Şimdi Ara

Yaş 26 Hiç Kız Arkadaş yok Napacaz !(Güncel : 35 oldu hala yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
146
Favori
69.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana abaza demeyin hiç işim olmaz yaw bu kızlar neden hoşlanır napmak lazım;
    Hayatımda hiç disco,bar taksim e takılmadım napmak lazım.
    Yaw yaşlanıyoz önerileriniz nedir.
    Beyaz a mı gitsek hani ders veriyordu falan "Kızları tavlama yöntemleri" diye.
    Ya işin garip tarafı bana çok zor geliyor bi kıza gidip "meraba tanışalım" demek.Çünkü hep ayıp günah hacı hocaların yanında büyüdük.
    Yaşlanıyoz bea.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Televole -- 10 Aralık 2015; 17:04:51 >



  • Güncel : Şaka bi yana arkadaşlar ; çatı arasında eski pentium III laptopumu buldum . Açıp bi bakayım dedim , mozilla dan donanımhabere girince otomatik eski şifresini unuttuğum hesabıma girdi . Şaşırdım !
    Bi bakayım dedim en son hangi konular açmışım falan bu konu geldi önüme .
    Madalya istiyom haberiniz olsun
    Bu arada evliyim 3 yaşında bi evladım var hanım görmesin ben bu laptopu kapatıyom .
    Oha bu kadar sükse yapacağını bilmiyodum bu konunun . Çok soru gelmiş nası buldun nası ettin diye de onu cevaplamak için girdim konuya . Biriniz "Allahsız" falan demiş damarıma dokundu yani .
    Ha bu arada şifre konusunda vallah billah tallah doğruyu diyom , bilmiyom belki mozilladan olabilir . O zamanları krom yoktu firefox kullanırdık . Açıkçası şifreyi edinmek için de pek uğraşmak istemiyom bazıları demiş ya onu kolayca elde edebilirsin diye falan neyse ;

