Şimdi Ara

YANDEX - Harita ve Navigasyon Hizmetleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
22.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican456

    Hay allah aktif değil demek... yahu ben de diyorum niye açılmıyor, halbuki baştan uyarsalar kapalı diye hiç girmeyi denemem ama tabi uyarısı olmayınca ben de eheh işte cahillik, insan bilmeyince tabi.. Hiç mi açılm? yok diyorsun yani? gelmez ha.. e peki ama işte bi baştan biri orda dursa dese abi işte burası kapalı hiç gelme biz de deriz ki aa bak adam gelme kapalı diyor gelm

    abicim biliyoruz aktif olmadığını da ondan soruyoruz ne oldu diye, merak ettik, acaba açılır mı diyoruz.
    Şimdilik tekrar açılması plan dahilinde değil.
  • İki yıl önce arkadaşlaarla pikniğe gidiyorduk, yakıt bitti bitecek farketmemişiz. Farkettiğimizde şehirden çıkmıştık, arkadaşlarlayız dedim ben bulurum yandexten neyse açtım yandex navi yi istasyonlara tıkladım 10-15 km geride bi köyde total istasyon var diyor. Geri döndük bi gittik istasyon bikaç yıl önce kapanmış meğer. İyice zora soktu işimizi ama bitmeden bulabildik başka bi istasyon. O an sildim bir dahada kullanmadım, google her işimi görüyor o günden beri.
  • Bir kere bazı mesajlar son derece terbiyesizce. Adamlar size bir uygulama sunmuş, yalan söylüyorsun diyen mi ararsın, dalga geçen mi ararsın hepsi var. Adam da size efendi efendi cevaplar vermeye çalışıyor. Yaptığınız şey en basit tabiriyle ayıp. Yapmayın.

    Gelelim benim sorularıma ;

    Birincisi özellikle şehirler arası yolculuk yaparken paralı yollar ile parasız yollar arasında ciddi sıkıntı yaşıyorum. 1-2 dakika erken olacak diye misal beni Yavuz Sultan Selim köprüsü yoluna sokuyor. Yine 3-5 dakika için beni köprü yerine marmaray'a sokmaya çalışıyor. Burada bir yapay zekaya ihtiyaç var bence. Keza Osmangazi köprüsü de aynı şekilde. Bir yoluna sokmak lazım bu işi.

    İkinci mesele şu sokak ve cadde bulma hadisesi. Bazı yerlerde sokak yazıyor bazılarında sok ya sk gibi kısaltmalar oluyor cadde de aynı şekilde cd ya da cad yazıyor. Bu şekilde çoğu sokağı bulamıyorum. Artık orada bildiğim bir yer varsa orayı yazıp oradan sokağı bulmaya çalışıyorum. Bunun için aramayı seçeneklendirmek lazım bence.

    Başka da aklıma gelen olursa yazarım. Şimdilik bunlar.

    Bu arada ben navigasyon olayına başladım başlayalı yandex kullanıyorum. Navigasyon işi benim gibi adres ve yol ezberleyememe fukaraları için yüzyılın icadı sayılır.




  • Yandex Türkiye Y kullanıcısına yanıt
    Trafik navigasyonda yapay zeka nimetlerini ne zaman göreceğiz? Sadece yoğun saatlerde degil bir yerde yoğunlaşma patterni başlıyorsa direk baska yere yonlendirse. Bunu kendi öğrenebilir bir servise donusturse?



    Kaza oluyor, yol kapanıyor algoritma tepkisel sonuc veriyor. Halbuki yoğunluk patterni fark ettikce alternatife yönlendirme seklinde geliştirme yapilamaz mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codeThoreau -- 21 Eylül 2018; 18:56:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'dan antalya'ya giderken zorla osmangazi köprüsünü ve sonrasındaki ücreti kazık otoyol'u kullandırmaya çalışmasındaki amaç nedir? Yıllardır biz Antalya'ya tem üzerinden Sapanca çıkışından saparak sırasıyla geyve-osmaneli-bilecik ve ardından bozüyük rotasını izleyerek gidiyoruz. Arada 20-25 km daha az mesafe var diye osmangazi köprüsünden yönlendirmeye çalışması çok saçma. Bilmeyen insan buradan gider, cebinden çıkacak fazladan 150 tl'de cabası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 21 Eylül 2018; 23:19:57 >
  • Yandex navigasyonu kullanırken keyif alıyorum nedense
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tek_Türk

    Devamlı kullanıyorum, ama arada sapıtıyor. Geçen sapağı kaçırttı
    Bence o sorun telefonundan kaynaklanıyordur.

