Şimdi Ara

Yarindan itibaren valencia icin kufur zinciri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun kandil arkadaslar ama yarindan itibaren valencia icin kufur zinciri olusturuyoruz. Sag ayagina sol ayagina kafasina vucudunun her bir zerresine bildiginiz tum kufurleri edin 🤣

    Ben macin son 10 dakikasini ntvporun canli mac anlatimindan okudum. Orda valencianin 84. Dakikada auta cikan kafa vurusna kafasini diye baslayan baya bi kufur ettim herif gitti kafasiyla gol atti. Eminim benim gibi milyonlarca kisinorda valenciaya ne kufurler etti kim bilir.

    Birde irfan icin ayri bi parantez acayim. Iyiki almisiz bu elemani. Resmen sahada tum hucumlari yonlendiriyor . Alanya macinda olsaydi o macida kesin alirdik . Hani biz mesutu alinca irfan mesuttan iyi diyenlee vardiya harvidan suan irfan mesuttan iyi oynuyor haklilarmis 🤣🤣


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • irfanın sorunu tüm atakları organize etmeye çabalayıp beceremeyince el freni olması. Daha paylaşımcı daha akıcı ve daha seri oynamalı. Yoksa vizyonu tekniği türkiye liginin üstünde. Bahsettiğim akıcılığa ulaşması için kendinden daha iyilerle oynamalı. Türkiye de o yok. O yüzden el freni olarak atakları katletmeye devam edecek. İrfan faydalı gözükebilen ama özünde ziyan bir futbolcudur.

  • Valencia senin ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 10 Mayıs 2021; 12:5:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: martax32

    irfanın sorunu tüm atakları organize etmeye çabalayıp beceremeyince el freni olması. Daha paylaşımcı daha akıcı ve daha seri oynamalı. Yoksa vizyonu tekniği türkiye liginin üstünde. Bahsettiğim akıcılığa ulaşması için kendinden daha iyilerle oynamalı. Türkiye de o yok. O yüzden el freni olarak atakları katletmeye devam edecek. İrfan faydalı gözükebilen ama özünde ziyan bir futbolcudur.

    gördüğüm en boş yorumlardan biri bu zihniyet alex e de el freni diyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 11 Mayıs 2021; 0:58:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.