Şimdi Ara

Yardim lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyna geri baslıcam hesap frozen. Fakat hesapta goldum var baya game kart almasamda tıcketla 1 gunluk sure ıstesem verırlermı acaba.
    Sizden ricam nasi bi ticket atsam ingilizcemde fazla yok yardimci olurmusunuz.



  • hesap frozen iken oyuna girdiğiniz vakit size soruyor sistem; gerçek para ile mi yoksa game token ile mi başlamak istiyorsunuz, diye. Eğer token seçerseniz hesaptaki bütün karakterlerde olan parayı birleştirip o an ki token fiyatı ile karşılaştırıyor. Eğer geçiyorsa token satın alabiliyorsunz. Eğer geçmiyorsa da sizi web sitesine yönlendiriyor, gerçek para ile satın aldırtmak için.

    Hatırladığım kadarı ile böyle. He yok ben ticket açtırmak istiyorum derseniz de, işte buyrun;

    Hi,

    I would like to release my account from bounds of being frozen. That's why I require one day of game time so that I can check gold in my account. If there are enough golds, I wish to purchase game token. Is it possible to give me ?

    I am waiting for a reply,

    Thanks in advance,

    Have a nice new year :)..

    ************************

    Yazmaya çalıştığım şey;

    Hesabımda ki gold miktarını öğrenmek için hesabımı açtırmak istiyorum. Eğer yeterli miktarda gold varsa, game time satın almayı düşünüyorum. Mümkünatı var mıdır sizce ?

    Şimdiden teşekkür ediyorum,

    Nice yıllara :).


    ---Yanılma payımı saklı tutarım




  • SekerciiBaba S kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce yine bu forumda başka bir kişi tarafından battle.net hesabına girdiğinde 7 günlük ücretsiz game time alınabileceği yazıyordu. Biraz baktım fakat topiği bulamadım. battle.net hesabına girip sağı solu biraz kurcalarmısın?

    Hatırladığım kadarıyla bu yüklenmiş expansion paketlerinin bulunduğu sayfada hesabın frozen olarak gözüktüğü yerdeydi sanırım.
  • Bilgiler icin cok saolun tokenle hesap acmayi oynu sildigim ıcın denimiyorum. Oynu ındırmeye basladım denıcem hemen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

    Bilgiler icin cok saolun tokenle hesap acmayi oynu sildigim ıcın denimiyorum. Oynu ındırmeye basladım denıcem hemen.

    Ben geçen yaptım o şekilde, karakter ekranında soruyor sana game time alcan mı diye. Seçtiğin sunucu da toplam goldunu gösteriyor yetiyorsa alınıyor. Mesela bi altımda 500g vardı main de 150k vardı, gitmiş 300goldunu alttan almış ö

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 7 gün ücretsiz diye mail gelmişti ve Çarşamba günü aktif ettim. Şuan 5 gün daha ücretsiz kullanımım var. Hesap açtığınız mail adresini kontrol edin belki aynı mail size de gelmiştir ve hiç uğraşmadan 7 gün ücretsiz oynayabilirsiniz. %65 indirim kampanyası ile birlikte geldi mail, yanılmıyorsam son gün 4 Ocak.

    @taka8604



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 1 Ocak 2016; 13:12:43 >
  • Teşekkurler tokenle acttirdim soylediginiz gibi goldu tokene cevirdi 1 aylik süre aldim. En fazla 2 ay durabildim wow oynamadam. Herşey icin tesekkurler iyi oyunlar.
    Birde yeni konu acmadan burdan sorsam bi addonum vardi bulamadim bi türlü acilan skilleri ekranin ortasinda gösteriyodu. ommicc yükledim o degil galiba. Bilgisi olan varmi acaba hangi addon olduguna dair
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

    Teşekkurler tokenle acttirdim soylediginiz gibi goldu tokene cevirdi 1 aylik süre aldim. En fazla 2 ay durabildim wow oynamadam. Herşey icin tesekkurler iyi oyunlar.
    Birde yeni konu acmadan burdan sorsam bi addonum vardi bulamadim bi türlü acilan skilleri ekranin ortasinda gösteriyodu. ommicc yükledim o degil galiba. Bilgisi olan varmi acaba hangi addon olduguna dair

    Açılan skill derken nasıl hocam? Tellmewhen gibi bişey mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tellmewhen veya weakaura olabilir bahsettigin addon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.