Şimdi Ara

Yargıtay onadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yargıtay onadı!

    Bordo-Mavililer'in stadyum ve amatör branşlardan sorumlu yöneticisi Kara, Twitter'daki sayfasından, “Yargıtay cezayı onadı” ve “Kupa geliyor, rahat olun” diye yazdı, taraftarları heyecanlandırdı.

    Trabzonspor’da taraftarlar en az yapılacak transferler kadar şike davasıyla ilgili Yargıtay’ın vereceği kararı bekliyor. Bordo-Mavililer’in stadyum ve amatör branşlardan sorumlu yöneticisi Muhammet Engin Kara’nın Twitter’dan paylaştığı mesajlar, camiada ve taraftarlar arasında büyük heyecan uyandırdı. Kara, “Onbeş gün önce dedim ve buraya yazdım, Yargıtay cezayı onadı beyler” mesajını paylaştı. Ayrıca, “Kupa geliyor, rahat olun” sözleriyle taraftarları heyecanlandırdı. Bordo-Mavililer, Muhammet Kara’yı soru bombardımanına tutarak, “Madem onandı, neden hâlâ açıklanmıyor” diye yazdı. Trabzonsporlu yöneticiler ise UEFA ve FIFA’nın, TFF’ye uyarı yazısı yollamak için Yargıtay’ın vereceği kararı beklendiğini ileri sürdüler.

    Yunus Emre Sel-DHA

    Kaynak







  • Ülke Ali Babanın çiftliğinden farksız.Hukuğa bak,herkes önceden kararları öğreniyor.
  • Dün barolar birliği başkanı ÖYM de görülen ve Yargıtay aşamasında olan davaların yeniden görüleceğini başbakanında buna sıcak baktığını söyledi. Şike davası onanıp diğer davalar yeniden görülürse enteresan bir durum ortaya çıkar.
  • yargıtay' a gelen davalar büyük ölçüde onanır bunu bilmeyen zate yoktur.eğer bir suç olmasa idi yargıtaya gelmeden bu dava biterdi..

    ayrıca fifa, uefa uyarı yazısı atacak onaylanır ise; fb nin kupasının alınması ve küme düürülmesi istenecektir

    aksi halde, Milli Takımlar ve Avrupa Organizasyonlarından Türkiye'ye men edeceklerdir

    DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • Kardesim burasi muz cumhuriyetimi yok basbakan sicak bakmismis yeniden gorulcekmis inanmak istediginiz seylere inanmayin azcik mantikli olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rhombeus

    Kardesim burasi muz cumhuriyetimi yok basbakan sicak bakmismis yeniden gorulcekmis inanmak istediginiz seylere inanmayin azcik mantikli olun

    işlerine gelince BAŞBAKANIMIZ

    :) anlayana
  • Yarın da birileri Fenerbahçe aklanacak der. Mahkeme demeden bir şeye inanmamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devitos

    Dün barolar birliği başkanı ÖYM de görülen ve Yargıtay aşamasında olan davaların yeniden görüleceğini başbakanında buna sıcak baktığını söyledi. Şike davası onanıp diğer davalar yeniden görülürse enteresan bir durum ortaya çıkar.

    her iki tarafıda memnun etmek adına böyle birşey olabilir
  • Ya kesin bir tarih falan yok mu bu olayın kesinleşmesi için? Beni ilgilendirmiyor ama yemin ederim midem bulanıyor artık şu haberlerden. Ayrıca bu pısırık TFF başkanının Fenerden kupa falan alabileceğini sanmıyorum. Anca UEFA işin içine girip karara varırsa.
  • adam resmen saçmalamış. karırın onandığını bir bu zat mı öğrenmiş? ya yanlış bilgiyse, öne çıkmak için yapılmış bir hareket gibi geldi bana...
    kararın onanmasına gelince, bu zaten beklenen bir şey... kimse şaşırmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FnL

    quote:

    Orijinalden alıntı: devitos

    Dün barolar birliği başkanı ÖYM de görülen ve Yargıtay aşamasında olan davaların yeniden görüleceğini başbakanında buna sıcak baktığını söyledi. Şike davası onanıp diğer davalar yeniden görülürse enteresan bir durum ortaya çıkar.

    her iki tarafıda memnun etmek adına böyle birşey olabilir


    Ben bunun şike veya öteki davalarda haksızlık yapıldı diye değil yolsuzluk operasyonunun üstünü örtmek için yapılacağını düşünüyorum. Bu son operasyon olmasa akllarına bile gelmezdi.
  • Verelim şu kupayıda gs liler rahatlasın, adamların psikolojisi bozuldu... !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rhombeus

    Kardesim burasi muz cumhuriyetimi yok basbakan sicak bakmismis yeniden gorulcekmis inanmak istediginiz seylere inanmayin azcik mantikli olun

    Benim yazdığım kendi fikrim degıl. Barolar birliği başkanının başbakanla yaptığı görüşmeden sonraki açıklamaları. Yalnız şike davasıyla ile ilgili degıl Ergenekon balyoz gibi davalarıda bağlıyor. FB düşmanlığını bırakıp biraz haber dinleyin.
  • Çok istiyorlarsa versinler müzelerinden bir kupa hani diyorlar ya yer kalmadı müzede diye.
  • Umut fakirin ekmeği.
  • Hele bir sakin. Duyumlara göre hareket edilecekse işimiz var.
  • son başbakanla yapılan görüşmelerden sonra hala yargıtaydan medet umanlar var.. adamların tff yi bağladığı yetmiyormuş gibi zaten hali hazırda fb li olan başbakanıda bir güzel yola getirdiler yeniden yargılamaların konuşulduğu şu günlerde kimse yargıtaydan aksi bir sonuç beklemesin. bu iş zaten bitmiş belli. yazık gerçekten çok yazık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD11

    Ya kesin bir tarih falan yok mu bu olayın kesinleşmesi için? Beni ilgilendirmiyor ama yemin ederim midem bulanıyor artık şu haberlerden. Ayrıca bu pısırık TFF başkanının Fenerden kupa falan alabileceğini sanmıyorum. Anca UEFA işin içine girip karara varırsa.

    Ya abi şunlara bak ya. Nasıl da adalet bekçisi oluyorlar. İstediğiniz kadar ağlayın sızlayın Türkiye'ye şikeyi getiren takım sizsiniz. Aç biraz oku interneti onu bunu şunu ya. Nasıl da temiz görünuyorlar verilsin kupalar falan filan.
  • sonuç ne çıkarsa çıksın her türlü yargıya müdahele olduğuna inanacağım...

    yargıtay onarsa cemaat yargıda söz sahibi olmuş olacaktır.

    yargıtay bozarsa hükümet yargıya müdahele etmiş olacaktır.

    BAĞIMSIZ yargıyı bu günlere getirenleri,herşeyi onun için yaptıklarını zanneden allahlarına havale ediyorum..

    benim ülkemin insanı aptal olduğu sürece şey edilmeye mahkumuz.
  • Özel yetkili mahkemelerin danışıklı dövüş ve bağımsız olmadığını üstü kapalı itiraf etmiştir hükümet...Kapatmaları ve verilen davaların düşmesi bunun zaten kanıtıdır..Soruşturma başlangıcı, dava öncesi ve sonrasında yaşananlar zaten bunun en güzel kanıtıdır...

    Hepsini geçtim, FB ve TS nin yaptığı maçlar, rakiplerinin oynadıkları top, izleyen, hafızası günlük olmayan herkese herşeyi anlatıyor....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.