Şimdi Ara

Yapay zekâ düşündüğünüzden çok daha fazla yerde: GPT-4 dünyayı değiştiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tamam da bu akıllı sistem değil. Chat GPT sana yeni formül üretmez. Yeni bir yemek düşünmez. Sadece datalarında saklı olan yemeklerden uygun olanı matchler ki bu matchleri de zaten sisteme İnsanlar giriyor :) Tıpku benim vakti zamanında Google'a girilen queryleri kategorize etmem gibi, appstore applerini kategorize etmem gibi :)

  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetleri sadece kendi ekranlarındaki verilere göre bir şeyler söylemeye yetkili. ChatGPT bunu çok daha iyi ve ucuza yapacağından bize pek bir faydası olmayacak. Ama çalıştıran firmaya iyi faydası olacak. :D

  • gokg kullanıcısına yanıt

    Şirketin adına apple konunca elma falan mı satması lazım, ben de bu durumu sevmiyorum ama open koyup canı istediğini yapar.

    Google'ı tutan ne var open source'u o yapsın, geliştiriciler desteklesin.


    Bu işin open source olmasının mantığında sıkıntılar var, geliştiriciler kendi idam fermanlarını hazırlatmak için bir şeye destek verecekler, tuhaf olaylar. Geliştiriciler ai'nin adını duymak istemiyor, kendi platformlarında bir bir yasaklıyorlar.

  • Şuna doğrudürüst isim bulsunlar. Açıp bakasım araştırasım gelmiyor. Konuyu bile okumadim. Gpt-4 ne ya. Elektrik süpürgesi mi? Sanal zeka gpt-4 kendine isim bile bulamamış kodu var. Sanal zekâysa karakteri ve ona uygun bir adı olmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 covid , 2021 coin , 2022 metaverse şimdide 2023 de yapayzeka. 2024 de başka birşey çıkar.

  • yapay zeka bizim ulkede olamaz ımkansız. Misal savcıya gidiyorum insaat firması iş yparken daireme zarar verdi, firmas ahibiyle gorustum benı tehdıt ettı dıyorum .savcı eve verılen zararın fırma sahıbı tarafından olup olmadıgı kanıtlanamadı dıyıp kovusturma yapmıyor. Yanı fırmayı sıkayet etmıstım evıme zarar verdı dıye ustune de ugrdıgım tehdıtı yazdım. SAvcı adam fırma sahıbını ınsaat ıscısı sanmıs sankı evde o iş yapmısta zarar verdı de ben onu ozel olarak sıkayet etmısım gıbı anlamıs. Yanı zekaya bak cay demle. Bu ulkede boyle tıpler devlet kurumlarında gorev yaparlken yapay zeka ne derse desın bunlar olayı anlamaktan acız yapay zekayı hiç anlamyamazlar.. Yapay zekanın kullanıldıgı musterı hızmetlerı vs vs herseyde bu durum boyle burası Turkıye zeka sevıyesı cok dusuk ınsanlarla dolu

  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Yapay zekâ düşündüğünüzden çok daha fazla yerde: GPT-4 dünyayı değiştiriyor
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Biraz sakin olun. OpenAI zamanında açık kaynaklı olacağını ticarileşmeyeceğini söyleyen bir firmaydı. Şu an gelinen nokta daha farklı olduğu için insanlar bu yorumu yapıyor. Apple elma falan diye garip örnekler vermenize gerek yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki AI programlarının bize açılan kısmı 2 sene önceden geliyor dikkatinizi çekerim. Adamın avama açtığı bu. Ellerinde ne var Allah bilir.

  • Kurucularının en başlarda söyledikleri hayaldi, yatırımcılar milyarlarca dolar yatırım yaptı, artık sahibi onlar.

    Microsoft ne kadar açık kaynaksa o da o kadar olur. O söylenenler o kadar para yatırsalardı da açık kaynak yapsalardı.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Senin yaptığın dataları kaydetmen bu sistemle kaydedilen verileri hepsini göz önüne alarak response yapamazsın. Chat GPT kaydetmiyor öğreniyor. Gelişmiş sürümleri çıktıkça daha insansı cevaplar aldığımızı zaman gösterecek.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.