Şimdi Ara

Yapay zeka konuşturması nasıl yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne yazarsanız onu konuşuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Harfler ve heceler insanlar tarafından söylenerek ses kayıtları yapılıyor, okunması istenen kelimeye göre heceler ve harfler fiziksel ses modelleme teknolojisiyle birleştiriliyor ve realistik duyulması için hece uzatma, kısaltma, ton değiştirme gibi efektler veriliyor. Sonuçta önceden kaydedilmiş insan seslerinin parça parça birleştirilmesi ve efektlerle realizm yaratılmasından ibaret. Stephen Hawking'in sesi gibi olanlar ise eski teknoloji ve sadece bilgisayar tarafından synthesizer mantığıyla üretilmiş olduğundan realistik duyulmuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Harfler ve heceler insanlar tarafından söylenerek ses kayıtları yapılıyor, okunması istenen kelimeye göre heceler ve harfler fiziksel ses modelleme teknolojisiyle birleştiriliyor ve realistik duyulması için hece uzatma, kısaltma, ton değiştirme gibi efektler veriliyor. Sonuçta önceden kaydedilmiş insan seslerinin parça parça birleştirilmesi ve efektlerle realizm yaratılmasından ibaret. Stephen Hawking'in sesi gibi olanlar ise eski teknoloji ve sadece bilgisayar tarafından synthesizer mantığıyla üretilmiş olduğundan realistik duyulmuyor.

    hocam onu biliyorum az çok da.. ben birşeyler yazıp konuşturmak istiyorum.. bunu hangi yazılım, site vb aracalığıyla yaparım onu merak ediyorum?

  • FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt

    "text to speech", "speech synthesis" gibi aratırsanız web sitesi ve yazılımlar bulabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.