Şimdi Ara

Yaralanmalı Kaza Geçirdim, Araç Polis Tarafından Çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yani cumartesi günü 2 şeritli anayol üzerinde seyir ederken yan yoldan gelen bir araç bana sol tarafımdan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bende şeritten çıkarak sağımda bulunan araca çarptım. Benim araç baya hasar aldı. Bana çarpan araç ise aşırı hızlıydı, kaldırımı aşıp yolun karşısına geçti ve elektrik diğerine çarpıp ters döndü. Ters dönen aracın şöförü biraz yaşlı biri ve sen çarptın dedi bana. Ben haklıyken adama geçmiş olsun dedim, adam bana neden çarptın diye çıkışmaya başladı. Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden saklasın diyerek polemiğe girmedim uzaklaştım. Benim çarpmam mümkün değil zaten. Ki benim çarptığım araç şöförüde, bana diğer aracın çarptığı yönünde ifade vermiş. Yani büyük ihtimalle bana çarpan araç suçlu bulunacak.

    Çarpmanın etkisiyle kafamı çarpmışım cama. Allah tan kemer takılıydı. Ben bayılmışım o an. Araç devam edip kendi kendine durmuş yolun kenarında. Ambulans geldi beni hastaneye götürdüler. Sonrasında araç polis tarafından çekiciye yüklenip otoparka çekilmiş.
    Şimdi bir sorum olacak. Araç şirket aracı ve kaskolu. Ancak çekici hizmeti kasko tarafından değilde polis tarafından sağlandığı için bana herhangi bir ücret yansıtılır mı? Ve otopark ücreti istenecektir muhakkak. Pek bilgim yok bununla ilgili. Şimdi yarın aracı servise çektiricem ama benden çekici ve park ücretini tahsil edicekler mi acaba? Bu konuda ne gibi haklarım bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 12 Ağustos 2018; 14:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sigorta şirketini aramalısın,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.