Şimdi Ara

Yaşamıyoruz biz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bakın. Sen 25 yaşındasın ve amerikalısın ailenle yaşıyorsun. Herhangi bir yerde işe girdin ve 2 bin dolar alıyorsun en kötü. Gidip kredi çektin 20 bin dolar 20 ay vade ile gidip bu arabayı alıyorsun ve kredini ödedikten sonra da sana kalan para ile benzinini gezmeni yemeni içmeni çok rahat karşılıyorsun.

    Tekrar bak. Sen 25 yaşındasın ve türkiyelisin. Herhangi bir şehrindesin. Asgari ücretle işe girdin. 20 bin lira kredi çektin be faziyle o 25-26 bin tl oldu. Eline geçen 20 bin tl ile ne yapabilirsin ? 97-98 ya da 2000 model külüstür bir araba aldın. Vergisini, benzinini bakımını masrafını kredinin taksitini ödedikten sonra sana kalan para ile karşılayabilir misin ? Kafanı boşalt bir düşün. Bütün düşüncelerinden arın ve düşün. Ne kadar şanssız olduğumuz gelsin aklına.
    Yaşamıyoruz biz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • abdde gençlerin %99unun 16 yaşında arabası oluyor (ehliyet yaşı 16 abd'de), toplu taşıma kullanan kişilere fakir gözüyle bakılıyor hep homeless, gettodakiler falan kullanıyor otobüs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SATANIST

    abdde gençlerin %99unun 16 yaşında arabası oluyor (ehliyet yaşı 16 abd'de), toplu taşıma kullanan kişilere fakir gözüyle bakılıyor hep homeless, gettodakiler falan kullanıyor otobüs.
    sen nerden biliyon akpli satanist
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.