    Hanımla 2007'nin başında tanıştık . Yok ben görücü usulu evlenmedim . Ben bu işi tamamen Allah'ın takdirine bağlıyom .
    Çok canım sıkılıyordu o zamanlar . Adsl olayı yeni yerleşmişti tr ye . Rapidshare tarzı indirme yaygın değildi . Emule diye bi program vardı(hala var ama ölü sayılır kimse girmiyor artık) . E2dk platformundan genelde film müzik iso indirmeleri yapabileceğiniz bi yazılımdı . Bu programın bi de chat bölümü vardı . Program görünüşte çok karmaşık , 100 çeşit butonu olan bi yazılım gibi görünüyordu . Aslında çok basitti sadece 2-3 butonu kullanıyordunuz . Ama öncesinde bazı ayarlar yapmanız gerekiyordu . Bu yüzden insanların kafası karışmasın diye kocaman bi "CHAT" butonu vardı yardım alabileceğiniz . Her dilde kanalı vardı . Yazılıma Türkiyeden girerseniz direkt Türk kanalına bağlanıyordu . Tabi isterseniz diğer kanallara da girebilirsiniz neyse ; burda insanlar birbirine soru soruyordu ya da sırf muhabbet olsun diye giren bile vardı .
    Ben bikaç film indirdikten sonra burdaki chat çok hoşuma gitmişti kanalın müdavimi oldum . Huysuz bir yönetici vardı kulakları çınlasın nicki de "Kwonmusti" mi neydi . Birbirimizle az buz uğraşmadık onlan . Ben bi ara herşeyi bıraktım günde 4-5 saat (geceleri) burda takılıyordum artık indirme falan da yapmıyordum sadece chat . Milleti güldürmekten çatlatıyordum . Bazen sinir ediyordum kwon abi beni kickliyordu , bazen banlıyordu bir günlüğüne falan . Derken günün birinde benim hatun geldi . Kız hayatında o gün ilk defa internete girmiş bi de !!! Allahın işi bu işte bence neyse ;
    O gün kendisine Rotterdamdaki evlerinde ilk defa bilgisayar alınmış ve eve internet bağlantısı yapılmış ( Kız Türk ama Hollanda doğumlu çifte vatandaş) . Mp3 nasıl indiririm diye sormuş Abisine o da bu programı kur herşeyi bulursun demiş . Program karışık gelince chat'e giriyor . Muhabbetleri görünce bırakıyor mp3'ü falan sadece konuşmaları takip ediyor ve ara sıra dahil oluyordu . Kanal felaketti o zaman bi bilseniz "Cem yılmaz" falan hikaye yani . Bel altı veya küfür yoktu ; yoksa Kwonmusti size gol atıyordu Aklıma öyle şeyler geliyorduki kendim bile gülmekten koltuktan düşmüştüm bi keresinde . Sonra günün birinde konu neydi tam hatırlamıyorum ama benim hatunla tatlı bi kavgaya tutuştuk(bu arada ben bunun kız mız olduğunu bilmiyom daha) . Bi baktım tekme yemişim kanaldan . Bana özelden yazdı "oh canıma deysin" diye . Ben de ona "Kız gibi tutturdun dır dır nedeyim" dedim . O da direkt "Sen benim kız olduğumu nerden biliyosun" dedi . Bundan sonra özelden 3 saate yakın muhabbet ettiğimizi hatırlıyorum . Ben ama içimden "bu kız falan değildir yiyo beni " diye düşünüyodum . Her gün gelişimde beni bekliyormuş gibi dururdu . O zamanları MSN vardı bilirsiniz . Inadına ben kızın msnini sormuyordum . Kız hastası birisi gibi görünmemeye çalışıyordum . Düşünün dayanamadı ve 1 aylık bir süreden sonra msn adresimi istedi . Msn den görüşmeye başladık . Overlock manyağıydım , 5000 dolarlık kasa vardı ama kamera falan yoktu . Ben bunun hala bi kız olduğuna inanmıyomdum bu arada . Onda da yoktu gerçi kamera . Günün birinde bana durup dururken hediye göndermek istediğini söyledi . Adresimi ve telefonumu istedi . Sonra da aradı . O zaman anladım işte bi kız olduğunu . Kız o kadar farklıydıki anlatamam size . Benim dişi halim desem yeridir . Bi kutu parfüm yollamış . Parfümle falan hiç işim yoktur bi araştırayım dedim 500 euroluk parfümler . Günlüğü 50 euroya konuşma yapıyordu bazen benlen . Öyle bir kızki baba ve anne'nin elinden öpmek lazım . Namus abidesi adeta .
    Aslen kayserililer . Her yaz geliyorlarmış kayseriye , 2008 yazında kayseriye gelmem için yalvardı bana . O yaz abisini evlendirdiler . Ben gitmedim artık ego mu dersiniz yoksa özgüven eksikliği mi nedir . "Olsun gelecek seneye inşallah" dedi bana kırılmamış gibi yaptı ama günlerce ağladığını bana evlendikten sonra söyledi . Allah belamı versin 1 sene gitti öyle . 2009 yazında cesaretimi topladım ve kayseriye gittim . Ilk buluşma da ben çok heyecanlıydım bi de o zamanları şişkoydum . Ne maceraydı ama kayseride her gün otel arıyordum hiç akrabam falan da yok orada çünkü kastamonuluyum .
    2 hafta hergün buluştuk . Sürekli yer değiştiriyorduk "akrabam görmesin" diye endişeliydi . Sonra ben giderken artık dayanamadım elinden tutup elinin üstünü öptüm ve seni seviyorum dedim . O da ağladı "Hele şükür" dedi gülerek ve omzuma vurdu sonra da yavaşça tokat attı "git başımdan" diyerek ve gülerek . Benim hatunun seni seviyorum demesidir bu .
