Şimdi Ara

Yan etki yok, bu aşılar şahane

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, forumda geçen hafta yan etkiler ile ilgili açtığım konu forum tarafından silinmiş. Ben de forumun istediği şekilde bir konu açıyorum: lütfen üreticilerin sorumluluk almadığı aşıları siz olun. TV'ye çıkarılanlara ve medyada duyduklarınıza inanın..


    Yan etki diye bişi yok.. Emin olun..




    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahane



  • Kurala uygun, hiçbir kimseye küçümseme/aşağılama olmayan, yalnızca medyadaki gönderileri ileterek bilgilendiren normal bir konu, böyle konuyu siliyorlar demek ?

    Forum, kişilerin bilgilendirmesine karşı sanırım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde Pfizer Hindistanda acil kullanim onayi istemisti. Hintli makamlarda Hindistanda bu asiya izin vermek icin icerigi hakkinda bilgi ve Hindistan halki uzerinde gerekli arastirmalarin yapilmasini isteyince Pfizer basvuruyu geri cekti. Hintli makamlara göre Pfizer Asisi testi gecemedi. Gerekli arastirma sonuclari ve belgeleri sunmaya hazir olduklarimnda ancak tekrar basvuruda bulunabilecekler. Bunun haricinde Pfizer Asisi cikali 1 bucuk yil olmasina ragmen halen daha duzenli onay alamadi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Şubat 2022; 10:56:29 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    ivedi kullanım onayı işlemlerinin göstermelik old düşünüyorum. Yok FDA onayı, yok Saglık Bakanlığı onaylı, gibi işlemlerin tümü profesyonelce hazırlanmış göstermelik işlemler...

    bir de yeni ilgimi cekti, Cavit Ondokuz Tiyatrosu Avustralya Yeni Zelanda gibi güney, Kanada gbi kuzey ülkelerinde halka özellikle fazla izlettiriliyor. Komplo teorisi gibi gelecek ancak tiyatronun "en güney - en kuzey" bölgelerinde daha sert izlettirilmesi biraz fazla ilginç değil mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya surda kisaca deginmistim.

    https://forum.donanimhaber.com/biontech-3-doz-asilama-ne-zaman-ucuncu-doz-randevulari-acildi-mi--151020470-14#152061772

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    bir de yeni ilgimi cekti, Cavit Ondokuz Tiyatrosu Avustralya Yeni Zelanda gibi güney, Kanada gbi kuzey ülkelerinde halka özellikle fazla izlettiriliyor. Komplo teorisi gibi gelecek ancak tiyatronun "en güney - en kuzey" bölgelerinde daha sert izlettirilmesi biraz fazla ilginç değil mi ?


    O ülkelerin ortak özellikleri Klaus'un kuklaları olması yöneticilerinin.


    Daha yeni Kanada meclisinde açıkça bu soruluyorken yayını kestiler! Çok fazla insan dönen oyunları görmeye başladı ama sanırım bu rüzgarı kesmek için savaş gibi çok aşırı bir olay çıkartıp bu uyanmayı bastıracaklar..


    Dünya Ekonomik Forumu, pandemi maskesiyle çoğu ülkede kontrol ettiği siyasiler ile istediği kararları çıkarttı. Bu siyasilerin maskesinin daha fazla ortaya saçılmasını kesecek büyük olaylara ( savaş ve sıkıntılar ) hazır olun.


    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahaneMaajid أبو عمّارtwitter
    “Now a QUESTION is ASKED (and immediately shut down) in CANADA’S PARLIAMENT about the above reference to WEF Head KLAUS SCHWAB bragging about “PENETRATING” over HALF of Canada’s CABINET with his WEF programme, INCLUDING how he’s especially proud of TRUDEAU https://t.co/lW7VM8zSSX”
    https://twitter.com/MaajidNawaz/status/1495816222251925512
  • Iki yilda Covid Asilari icin 3 Milyondan fazla yan etki bildirilmis. Kaynak DSö nün Veribankasi.



