Şimdi Ara

Yavru Vatanın %100 elektrikli yerli otomobili Günsel ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yakın Doğu Üniversitesi'nde 100'ü aşkın mühendisin 5 yılda tasarlayıp üretimini gerçekleştirdiği Günsel B9 sahnede! %100 elektrikli otomobil tek şarj ile 350KM mesafe gidebiliyor. 



  • Ben aracı çok beğendim, tam bir şehir içi otomobili olmuş. Düzgün fiyata gelsin, jazzı satıp alırım hiç düşünmeden. Günlük 12 km işe gidiş geliş yolu var hanımın, ona nereden baksan bir şarj 15 gün yeter.
    Emeği geçen herkese bravo. Bu aracın şansı bence de toggdan daha yüksek. Ülke ekonomisi böyle giderse fabrika kurulup da üretime geçilmesi çok zor gibi duruyor.
  • Tebrik ediyoruz. Dünyada bizde varız demek için gerekli bunlar

  • Emeği geçen herkesin eline sağlık
  • bu tasarımı beğendim. kesinlikle şehir içerisinde bu tür araçların kullanılması teşvik edilmeli. Kıbrısta araç ucuz olursa eğer gidip oradan bir tane alıp getirmek isterim.

  • Günsel, tansel, irremsel

  • çok kötü direksiyon tasarımı var ayrıca büyük ekranın içe doğru gömülmesi kötü bir görüntü vermiş. Otonom konusuna gelirsek comman ai kitini alıp rahatlıkla tesla seviyesine yakın bir otonom sürüş kalitesi alınabilir. keşke comman ai ile işbirliği yapsalar.. mesut bey o yavru vatanın başındakilerin suriye operasyonuna olumsuz görüş bildirmesini unutmayın. daha fazla örnek verip konuyu içeriği kirletmeyelim ancak o aracın seri üretime geçmesi çok zayıf. Ak parti'nin desteği olmasaydı verdiği garantiler olmasaydı hiç bir şirket bu işe el atmayacaktı..

  • bimsel turkcell güncell isim olmamış gsm şirketi gibi olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Made in Turkey degil ....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    çok kötü direksiyon tasarımı var ayrıca büyük ekranın içe doğru gömülmesi kötü bir görüntü vermiş. Otonom konusuna gelirsek comman ai kitini alıp rahatlıkla tesla seviyesine yakın bir otonom sürüş kalitesi alınabilir. keşke comman ai ile işbirliği yapsalar.. mesut bey o yavru vatanın başındakilerin suriye operasyonuna olumsuz görüş bildirmesini unutmayın. daha fazla örnek verip konuyu içeriği kirletmeyelim ancak o aracın seri üretime geçmesi çok zayıf. Ak parti'nin desteği olmasaydı verdiği garantiler olmasaydı hiç bir şirket bu işe el atmayacaktı..
    Bence bunun seri uretime girme ihtimali TOGG dan daha yuksek.

    Ak parti destegi ve garantisi demek baya yanlis olmus, destegi de garantiyi de veren devlet. Devleti yoneten Ak parti ama yani kendi kasasinda destek vermiyor. Sizin vergileriniz ile veriyor.

    Neden Gunselin ihtimali daha yuksek dedim, cunku dediginiz gibi hic bir sirket el atmayacakti Cumhurbaskani zorlamasa. Kibrista herhangi bir zorlama olmadan kendileri girmisler bu ise. Sizce hangi sirketin basarili olma ihtimali daha yuksek normalde el atmayacagi bir ise giren bir sirket mi? yoksa kendi istedigi icin bir ise giren mi?

    Hocam zaten mutlaka birileriyle is birligi yapmislardir otonom surus icin. Acil otoamtik frenleme, adaptif cruise falan gibi seyler bile zaten tedarikcilerden hazir aliniyor. Otomobil ureticileri kendi gelistirmiyor.




  • Çift çakırdaklı yapsınlar birde direksiyonu solda olan dan da üretsinler bizimkinin çıkacağı yok bari kktc nin kini alırız

  • Ben aracı çok beğendim, tam bir şehir içi otomobili olmuş. Düzgün fiyata gelsin, jazzı satıp alırım hiç düşünmeden. Günlük 12 km işe gidiş geliş yolu var hanımın, ona nereden baksan bir şarj 15 gün yeter.
    Emeği geçen herkese bravo. Bu aracın şansı bence de toggdan daha yüksek. Ülke ekonomisi böyle giderse fabrika kurulup da üretime geçilmesi çok zor gibi duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim toggmakçıların yaptığından daha yerli olduğu kesin.
    Nasıl içkileri kıbrısdan alıyorsak arabayıda alıp getirelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabanın dışdan yan ve arka tasarımı çok güzel ama ön tasarımı gözüme çok battı boyutu orantısı gayet güzel umarım piyasaya bir an önce girer ve kendine yer edinir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • UzakDoğu Üniversitesi mi dedi o? :)

  • Helal olsun adamlar çakma değil "gerçek" yerli ve milli tasarım araç ürettiler. Hem de bağırıp çağırmadan, goygoy yapmadan, ortalığı ayağa kaldırmadan. Board'u kendşlerinin tasarlaması ve kartını kendilerinin inşa etmesi müthiş bir detay.

  • Fiyat ile ilgili bilgi hiç bir zaman yok. En önemlisi... diyelim ki 1trilyon ise direkt müzeye kaldır. 300bin ise vatandaşı kazıklıyorsun demek. Buradan tüm kazığın atom taneleri gözükür. Ülke üzerindeki demir senin alın terine göre değil dolara göre. İnsan demirden aptalmıdır? Mal kıymetli hemde $ insan/ruh ucuz TL. TL adam dolandırma aracı mı? Benim söylediğim şekil düşünmediğimiz için bunu anlayamıyoruz. Kendi toprağından çıkan demir dolar ile fiyatlanacak ise alacağın maaşta dolar ile fiyatlandırılmalı. Alacağın maaş dolar üzerinden fiyatlanacak ise 300binliralık arabayı 12.5yıl 150 taksitte ve faizli de almamalısın. O zaman evrenin en büyük kazığını yiyip gülüyorsun demektir. Şimdi bu yazıya da homurdanma.

  • Benim evimdeki ingiliz kedisi de senden daha yerli

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.