    Gitmelerine 2 gün vardı o yüzden isteme işi gelecek seneye kaldı . Sadece Annesi ve ablası biliyordu benlen görüştüğünü ve ben kızın hayatındaki ilk ve tek kişiydim o güne kadar . 2010 yazında geldiler . Ben de spora gitmiştim o sene full . Tam 15 kilo verdim ve 88 kiloya düştüm . Hatun beni görünce inanamadı . Var ya laf aramızda hatun bilmiyo asıl ona iyi görünmek için değil de daha çok gayınpederin gözüne girmek için uğraşmıştım
    Gayınpeder tam bir osmanlı ağası . Filmlik örnek yani . Kendi babam sizlere ömür çocukken kaybettik sadece annem ve kızkardeşimle gitmiştik . Istanbuldan 750 km araba kullandım . O biçim hediye aldık , çiçek zart zurt . Hatun uyarmıştı ama "yok artık ciddi değildir herhalde" diye kaale almamıştım . Gerçi kapıdan içeri girerken peder öyle bir yanağımdan öpmüştüki "tmm bu iş oldu sorun yok" demiştim içimden . Adam tutturdu benden size kız yok diye . Annem ne diyeceğini şaşırdı . Ben mosmor oldum . Hatun hiçbişey diyemiyo . Kızkardeşim gıcık oldu . Evden çıktık o biçim . Sonra hatun telefonla aradı siz yarın tekrar gelin diye . Annem benim sırtıma vuruyo beni istanbullardan bunun için mi getirdin diye . Otal aradık o gün . Çünkü hesapta bu yoktu . Neyse yarısı gün tekrar geliyoruz bu sefer apartmanın içinden kovuyo bizi adam . Meğerse adamın böyle bi huyu varmış . Benim hatunun 2 ablası var kendinden büyük . Onlara neler yapmamışki ... Mesela Ortanca bacanak eve 7 defa gelmiş anası ve babasıylan . Artık ablası "baba ben bu çocukla evlenmek istiyorum yeter nolur izin ver" deyince iş oluvermiş . Babalarına çok saygıları var , rızasını almak istiyorlar . Annem çok onurludur ; "bu ne ya böyle" diye bana rest çekti ve "bu kızla evlenmiyeceksin" dedi yoksa hakkımı helal etmem dedi .
    Bilirsiniz bu kız isteme işleri genelde formalite icabı yapılır . Gençler halletiyse gerisi teferruattır ama yok bizim kayınpeder osamanlı filmi çektirdi bize . Biz istanbula yola koyulduk . Benim hatun tabi kahroldu . Babasına bi kere olsun karşı gelmemiş şimdiye kadar . Hollandaya gidinceye kadar ve hollandada bayağı bi tartışmışlar 1 ay kadar . Adam meğerse kızını vereceği kişiyi bile belirlemiş köylerinden . Ben istanbula gelince annemleri bırakıp takrar kayseriye gittim bu sefer uçaklan yanlız tek . Orda bi de araba kiraladım . Adamın karşısına dikildim camiye gitmeden parkın önünde yakaladım . "Efendim gelin sizlen şu banka oturalım" dedim . Bak ben senin kızını çok seviyorum ona gözüm gibi bakacam dedim . Benim derdim hollandaya gitmek falan değil , kızını sevdiğim için artık bana emanet etmeni istiyorum dedim . Adam "ben onu yeğenim Muhammetle sözleyecektim" deyince ben duvar oldum . Hatuna telefondan söyleyince o daha başka bi duvar oldu çünkü kızın haberi bile yok . Neyse dedim . "Efendim bakın gelecek sene yine gelecem ve sizden saygımı esirgemeyerek adeti yerine getirecem" dedim . O da "iyi gel bakalım ama işini gücünü bırakacaksın buralarda" dedi bana . "Ben kızımı Türkiyede yetim bırakmam ! Ya gelirsin hollandaya yanı başımda durursunuz ya da kendi yoluna gidersin" dedi . Ben hazine müsteşarlığında istatistik mühendisiydim , daha gireli 3 sene olmuştu . A grubu memurluk . Bu laftan sonra ne yapacağımı bilemedim döndüm istanbula . Benim hatun razıydı istanbula gelmeye . Işini , ailesini , arkadaşlarını herşeyini bırakmaya hazırdı . Ben istifa etmeye hazırlanıyordum Annem kıyameti kopardı . Sonra diyanet kanalıylan Rotterdamdaki her gün gittiği camideki hocayı ayarladık(Babam diyanet başmüfettişiydi eskiden) . Hoca 1 ay konuştu hergün benim kayınbabaylan . Bulmuşun pırıl pırıl çocuğu sen napıyon be hacım diye diye kayınpederi yola getirdik . 2011'de yazın evlendik . Bi düğün kayseri bi düğün de istanbulda yapıldı . Erdik muradımıza kısacası . Yalnız kpeder biz evlendikten 3 ay sonra hakkın rahmetine kavuştu . 2012 de nurtopu gibi Ali'm dünyaya geldi .(babamın adı Aliydi) Şu anda 3 yaşında . Maalesef dedesiz büyüyecek ama babannesi de annanesi de hayatta .
    Bakın ben üniversitedeyken kız mı yoktu dolu .... Ama eski tip kızları göremiyordum ben .(Kimsenin günahını almayayım şimdikiler nasıldır bilemem) Ben de şöyle bi takıntı vardı ; bi kızla görüşeceksem onlan evlenecektim başka yolu yok !!!
    Deneme yanılma olmaz bu işte . Adam öldürmekten farkı yok bana sorarsanız . Onur , gurur , tazelik ve dürüstlük . Asıl önemli şeyler bunlar . Internetten tanıştık evet ama ne o bu amaçla girdi internete ne de ben o amaçla girmiştim .
    Neyse benim parmaklar yoruldu darısı sizin başınıza .
    Şaka maka foruma girmeyeli 9 sene olmuş yaş 35 !