    Yan etki yok, bu aşılar şahane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Şubat 2022; 23:20:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt
    Cavit Ondokuz Tiyatrosundan sonra Yeryüzü Havasal Değişimi (Arapça deyimiyle: Küresel Isınma / İklim Degişikliği) filminin vizyona girmesi olası. Savaşa biraz daha süre var :) çiftlikte büyükbaş hayvan gaz cıkarıyor, onlar azaltılıp ek vergi konuabilir, araba kullandıkca yeryüzünü ısıtıyorsun, MTV'ye ek vergi ödeyeceksin denilebilir.Toplanan vergilerden Savunma Sanayine para akıtılır, medya da onun reklamını yapar ki yapıyor. Tiyatro "Toplum Sağlığı" temasından Yeryüzü Sıcaklığı temasına oradn da Ülke Güvenliği teması başlar sonrası savaş. Toplum sağlığı adı altında başkasının aşısı için kuyruguna girenler Ülke Güvenliği adı altında başkasının savaşı için de kuyruga girer. Aşı olurken en büyük başarıları, yan etkisiz atlatmak ise, savaşta da en büyük başarıları savaş alanından kolunu bacagını kaptırmadan tek parça dönmek olacaktır :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viyana Üniversitesinde yapilan bir arastirmada hasta olup iyilesen ve iki kez asi olanlarin Omikron varyantina karsi hicbir korumalari olmadigi ortaya cikti. Dahasi 3 doz olanlarda kismen ve kisa zamanli bir antikor olusumu gözlenmesine ragmen bu oranin %20 gibi cok düsük oldugu ve bircok kisde ise yine antikor olusmadigi gözlendi. Bunun yaninda cift doz asilanan ve hastaligi atlatanlarin Deltaya karsi antikor gelistirdigi gözlendi. Ne varki olusan antikor omikron varyantina karsi reseptörlerin baglanmasina engel olamiyor.


    Asilar Ormikrondan sonra hikaye oldu, Omikrona karsi asi gelisene dek daha yeni bir varyant cikar ve yine hikaye olur.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    nucro nerelerdesin covid olmuşsun diyolar

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Cavit Ondokuz tiyatrosu artık bitti. Dolayısıyla şakanız biraz bayat :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    hiç PCR testi yaptırmazsan hiç kovid olmazsın :) ben de hiç kovid olmadım. 1 kere bile maske satın almadım.


    Türkiye'de 140 milyondan fazla test yapılmış. 100 TL'den hesaplasan ( 7.5 dolar yapar ) 14 MİLYAR TL civarı ( muhtemelen bundan daha fazla da ) para dönmüş..


    Birileri iyi para kazandı testlerden aşılardan ve yasaklardan.


    Tarihte görülmeyen bir hızla fakirler daha da fakir, zenginler daha da zengin oldu..


    Biz de hala burada millete kandırıldığını/yolunduğunu anlatmaya çalışıyoruz.


    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahane
  • gelip bu aileye anlatsana tiyatroyu bir aileden aynı anda 9 kişi ölüyor virüsten ve sen hala tiyatro diyosun


    Yan etki yok, bu aşılar şahaneCNN TÜRKyoutube
    Rize'nin Güneysu ilçesinde 8 ferdini koronavirüs nedeniyle kaybeden, ölüm korkusu ile 10 yeni mezar yeri daha hazırlayan Genç ailesi aşıda öncelik çağrısında bulunmuştu. 3 ay önce İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ailenin 25 üyesini aşıladı. Aile fertlerinde aşıdan sonra ise yeni vakaya rastlanılmadı. 8 yakınını kaybeden Ali Genç "Ailemizin hayatta kalan 25 ferdi aşılanınca grip bile olmadık. Aşı sayesinde hastalıktan ve ölümlerden kurtulduk” dedi. İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Burada baba ve oğlunun yapılan Koronavirüs testleri pozitif çıktı. Muhammet Genç hastanede, oğlu Burak ise evde tedaviye alındı. Evde izole olan Burak Genç, geçirdiği kalp krizi sonucu 6 Kasım'da hayatını kaybetti. Burak Genç’in cenazesi, memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi. CENAZE TÖRENİ VE TAZİYELERDE BULAŞTI Oğlu Burak Genç’in ölüm haberinin ardından hastanede durumu ağırlaşan Muhammet Genç de 12 Kasım'da yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Muhammet Genç, oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında defnedildi. Taziye ve cenazelerde koronavirüse yakalanan aynı aileden Bünyamin Genç 1 Aralık’ta, İbrahim Genç (53) 4 Aralık’ta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık'ta öldü. Ali Genç'in tedavi gören kardeşleri Fatma Duman (55) 18 Aralık’ta, Aysel Peçe de (46) 21 Şubat'ta hayatını kaybetti. En son Ahmet Genç (43) de 13 Nisan'da aynı hastalıktan yaşamını yitirdi. Ölenlerden Muhammet, İbrahim ve Ahmet Genç’in kardeş oldukları belirtildi. Diğerlerinin ise, Muhammet Genç’in oğlu Burak Genç, kayınbiraderi Ali Genç, Ali Genç’in oğlu Bünyamin ile kız kardeşleri Fatma Duman ve Aysel Peçe olduğu bildirildi. CNN TÜRK YOUTUBE KANALINA ABONE OL ➤ https://bit.ly/2LzuZ1H ➤TÜM PROGRAM İÇERİKLERİ İÇİN: https://www.cnnturk.com/tv ➤http://twitter.com/cnnturk ➤https://twitter.com/cnnturkprogram ➤https://www.facebook.com/cnnturk ➤https://www.facebook.com/cnnturkprogr... ➤https://www.instagram.com/cnnturk ➤http://youtube.com/cnnturk #CNNTÜRK #Sondakika #Koronavirüs
    https://www.youtube.com/watch?v=A3aQTA5x5_8
  • nucro kullanıcısına yanıt

