Şimdi Ara

Yangınların Ardından Genel Seçim Olmak Zorunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • O veya bu sebeple son yıllarda Türkiye üzerinde gerçekleşen tüm olumsuzlukların yakınında Ak Parti hükumetine bağlı oluşumlar yer almaktadır.

    Kazandıkları dönem şartları ve şu an içerisinde bulunduğumuz dönem şartları birbirinden tamamen ayrışmış ve Türkiye Cumhuriyeti yönetilemez hale gelmiştir.

    Erken Genel Seçim zemini oluşmuş ve hatta zorunluluk halini almıştır.

    Bu süreçten sonra yolsuzluklarla, kara para aklamayla, uyuşturucuyla, istikrarsızlıkla, mafya ortaklığıyla, yağma ve dolandırıcılıkla, ihanetle, terör gruplarıyla adı anılan Ak Parti hükumetinin milletin nezdinde sandık yoluyla tekrar güven oyunu elde etmesi ve edememesi halinde tüm teşkilatıyla birlikte yönetimi devretmesi zorunlu bir hal almıştır.

    Büyük yangın vukuatlarıyla birlikte yetersiz olmanın yanında gerekli araç ve gereçlerin hiç mevcut olmamasını bir kurumun diğerine, o kurumun bakanlığa, bakanlığın belediyelere, belediyelerin cumhurbaşkanlığına atması devlet düzeninin yerle bir olduğu ve yönetimin adi bir yangın söndürme hava aracı alımında dahi büyük gaflet içerisinde bulunduğunun somut göstergesidir. Aynı zamanda yangınlar kontrol altına dahi alınamadan Orman arazilerinin turistik işletmelere tesisi konusunda cumhurbaşkanı yetkisine verilmesi kararının alınması ise ihanet derecesinde icraatlere başlandığını göstermektedir.

    Bu millet kendini yönetenlerini seçme hakkını gerekli zeminler oluştuğu her durumda kullanma hakkına sahiptir ve bu hak Recep Tayyip Erdoğan tarafından gasp edilmektedir.

    Erken seçim istemek geleceğinden endişe duyan her vatandaşın en doğal hakkıdır ve bu hakkı tesis etmek milletini seven her yöneticinin sorumluluğudur.

    Aksine sandıktan kaçmak ve talan düzenini sonuna kadar devam ettirmek ise asıl düşmanın dağlarda aranmaması gerektiğini bir daha bu yüce millete göstermektedir.

    Erken seçim bir hak ve bu süreçte zorunluluktur. Bizi bu haktan mahrum edip sonumuzu sınırlardan geçirdiğiniz 6 buçuk milyon mültecinin geldiği ülkelerin sonuna benzetmeyin. Bu ülkeden alacağınız bir şey kalmadı. Artık bizi bizimle bırakın...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ahha yiğen ahh sen bilmezsin yağ kuyrukaları vardı, çüp dağları arşa ulaşmış, gılındanoğlu ssk yi batırmıştı. Akpliler gelmeden yazayım.

  • Kesinlikle erken seçim olmalı

    Lan bunlara kalsa 1 haftada suriyeyi fethederiz küçücük yerdeki yangini sonduremedi beceriksizler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefet adam olsa topluca istifa eder, "Sevgi kazanacak." tarzi sacma seyler paylasmaz. "Biz de muzigimizi kulaklikla dinleriz." diyen adamdan da bu beklenirdi zaten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.