Şimdi Ara

Yanında tek bir koruma bile yok! Sokakta donut yiyen başbakan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adamlarda terör ve ahlak sorunu yok en güzeli böyle butik ülkeler.

  • Owww yeaaa ne kadar çağdaş. O ülkenin etrafı terör üreten ülkelerle doluymuş. Bir sürü terör örgütü ve vatan haini içeride dışarıda tehdit unsuruymuş. Ülkenin lideri sayısız ölüm tehdidi almış. Ve adam donut yemiş. Mangal gibi yürek var. Bir de işe pisikletle gitse müthiş olur.

  • Mozambikli eşek yapmaz bunu :D

  • Bunun adı "Asayiş Berkemal".


    Sadece koronavirüsü iyi yönetmiyor demek ki.

  • Senin ülkenin başkanının sayısız düşmanı var! Tabiki korunacak, kaç suikast girişimi atlattı bugüne kadar bilgin varmı?

    Kalkmış bide 5 milyonluk nüfusu olan etliye sütlüye karışmayan bir toplumun başbakanıyla bir tutuyo, kafaya bak!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Aynen aynen her şey o kadar kolay :D


    Mustafa Kemal Atatürk'te 1920 ile 1938 arasında Ülkenin başındaydı 18 yılda neden çözemedi bütün sorunları ? Devamıdan CHP tek başına 1950 ye kadar tek başına iktidardı çözebildi mi ? 2023 te seçim olsa çözülecek mi sanki !!!


    Coğrafya kaderi var burada sen ne kadar ilerlesende paçandan tutan komşuların olacak... Terör sana gene İran'dan Irak'tan Suriye'den gelecek. Seni zorla o bataklığa sokacaklar. Veya sinir uçlarını kaşıyıp ikilik çıkaranlar illaha olacak.

    Cahilini gördüm de bu kadar cahilini görmedim. Allah'ta nasip etmez daha umarım.


    Sen daha tarihini bilmiyorsun gelip burada neyi yargılıyorsun ? Senin 18 yılda neden çözemedi bütün sorunları diye bahsettiğin kişi bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusudur !!! Yani Mustafa Kemal ATATÜRK !!!


    Sizin gibi cahillerle uğraşmaya ömrü ancak o kadar yetti. Aldığınız paranın hakkını verin bari,bu kadar kalitesiz olmayın ya.


    Hadi geçmiş tarihini bilmiyorsun eyvallah,yakın tarihini nasıl bilmezsin ? Size eğitimlerde bunlardan bahsetmiyorlar gerçi,doğru.


    Allah sizi bildiği gibi yapsın,başka da bir şey diyemiyorum.

  • Yani ülkede ana muhalefet lideri bir linç girişimi bir de terör saldırısı atlattı, partisinden ve ideolojisinden bağımsız olarak söylüyorum ülkede başbakanlık veya cumhurbaşkanlığı yapacak birinin korumasız gezmek gibi bir lüksü olamaz.

  • Jeezy kullanıcısına yanıt

    Sorunlu musun ?



    Türkçe anlayabilsen ülke büyük derdi çok manasında yazıyorum ama anlamak için değil sadece kin kusmak ve hakaret etmek için yazdığınıza idrak edemiyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk 18 değil 28 senede yönetimde kalsa bitmeyecek tarihten gelen dertler vardı ve halende var...


    Kürt sorunu bunlardan birisi terör sorunu gericilik iltica tarikatlar cemaatler dini kötüye kullananlar veya Meshep üstünden ayrışmalar vb ülkenin enerjisini sömüren yüzlerce sorun var. Ama sen çözüm üretmek yerine sabah akşam millete hakaret ederek ülkeyi kurtardığını sanmaya devam et...


    Bu ülkede Atatürk'ede suikast girişimi olmuştur Erdoğan'ada 100 yılda neredeyse saldırı girişimi olmayan siyasetçi yoktur.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Finler'in de İsveçliler'le, Ruslar'la en az 400 senedir, içerde de Samilerle sorunları vardı. İskandinav birliğini oluşturup Finler'i Rusya'yla aralarında bıraktılar. Çevresi de zengin değil. Karelya'da insanlar nasıl yaşıyor gördüm, Türkiye'den çok farklı değil gelirleri. Sizin gibi safkan Finli isteseler, ya da faşist olsalar, şiddet yanlısı olsalar, ABD Rusya'yla kozunu Finlandiya'da paylaşır, Sami'lere silah satarlardı.


    5 milyon nüfusla eskiden beri stratejik bir yeri Türkiye'nin yarıısı kadar nüfus nasıl sahip çıkabiliyorlar diye sormak varken sınıfın en tembeli gibi bahane üzerine bahane sıralıyorsunuz.

  • Dayanın az kaldı, atlatacağız cilalı taş devrini. Sonra ver elini bakır çağı. Gerisi Allah kerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm manyak misiniz.
    Kendinizi karsilastiginiz ülkeye bak.
    Gidin Afrika ülkeleri ile kendinizi karşılaştırın.

    Dip not ; Nijerya Türkiye'den gelen kişilere ülkeye giriş yasağı getirdi koronayi bize getirmesin diye. Kod adı : Lebalep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finlandiya da en son ne zaman terör saldırısı yada girişimi olmuş acaba konuyu açan ve hebele hübele yazanlar bu konuda bilgi verebilir mi?

    Yada şöyle sorayim

    Daha hafta geçmemiş üzerinden istanbulda otogarda 5 kilo lolipop şekerinden mi yakalandı teröristler?

    Şu konuyu açarken yada yorum yaparken hangi aklınızla bunları yazıyorsunuz merak ediyorum. Acaba hiç siz

    Ülkedeki tehlike unsurları
    Terör olayları
    V.s düşünmediniz mi?

    2 ülkeyi mukayese ederken bu kadar "sığ" olabilme yetisi anca sizde olur k.bakmayın. Her şey de olduğu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin olun çoğu vatandaş tanımıyordur bile başkanı. çünkü bu tür şeylere kafa yormasına gerek yok onun yerine bu işi denetleyen sorgulayan sistemler var.

  • Herhalde 70'lerde olmuştur. O zamanlar politik cinayetler vardı. İş o zaten, başlamadan bitirmek. Estonya yakın zamanda askerlik rejimini değiştirdi, Baltık da aynen Karadeniz gibi stratejik bir yer ve tehdit altında. İkinci Dünya Savaşı Polonya'nın üzerinde geçmişti.


    Finlandiya böyle yönetilse Türkiye'nin durumuna otuz sene önce düşerdi. Şunu neden sormuyoruz: NATO üyesi, yani NATO know-how'ına sahip bir ülke nasıl oluyor da bir örgütün 40 senedir tedarik veya para zincirini kesemiyor?


    Dünyada hiç sorun yok zannediyorsunuz belki. Biraz gezin, dolaşın veya araşıtrın bence.

  • Sıkıntıların yüzde 90ı hükümet yüzünden çıktı eğitim ekonomi adalet vb kararları ben almadım

  • Harbi doğru bizde olsa ooo evliyamız geldi hoş geldi. Çocuğumu sana kurban edeyim diyenler olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finlandiya da bu adamı öldürecek terörist yok. Tr de üç sene önce kk adlı malum şahsa terör saldırısı düzenlendi. Receb burda tek gezse öldürürler.
    Boş muhalefet etmeyin.
    Muhtemelen arkasında korumalar vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.