Şimdi Ara

YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde logitech wave setinden kalma kablosuz klavye var. Alıcısı bozuk, haliyle çalışmıyor klavye.. Elimdeki kablosuz mouse'u çok fazla pil tükettiği için kabloluya çevirebildim. + - kutupları USB kablosu vasıtasıyla bağlayarak gücü usbden alıyorum. Fakat mouse'un receiveri var ve sağlam. Ekstra bir işlem gerektirmedi o yüzden mouse'un çalışması için.

    Fakat kablosuz klavyeyi nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Mouse'dan daha karmaşık olacağı kesin. USB receiveri bozuk olduğu için ekstra işlem gerektiriyor. + - kutuplar güç almak için aynı şekilde bağlanır fakat diğer boştaki 2 kablo nereye bağlanacak bilmiyorum.. Bunun için bir devre lazım mıdır? Klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 22 Temmuz 2014; 14:16:52 >



  • Klavyede vericiye gitmeden cikan kablolari devreyle usbye cevirebilirsin diye dusunuyorum daha once denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCB şu şekilde;
     YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?
     YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?
     YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 22 Temmuz 2014; 14:55:00 >




  • Hiç uğraşmayın Logitech'e haber verin gönderir onlar alıcıyı.
  • nerden nasıl ulaşıcaz evde 4-5 tane alıcısı olmayan fare var
  • Bir kaç ay önce hurdaların içinde bulduğum bir Logitech M305 mouse un alıcısını sitedeki iletişim bölümüne mail atarak istedim. Gayet ilgiliydiler sağolsunlar. Fatura garanti belgesi vb bile istemediler. Ürünün seri numarasını verdim yaklaşık 1 haftalık yazışma sonunda kargo ücreti dahi talep etmeden yedek alıcı yolladılar. ilgilenen kişi son mesajlarımdaki ufak bir ayrıntı yüzünden gönderdiği alıcının çalışmayacağını düşündüğünden olsa gerek ilki elime ulaşmadan ikinciyi de kargoya verdi. Şansa bakın ki iki alıcı da sorunsuz çalıştı. 1 tane de yedek alıcım oldu. Şu an elimde fazladan yaklaşık 5-6 tane alıcı var. Hepsi nano alıcı. İçlerinde unifying destekli bile var. Eski alıcının resmini ekleyebilirsen uygun birtane bulmaya çalışırız.
  • Bu şekilde ben Logitech'den 1 adet USB receiver aldım iletişime geçip.. UPS kargo ile Hollanda'dan 1 gün içerisinde gönderdiler. Üstelik ücret + kargo ücreti dahi ödemedim.. Fakat receiver 2. kez bozulunca tekrar iletişime geçtim. Artık bu receiverın üretiminin durduğunu, stoklarında da olmadıklarını söylediler.. Kısacası artık bu ürüne Receiver üretilmiyor. 2. elini de bir türlü bulamadım. Bu yönteme başvurmaya karar verdim.

    Receiver tam olarak bu hocam;

    http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/9511/~/purchasing-a-replacement-usb-mini-receiver-for-my-cordless-desktop-wave

     YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?
     YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?




  • Usb kon. koptuysa tamir edebilirim. Zamanında bende bundan kullanmıştım. ve bozulunca tamir etmiştim. ve bildiğim kadarıyla bu cihaz 28Mhz civarında çalışıyor. Yenisini bulman bir hayli zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lesitin

    Usb kon. koptuysa tamir edebilirim. Zamanında bende bundan kullanmıştım. ve bozulunca tamir etmiştim. ve bildiğim kadarıyla bu cihaz 28Mhz civarında çalışıyor. Yenisini bulman bir hayli zor.

    PCye giren usb uç kırıldı hocam. Öyle yarım yamalak duruyor. Başka bir sorunu yok. Ucuna yeni USB girişi takılırsa eski haline dönebilir.

     YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?  YARDIM! Kablosuz klavyeyi kabloluya çevirmek mümkün müdür?




  • Lesitin kullanıcısına yanıt
    merhaba bende de bir logitech m185 var fakat alıcı aldıktan 2 gun sonra kayboldu siz logitech ile iletişime geçtiğinizi yazmıssınız ben sıtesınden bır turlu ıletısıme gecemedım mouse un garantisi yok sanırım bu konuda bana yardımcı olurlar mı ? iletişime nasıl gecebilirim acaba bana yardımcı olurmusunuz umarım bu mesajı görürsünüz şimdiden tşkler.
  • mesut2952 M kullanıcısına yanıt
    logitech destek hattını ara 00800 44 882 5862 yanlız çalışma saatleri içinde aramalısın (Pazartesi – Cuma: 9:00 – 18:00)

    yada siteye kaydol mesajla bildirim yapabilirsinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 14 Ağustos 2016; 11:32:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.