Şimdi Ara

Yamaha Mt-25 titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize Selam arkadaşlar öncelikle. Sorunum şu ; Motosikletim 2016 Model Mt-25 13.000 Km şu anda. Motosiklette anlam veremediğim bir titreşim var. R25 ve Mt-25 geri çağırılması olmuştu vites mil yayı ve radyatör hortumu değişimi için. Benim motosiklet içinde değişim görünüyordu ve gidip değiştirdim. Ama ne hikmetse sağ statör kapağı açılıp, gerekli parçayı değiştirip kapağı kapattıktan sonra motosiklette titreşim oluşmaya başladı ve motosiklet kullanmaktan soğutacak kıvama getirdi diyebilirim. Titreşim şöyle ; 7-8-9 bin devir arası başlayan, Sağ elcik, Sağ ayak pedi, Hele hele Arka fren pedalı garip şekilde titriyor. Servise söylüyorum baştan salmaya çalışıyorlar anca. Motosikleti sıkıştırarak kullanmış olabilirsiniz diyor arkadaş :D Başka bir ustaya götüreyim dedim o da debriyaj balatasını tam ayarına göre oturtmamış olabileceğini belirtiyor. Benimde aklıma geliyor debriyaj balatasından olabileceği, vites mil yayı değişirken D.balataları komple sökülmüştü zaten, titreşim de dediğim şekilde sağ tarafta hep. Her yerine baktırdım, bütün vidaları vs de sıkılı gerçekten anlam veremedim. Başına gelen varsa ve yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum. Yazı biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert462 -- 11 Temmuz 2019; 13:3:5 >







  • Selamlar, motosiklet.net'te de bu konudan şikayetçi olan arkadaşlar vardı, oraya gidip okumanızı tavsiye ederim. Yeterli cevap alamazsanız konu açarakta yardım isteyebilirsiniz.
  • başka servis varsa yakınızda oraya gidin yoksa da yamaha türkiye'ye şikayet edin. Servis işleminden sonra titreşim başladıysa birşeyleri hatalı yaptılar demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhhaba arkadaşlar motorun 2100 km'de ama motor blogunun üstündeki boyalar kalkiyo 2017 model ne yapmam gerekiyo bu şekilde biseyle karsilastim Yamaha Mt-25 titriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bengkberk B kullanıcısına yanıt
    Benim motosiklette böyle bir şey görmedim mesela, Servis ile görüştün mü hiç ? Onlar karşılaşmışlar mı acaba ?
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    İşin garibi ; Motosikleti dışarı çıkartıyorum sürmek için, Öğlen çıktığımda motosiklet titriyor dediğim koşullarda (Sağ elcik, Sağ ayak pegi, Arka fren pedalı). Ama akşamüstü biraz serin olduktan sonra sürdüğümde bu titreşim minimum seviyeye iniyor. Al birini vur ötekine :D
  • Sorunu çozdünüzmü ? Aynı sorun bendede var ve çözüm bulamıyorum servislere gidiyorum gülüyolar serinde az titriyo hava sicakken ellerimi uyusturcak kadar bi titreşim oluyor motorda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chefsami C kullanıcısına yanıt

    Tam sentetik yağ deneyebilirsin

  • Chefsami C kullanıcısına yanıt
    Şuan aynı sorunu ben yaşıyorum, çözdünüz mü?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.