Şimdi Ara

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar boyle bir proğram var mı acaba ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar acemiyim konuyu buraya açtım kusura bakmayınız.


    bilgisayarımdan aynı anda,hem internette gezmek hemde tv izlemek istiyorum.yani ekranın sağında minik bir pencere açılacak (tv,youtube,veya herhangibir film)o küçük pencere açıkken bende intertte gezinmek istiyorum.yani o minik pencere sayfanın üstünde kalacak.öyle bir proğram varmı bulamadım.buraya sizlere sormak istedim.anlayan bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.bu proğram benim için çok önemli.inşallah anlatabilmişimdir arkadaşlar...

    teşşekkür ederim.




  • Bahsettiğiniz işlem kullanacağınız dvb player'in özelliğine bağlıdır.


    Mesela; vlc player'ı açalım. Üstteki menü sekmelerinden görünümü açıp "Her zaman üstte" yi seçelim.


    Tarayıcıyı açıp web sayfalarını kullanmaya başladığımızda, vlc penceresi daima web sayfalarının önünde durmaya devam edecek. Bu pencereyi mause ile ekranın istediğimiz köşesine kaydırabiliriz.


    Vlc'den örnek verdim, fakat bu özellik hemen hemen bütün dvb player'larda var. DVBViewer, ProgDVB, DVB Dream, AltDVB vs vs.


    Yani özetle; kullandığınız ya da kullanacağınız dvb player ne ise, o dvb player'in "Her zaman üstte tut" gibi bir özelliği var ise, bahsettiğim seçimi yaparak kullanabilirsiniz.

  • peki bu dvb playerlarda,youtube den de video izleyebiliyormuyum.veya canlı tv kanallarını izleyebiliyormuyum.veya herhangibir bir siteden video takip edebiliyormuyum.aynı anda.

  • Vlc ve DVBViewer 'da ip üzerinden gelen canlı tv kanalları izlenebilir. Tabi canlı tv kanallarının link'lerini bulup, dvb player içine eklemek gerekmektedir.


    ProgDVB'de programın kendi sunucunda bulunan, dünyanın birçok yerinden canlı tv kanalını izlenebilmektedir. ProgDVB'yi kurunca ekleniyor. Programın menülerinden ilgili listeleri taratmanız yeterlidir. Ayrıca ProgDVB'de VOD( Video On Demand ) filmler de izlenebilmektedir. Neredeyse tamamı yabancı dilde...


    İlaveten ProgDVB 'de youtube da izlenebiliyor sanırım. Ama ihtiyaç duymadığım için, ProgDVB'de youtube nasıl izleniyor diye çalışma yapmadım.


    Dvb Player'larla herhangi bir web sayfasına yüklenmiş video'yu takip etmek mümkün değil. Çünkü Dvb Player'ların oluşturulma amacı bu değil.

  • sağolsın kardeşim ilgin için.chorome eklentisi buldum biliyormusun bilmiyorum ama,ekranın köşesinde açılıyor istediğin büyüklüğü veriyorsun.aynı anda sörfüne devam ediyorsun bilgin olsun. tam benim aradığım yani.allaha emanet ol.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.