    Hala kız yok

    Ben garı istirem

  • Cool takıl ( kısa ve öz )
  • Arkadaşım,

    benim yaşım 30 benim de kız arkadaşım olmadı daha... ama o kadar da umurumda değil.. sonuçta insan bu olmadan da gayet güzel yaşayabiliyor, ayrıca kızlarla uğraşmak için evliya sabrı lazım.. ben artık o kadar bıktım ki kızlardan ve nazlarından, bizim gibi iyi niyetli erkekler varken gidip abuk subuk heriflerle çıkıyorlar.. sonra da kötü muamele görünce suçlu erkekler oluyor.. e sen hırbonun teki ile çıkarsın o heriften prenses muamelesi görmeyi beklemeyeceksin... açıkçası ne ekerlerse onu biçiyor kadın milleti.. ve ben hiç üzülmüyorum bu duruma.. devam etsinler bize naz yapmaya.. red etsinler bizi gitsinler playboylara.. ama onlardan da sevgi görmeyi iyi muameleyi ummasınlar..

    sana da sabır dilerim..

    KIZZEDE
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

    Cool takıl ( kısa ve öz )


    insan iticiyse cool takılmak onu yanlızlığa iter. ( bu arkadaş için söylemiyorum ama durum bu. ) nazik ve sevimli ol yeter. ama ne olursa olsun bir kızı gözünde fazla büyütüsen kıza kendini bişey sanar. halbuki kendini bişey sanıp etrafta poz kesen bütün kızları toplasan bi cacık olmaz
  • SALLA BOŞVER KIZ=SORUN SPOR FALAN YAP VAKTİNİ KIZLARLA ZİYAN ETME
  • moda parkına git
  • koskoca istanbulda kız arkadaş yoksa ben ne deyim size .
  • hiç mi olmadı yav

    televole ve meteg bence siz birbirinizi bulmuşsunuz

    şaka bir yana üzülme baba mutlaka karşına biri çıkacaktır mühim olan o fırsatı kaçırmamak ben çok kaçırdım ahh ah o yüzden etrafına dikkatli bak emin ol dışarda bir yerde sana uygun biri var ve tanışmaktanda çekinme yanına gidip düzgün bir şekilde sordun mu efendi birini kimse geri çevirmez tabi bir erkek arkı yoksa o yüzden dert etme içini ferah tut zaten bulunca noluo önce sevinçten bir topic açarsın sonra ayrılınca başka bir topic açarsın neyse uzun lafın kısası kendine güven yaşın önemi yok çevrene dikkat et gözüne kestirdiğinin yanına git efendice sor emin ol pişman olmazsın




  • Bıak kafana takma kendi hayatını yaşa rahat ol niye olmuyo deme.Bide şunu düşün ben ne istiyorum yani seveceğim kızda ne özellikler olmalı ne istediğini bilirsen bulmak daha kolay olur.Diğerlerini takmazsın bile,böylece sadece sevdiğin kız üzebilir seni...Bunu kafamda belirlemedim diyorsan o zaman buna abazalık diyebiliriz....inşallah anlatabilmişimdir...bol şans
  • no woman no cry
  • standartlarını düşür. hemen bulursun bi tane. üstelik neden bilmiyorum ama istanbulda çoğu kıza maço görün anında ...... ben sana bi kızdan istemek diye bir mp3 yollayım sen onu dinle ders al
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Televole

