Şimdi Ara

YAPISKANLI SUET/KADIFE NEREDEN BULABILIRIM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: evolvo

    Yapmadan önce size önerim geniş yüzeyler için a4 kağıt ve kenarlar ve özellikle bazı yerde dönüşler için maske bantlarıyla yapıştıra yapıştıra kaplanacak yeri önce kağıtla kaplayın sonra söküp onu şablon olarak kullanın. Direk bir seferde 3 boyutlu bir yüzeyi kaplamak çok zor. Her yüzeye bir parça şablon çıkarın, sonra evde kesin ancak keserken dikkat edin parçanın ayna görüntüsünü kesmeyin, yani kadife kısmı dışa gelecek şekilde kesme tehlikesi var o yüzden şablonu folyonun üzerine koyduğunuzda kadife kısım ne tarafa bakacak diye iyice düşünerek koyun. folyo çok yapışkan değil o yüzden hatalı yapıştırmaktan çekinmeyin, tamamının bantını söküp yapıştırabilirsiniz. Çok yapışkan olmasa da malzeme atma da yapmıyor bu arada.

    kalıp çıkardıktan sonra çok da zor olmasa gerek. Şu kış gününde aslında kurutma makinesi lazım fakat apartman hayatı... Bi arkadaşın dükkanında kurutma makinesi ile yapıştırma işini düşünüyoum.

    Bu arada site fiyatı uygun geldi bana. Alırsam ben de buradan alacağım

    Ben sogukta yaptım tutmada sıkıntı olmadı. Ben köşeleri trim sökücü plastik aletle iyice bastırdım, sizde böyle bir alet yoksa eczaneden alacağınız abeslang gibi bir tahta parçasıyla iyice oturtabilirsiniz, ısıtmanıza gerek yok. Abeslang nedir bilmiyorsanız için googleda arayın dediğimi anlayacaksınız.




  • Ben aliexpres'ten alıp aracın torpido gözü vb. yerlere yapıştırmıştım ancak bir yıl sonra kalktı, ben de söktüm. Sanırım sıcaktan etkilendi. Kenarlara ekstra yapıştırıcı uygularsanız daha sağlam olur sanırım.
  • internetten araştırınca bir çok yer bulunabiliyor.
  • Ankara'da bu kadifemsi alacantramsı parçadan satan dükkan var mı bildiğniiz?

    ben de torpido içleri, araç içi bölmelerin yüzeyini bununla kaplamak istiyorum da.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.