Şimdi Ara

YARDIM EDER MİSİNİZ? Yazıcı Çizik Yazdırıyor - Epson SX425W (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
46.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dolankartus.com.tr kullanıcısına yanıt
    AYNEN OYLE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

    quote:

    Orijinalden alıntı: agirmas

    @OCP Türkiye
    OCP mürekkepleri de akıllı mürekkepleri aldığım yerden, bitmeyenkartus sitesinden almıştım. Kartuşla beraber 50 ml olan şişelerde gelmişti.
    Pigment uyumlu olmayadabilir. Şimdi sipariş geçmişimden baktığımda pigment diye bir ibare göremedim. Ama yazıcı uyumluluğu listesinde yazıcımın adı yer alıyordu ilk sipariş verdiğim zaman.


    o mürekkeplerin de OCP olmama ihtimali kuvvetle muhtemel. Envai çeşit mürekkep OCP adı altında satılmış maalesef. Fatura OCP'ye kesiliyor ne ala memleket :)




    Bende de BK dan alınmış OCP canon mürekkep var hala kullanıyorum. Etiket vs orjinal gibi duruyor. Mürekkeplerden de bir şikayetim olmadı.

    Yine arama motoru optimizasyonu çalışmalarında ve reklam yönetiminde rakip firmanın müşteri kitlesini hedeflemek çoğu firma tarafından yapılır. İnanın bundan sadece siz muzdarip değilsiniz. Etikliği tartışmaya açık olmakla birlikte çok sık kullanılan bir yöntem.




  • sertdisk S kullanıcısına yanıt
    Canonl uyumlu mürekkeplerin OCP olduğu kesin de, Epson uyumlular müphem :)

    Arama motoru optimizasyonundaki üçkağıt, OCP'nin adının bile yettiğini göstermesi açısından rahatsızlıkyan ziyade keyif veriyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

    Canonl uyumlu mürekkeplerin OCP olduğu kesin de, Epson uyumlular müphem :)

    Arama motoru optimizasyonundaki üçkağıt, OCP'nin adının bile yettiğini göstermesi açısından rahatsızlıkyan ziyade keyif veriyor :)








    Epson mürekkebini hiç almadım. O dönem BK dan epson mürekkep alan varsa yazsın. Çevremdekilerin neredeyse tamamı canon yada hp yazıcılı.

    Arama motoru optimizasyonu ve sanal reklamcılık ise belli başına bir sektör. Ve bu sektörde ticari faaliyet gösteren profesyoneller var. Hiçbir profesyonel seo uzmanının hedef kitlede çok aranan bir kelime için bu karşı firmaya ait diye çalışma dışı bırakacağını sanmıyorum. BK kartuş gibi pazar payı yüksek her firmanın sahte mürekkep satması mantıksız bir risk alması olur.




  • bir çok şeyi denedim ama sorunum devam ediyor hayırlısı bakalım silik yazıyor yüksek kalitede kaliteli gri seçince sadece basıyor ama renksiz oluyor sınama sayfalarında renk sorunu yok çözemedim gitti şu işi...
  • Herkese merhaba

    Lutfen yardımcı olur musunuz?



    2 aylık 2.el epson l805 aldim.

    Orijinal mürekkeple sorun yaşamadım. Hep standart kalitede bastı..

    Orijinal mürekkep baya alt çizgiye yaklaşınca tüm renkleri photoInk mürekkeple doldurdum.



    Bu andan itibaren aldığım 50 çıktıda sorun yoktu.

    Fakat sonra fotoğraflarda yatay 2 mm arayla soluk çizgiler çıkmaya başladı. Kafa temizleme yaptım sadece 1 fotoda düzeltti ama sonra yeniden çizgi oldu. 2.kere kafa temizleme yaptım düzelmedi.



    Şimdi best kalitede cıktı aldiğimda hiç bir sorun yok gayet güzel. Ama standart kaliteye alınca sadece koyu alanlarda çizgiler var. Açık renk alanlarda sorun yok. Ne yapmalıyım sizce ? Garantisi var. Garanti bana photoInk koydum diye sıkıntı çıkarır mi?



    Sizce orijinal mürekkep sorunu çözer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.