Şimdi Ara

yamaha wr125x mi kawasaki d-tracker mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar sizce hangısı daha ıyı performans yakıt ve guvenlık açısından?



  • Biraz geç cevap olacak dostum ama bence wr125x kesinlikle! D-tracker i bende çok araştırdım ancak türkiyede dikkat ettiysen çokta fazla bilgiye ulaşamıyorsun araştırınca yamaha ile ilgili ulaştığın kadar. Ayrıca wr125x le ilgili problemlerini görüşlerini paylaşabileceğin gördüğüm kadarıyla hem türkiyede hem yurtdışında birsürü insan var. Ancak d-tracker kullanan bulmak değil türkiyede dışarda bile zor olur. Birde servis ağı yamahanın daha iyidir diye tahmin ediyorum birde bence daha güzel motor bu wr125x motor dediğin budur diyor insana bence görünümü hissettirdikleri bile d-tracker dan çok farklı.
    Yakın zamanda benimde istediğim motor:) Ayrıca wr125x her istediğin yaramazlığıda yapabilecek bir motor ;) Sonuçta d-tracker da çok kaliteli bir firmanın urunu ama nedense kendisiyle ilgili kullanıcı desteğine wr125x kadar ulaşmak kolay olmayacaktır.
  • ewet wr125x in goruntusu daha guzel we daha saglam bi goruntu sezdim.sen sifir mi almayi dusunuosun? Sence sifir fiyati uygun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben almak istiyordum sıfır hatta ama kış şartlarınıda düşününce birincil önceliğim benim otomobil oldu. Belki daha sonra alabilirim ama genede para ayırabilirsem. İkinci el hondanın cross modeli var lx200 du galiba onlarda cok giden modellerden ikinci elde hem uygun fiyata onlarada bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.