    Bende galaxy e5 vardı navigasyon bazen sapıtıp denizin üstünde gösteriyordu sonra başka telefon aldım şuan sorunsuz kullanıyorum gayet düzgün çalışıyor yandex navi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş yazmış, bende tekrar edeyim. Android auto desteği lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alçıtepe, Çanakkale > Kocaali, Sakarya için neden sadece ücretli yollar ve köprüler var? Bu yolun düzgün ücretsiz bir alternatifi yok mu yoksa siz devletle beraber mi çalışıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

    İki yıl önce arkadaşlaarla pikniğe gidiyorduk, yakıt bitti bitecek farketmemişiz. Farkettiğimizde şehirden çıkmıştık, arkadaşlarlayız dedim ben bulurum yandexten neyse açtım yandex navi yi istasyonlara tıkladım 10-15 km geride bi köyde total istasyon var diyor. Geri döndük bi gittik istasyon bikaç yıl önce kapanmış meğer. İyice zora soktu işimizi ama bitmeden bulabildik başka bi istasyon. O an sildim bir dahada kullanmadım, google her işimi görüyor o günden beri.
    Merhaba, yaşadığınız sıkıntıdan dolayı üzgünüz. Bu yılın başından itibaren 3 milyon üzerinde güncel konum bilgisi sistemimize eklendi ve eklenmeye de devam emektedir. Çalışmalara devam ediyoruz.
  • Yandex Rusya birimine de mail ile bilgi verdim ama buradan da yazayım. Geliştiriciler için Maps Api hizmetinin halihazırda ücretsiz olarak gerçekten işe yarar ve rekabetçi olması için bir takım eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Örneğin statik api'de A-Z arası placemark etiketi tanımlama imkanı yok. Halbuki implementasyonu çok kolay ama koymamışlar. Aynı şekilde birkaç eksik daha var JS ve statik api kısımlarında. Google'ın şu günlerde geliştiriciler için 200 dolardan başlayan ücretler talep etmesi Yandex için bence değerlendirilmesi gereken kaçmaz bir fırsat. Tıpkı Here Maps'in yaptığı gibi. Selamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex Navi sürekli kullanırım, hatta her yola çıkışımda istisnasız çalıştırırım ki trafik olan yollara girmeyim diye fakat son 2 aydır konum bulmada vs çok geç kalıyor. dönüşü geçtikten sonra dönüş komutu veriyor vs..
  • Yükledik bakalım. Bi deneyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex Türkiye Y kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex in gösterdiği trafik bilgisi ile Google maps in ki birbirini tutmuyor. Arabayla geçtiğim bir nokta var. Yandex daha az trafik gösteriyor ancak Google mapsin ki doğru .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul hariç Yandex Navi hiç doğru sonuç göstermiyor mekanlar ve akaryakıt istasyonları güncel değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de arattığımız adresi başlangıç noktası olarak seçebilsek çok güzel olacak. Genel olarak Yandex'i kullanmama rağmen bulunduğun konumdan farklı 2 nokta arasındaki mesafe/yol tarifi için Google Maps kullanmak zorunda kalıyorum.
  • apple carplay desteği gelecek mi?
  • şu lanet olası hafifçe sodlan sağdan diyip diyip durmayın ya. Ona bi güncelleme falan getirin. 2 şeritli çıkış yol va rmesela ya sağa dönce ya sola o gelmiş hafifçe soldan diyor. şu komutlarda promlemler olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca en son dün akşam kullandığımda trafik yoğunluğunu biraz geç gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.