    Bana abaza demeyin hiç işim olmaz yaw bu kızlar neden hoşlanır napmak lazım;
    Hayatımda hiç disco,bar taksim e takılmadım napmak lazım.
    Yaw yaşlanıyoz önerileriniz nedir.
    Beyaz a mı gitsek hani ders veriyordu falan "Kızları tavlama yöntemleri" diye.
    Ya işin garip tarafı bana çok zor geliyor bi kıza gidip "meraba tanışalım" demek.Çünkü hep ayıp günah hacı hocaların yanında büyüdük.
    Yaşlanıyoz bea.

    ya çok martaktı yaw. adama soruyor meslegin ne . boyaciyim abi. ayakkabi boyacisi. bak işte diyor oteki boyaciyim demiyceksin ressamım diyseksin..mafyayim çek sent yaparim fazi alırım dwemiyeceksin. finans sektöründe aktif faaliyet gösteriyorum diyeceksin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tibi

    standartlarını düşür. hemen bulursun bi tane. üstelik neden bilmiyorum ama istanbulda çoğu kıza maço görün anında ...... ben sana bi kızdan istemek diye bir mp3 yollayım sen onu dinle ders al
    Ah sen yokmusun sen
  • Baba Git Karaköy Zürafa Sk. Kesin Bi Tane Bulursun.
  • valla topicin basini okuyunca sanki bu mesajı ben atimsim gibi geldi. bende 26 yasindayim bende senin gibiyim. benin m var ama sanal. japon kızları. çok şukar gacılar valla. sana tasviye ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bade

    Baba Git Karaköy Zürafa Sk. Kesin Bi Tane Bulursun.


    bilmeyenler için uyarı : karaköy sürafa sokak = izmir tepecik
  • sizlere tavsiye bilgisayarınızla uğraşmayı bırakın. eminim sevgiliniz olsa bu kadar vakit ayırmazdınız. çıkın dolaşın biraz.
  • vay be benim gibilerde varmış yav forumda.ben tekim sanıyodum.neyse ben fazla önemsemiyorum artık zaten.
  • Kendime bir söz vermiştim:
    "Okul bitene dek kızlara yaklaşmak yok"

    Sözümü tuttum ve 22 yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Sonra mezun olduk sap gibi ortada kalınca yollar aramaya başladım. O zaman internet imdadıma yetişti. İlk kız arkadaşım taa Kanada' dan beni görmeye geldi. 2 hafta TR yi gezdik. Hatta benimle evlenip orada yaşamamı istedi. Ben istemedim.
  • "badak" ve "badakizm" bu kavramları ekşide arayın arkadaşlar

    anlık zevkler yerine sonsuz huzur arayısı içinde olan, bir et parçası uğruna club-bar maymunu olmayan, olandan nefret eden, lanetleyen, seçilmeyi gururuna yedirebilecek kadar gurursuz olmayan, çünkü gururunu herşeyin üstünden tutan, aksi hareketlerde bulunanlara acıyarak gülümseyen, hoslandığı kızdan hayır cevabını almaktan korktuğundandır ki sükut eden, bu yüzden de abazan damgası yiyen bir yiğittir. ama kimse bilmez ve anlamaz ki o aslında yalnızlığın gururlu prensidir, ve prensiplerinden ödün vermektense yalnızlığını boynu dik şekilde yaşar. sahtelikten bayağılıktan kusarcasına nefret eder, club'da elinde viski kadehi sağa sola kesik atmaktan, oltaya balık takılmasını beklemektense plakta müzeyyen abla* eşliğinde kankalarıyla rakı şişesinde balık olmayı tercih eder. palyaçoluğun bedende ruh bulmasıdır. yüzünde gülücükler saçan ama içinde yangınlar çıkan... gözyaşına mendil olacak birini arayan ama her geçen gün umudunu kaybeden... umudun tükenmesine rağmen yine de benliğinden ödün vermeyen, yapaylaşmayan, basitleşmeyen, küçülmeyen...aksine böyle geçen hergün sonunda daha da büyüyen, güçlenen...




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.