    hocam her gün covidden ukraynadaki savaştan daha fazla insan ölüyor yasakların kalkma sebebi test maliyetleri ve virüsle başa çıkacak aşıların bulunamaması doğru aşıyı sadece hindistan ve küba üretti onlarda pazarlayamadı kübada şuan ölümler 0 demekki böyle bi virüs var ve aşısıda varmış

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum, videoda "xxx aile 8 kişiyi yitirMİŞti" diyor, buradan o 8 kişinin Cavit Ondokuz tiyatrosunun gişe rekorları kırdığı 2021'de medyaya servis edildiği sonucu çıkar ancak sen onu şimdi yeni olmuş gibi iletiyorsun, olmadı :) Ayrıca 1 kişi entübe diyor, sen onu öldü sayıp 8'e 1 ekliyorsun, olmadı :) Yılları karıştırıyor, sayı saymayı bile bilmiyorsun :) Bu arada videoda 8 kişinin fotografları, o kişilerin Covid denen çok ölümcül bişeyden öldüklerine ilişkin bir done de yok :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aile tüm haberlere mezar ve isimleriyle çıktı araştır nucro senden daha tarafsız ve virüse inanıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum, medyada örneğin video linklediğin CNN'de gökdelene Boeing 767 tümüyle girerken gösteren video da cıktı, ona da milyar kişi inandı şimdi bu, 15 cm kalınlığında çelik porfil gövdeli bir gökdelene, aluminyum bir uçagın tümüyle girdiğini doğrular mı? Doğrulamaz. Dolayısıyla medyada cıkan gönderiler, gönderide anlatılan öyküyü doğrulamaz :)

    "nucro daha tarafsız" demen de nucro daha nesnel, daha objektif demek değil, sadece nucro medyada cıkan şeylere benden daha cok inanıyor demek :)

    Onu bırak ta hocam kaç aşı oldun toplam kaç tane olmayı düşünüyorsun sen onu söyle :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 2 Mart 2022; 17:55:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    Tabi tabi, Çin'de sokakta adam öldüren virüs Türkiye'de sadece Güneysu'ya bu aileye gelmiş..


    Medyada çıkarılan haberlere inanmaya devam ettikçe daha çooook sömürülürüz, birileri de zengin olmaya devam eder..

  • 2 aşı oldum hocam ben hedefim 5-6 aşı olmak ama yan etkilerinden çekiniyorum yan etkisi olmayacağını bilsem emin ol 10 doz olurdum aşılar mükemmel


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    TV'de cıkan bilimcilere göre aşıların hiçbi yan etkisi yok, sen yan etkisi olabilir diyorsun. sen bilimden daha iyi mi biliyorsun :)

    bu arada nucro gönderdiğin CNN haberi için güzel bi yanıt vermiş , baktın mı :)

    Sonuçta Cavit Ondokuz tiyatrosu artık kapandı. tiyatrodan milyarlar kaldırıldı, şimdi sırada başka tiyatrolar var, TV'yi izlemede kal :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.