oyları için Arapça konuşmaya başlayıp Onlar için vaatler sıralayacak 2 partide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı düşmanlığını bırakın, yoksa uzun vadede yok olacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu belediye suriyelileri nasıl gönderebilir. Biri bana bunu açıklasın. Bunun muhattabı belediye değildir hükümettir. Bir belediye başkanı bir mülteciyi sınır dışı edemez. Ancak şehir planlaması dahilinde belirli bölgelere izin verebilir ama bundada tam yetkili olamaz. İmamoğlu bu konuda en doğru açıklamayı yapmıştır. Binali yıldırım ise suç işleyeni göndeririz dedi. Zabıtaylamı göndereceksin sayın binali...
  • Ne desin atıcam İstanbul dan suryerileri defolun gitsinler mi desin bide yetkisi değilki ne diyecek, binalinin kankası Cumhurbaşkanı o der tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyelileri göndereceğiz demekle + puan kazanmıştır,ama genel algıya da bakılırsa orada insanlar düşünür Binali bey öyle diyor da Erdoğan ne düşünür o daha çok önemli o göndereceğiz demeden İstanbul dan 1 yaprak dahi gitmez Suriye ye.
    Erdoğan un mültecilere bakış açısı ortadayken ben şahsen mültecilerin gönderileceğine inanmam.
  • Bin defa dedik bu cb seçimi değil, İBB seçimi. İmamoğlu'da Binali gibi tutamayacağı söz verip, sonra seçim vakti verilen vaatler seçimde mi kalır deseydi?

    Biz İstanbul'da Suriyelilerin başı boş gezmelerine sebep olan, önünü açan, müdahale etmeyen parti ve adayına oy vermiyoruz.

    İmamoğlu evet göndereceğim derse bu sefer aktroller yine laf atacaktı. Irkçı faşist diyerek prim kazanmaya çalışacaktı.

    Bence en iyisini dedi, "halkımız, işlerinin elinden alındığını, bize duruma el atmamız gerektiğini iletiyor biz de ilgileneceğiz" dedi. Bu cümlenin bile altında gerekli mesajlar var zaten, almasını bilene.

    Yani Suriyelileri başımıza bela edene değil de yapamayacağı şeyin sözünü vermedi diye ekrem'e mi hesap soracağız.?

    Sormazlar mı hırsızın hiç mi suçu yok diye..
  • Suriyelileri göndericez deseydi bu seferde bunlar dinsiz, bunlar vicdansız, bizim ümmet kardeşimizi ateşe atıyolar diye konu açardınız, suriyelilerin gitmesi için ülkede bir şeylerin değişmesi lazım.
  • Bu işi becerecek ve yapacak güç, inisiyatif istanbulun belediye başkanında değil.. Ülkenin varolan hükümetinde, kaldı ki şuan atmak istediğimiz ülkenin abartısız %90 ının memnun olmadığı suriyelileri başımıza kim sardı? Bu sorunu başlatan sınırlarımızı açan kimdi ki şimdi göndereceğiz diyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • be hey akılsız adam.Ülkeye suriyelileri onlar doldurdu.Onlar mı göndericek? belediye baskanının suriyelileri gönderme yetkısının oldugunu da kim söyledi.

    https://www.youtube.com/watch?v=WpXDiCoWhMU

    https://www.youtube.com/watch?v=Yqpyi2yXoZw
  • Suriyelileri alan zaten RTE e binali diyelinmki ibb başına geçti o mu yapacak başkanlığı sanki İstanbulun gene başkanı rte olacak sonuçta oraya koyulan sadece oradaki temsilci oluyor görünene yüz asıl yöneten ise rte yani asıl kararları alan gene rte
  • İkisi de mülteci karşıtı değil. İkisi de VASAT.
    Bolu Belediye Başkanı'nı İstanbul'un başına getirelim o öğretsin bunlara.

    Gerçi halk pek önemsemiyor galiba mültecileri. İYİ'nin Fatih belediye başkan adayı, "Fatih'i Suriyelilere Teslim Etmeyeceğim!" sloganıyla seçimlere katılmıştı ve %4 oy almıştı.
    AKP-CHP seçmeni arasında bir FARK yok genel olarak. Devletin değil partilerinin çıkarını düşünüyorar.
  • Ya biz baştakileirn dediğini tutttuğunu gördük mü bu can bu bedenden çıkmadıkça o ajan gitmez dediler neler yuttular inanır mıyız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştakiler kandırılmayıda kandırmayıda çok iyi bilir bu halka salak muamelesi yapsalarda gerçekleri görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hani ekrem başkan gönderecekti suriyelileri?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel süper zeki arkadaşım bir belediye başkanının yetkilerinde mülteci ile ilgili birşey yoktur heleki istanbul gibi biryerde bunu sadece cumhurbaşkanı halleder
  • ekrem abi zaten millet ittifaki + hdpnin oyunu komple aliyor. adam o kanal pek oynamadi muhafazakarlara oynadi. ondan boyle cazgirlik vs yapmadi. sakin vs efendi durursan sempati aliyorsun boyle hakli bile olsan cigirtkan adami sevmiyorlar.

    ben yalniz anlamiyorum akp medyasi 7/24 adami karalaya karalaya bir turlu bitiremediler. ekonomik kriz'e veriyorum yoksa 50 kere BY anketlerde one gecmisti.

    akp ilk doneminin cezasini cekiyor bana gore. nasil olsa bizim oy havzamiz %60-65 sag secmen, biz bunlardan %40-50 alsak yeter diye kendisinden olmayanlara o kadar kotu davrandi ki simdi Saadetten bile oy gelecek mi belli degil.

    ama o zaman parlementer sistem vardi simdi 50-50 baskanlik sistemine gecildi.

    CHP'yi elestiriyorlar iste klasik CHP'li degilmis aday.

    E Nihat Zeybekciyi izmirden aday gosteriyorsun 3-4 ay raki muhabbeti hayat tarzi muhabbeti yapti. yerel secimde, secmen tipine gore strateji ve aday belirleniyor.

    ne yapsinlar adamlar 100 yil laiklik vs diyip secim mi kaybetsinler. oyle olunca CHP siyaseti bilmiyo 1000 yil da gecse iktidara gelemez.

    adamlar baskanlik ittifaklar doneminden zaten TR 2 bloka ayrilacak diyen ve bunun saglikli olduugunu iddia eden de AKPlilerdi. Simdi CHP karsi bloku kurmus ve herkesten oy alarak %48-49 lara dayanmis bir aday cikartiyo yine elestiriyorlar klasik chp'li degilmis vs.


    yahu yuh. iki yuzluluk yapmayin ya. cikin acik acik soyleyin, ya oteki turlu cok kolaydi ekonomi iyiydi (ekstra dis borc ve eldekileri sattiklari icin cogunlukla) siz de solculuk yapiyordunuz laikcilik yapiyordunuz, bati dunyasi, entellektuel cevreler vs bizi destekliyor, biz de rahat rahat secimleri aliyorduk.

    nerden ciktiniz simdi yok secimleri kazanmaya calismak falan. resmen dedikleri bu. ama bu mantikli mi?

    butun devlet kurumlarini partici yaptiniz. trt, AA, YSK HSYK (bunu adi degisti sanirim) neyse. yani elestirdiginiz duzenin aynisini tersten kendiniz yaptiniz.

    milletin bu kadar canini yakmasaniz millet de size karsi bir araya gelmezdi.

    ya bugun Turkiye ittifaki diyorsun, 2009larda falan size mi soracagiz sizin akliniza ihtiyacimiz yok vs diye atar yapiyordu malum kisi.

    vali'ye it demis, kendileri Ataturk'e neler soyledi, neler neler soyleyenleri CB' koskunde agirlandi.

    yani kisacasi tamamen siyasi cikarlar kapisiyor kimsenin kimseye ahlak satma hakki yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.