Şimdi Ara

Yalova Bayanlar Plaji | Bayanlara Özel Günübirlik Tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YALOVA ESENKÖY KADINLAR PLAJI



    Yalova Esenköy bayanlar plajlarından ilki ve en popüler olanı olan Serander-Çamlıbel Bayanlar Plajı oldukça iddialı bir plajdır. Esenköy‘ün insana huzur veren doğasında konumlanan Serander-Çamlıbel Bayanlar Plajı kaliteli hizmet, lezzetli yiyecekler ve konfor üçgeninin hakkını veriyor. Kadınlara özel olan plajlarda alışılagelen dağınıklık ve özensizlik bu mekanda yoktur. Girdiğiniz anda titizlikle oluşturulmuş detayları fark ediliyor. Yiyecek ve içeceğinizi dilerseniz yanınızda da getirebileceğiniz gibi plajın içinden de temin edebiliyorsunuz. Üstelik sadece giriş ücretini ödeyerek plaj içerisinde yer alan şezlongları kullanabiliyor ve şezlong için ayrıca bir ücret de ödemiyorsunuz. Serander-Çamlıbel Bayanlar Plajı, doğanın mucizesi içinde aynı zevkleri ve yaşam stilini paylaşanları buluşturuyor.

    Yalova Esenköy’deki Kadınlar Plajlarından ikincisi Reis Kadınlar Plajı’dır. Esenköy Reis KadınlarPlajı’nda havlunuzu ya da kiliminizi rahatlıkla kumlara serebilirsiniz. Plajda, denize ada gibi bir duba vardır. Plaj içinde kullanabileceğiniz piknik masaları da vardır. Yemeğinizi kendiniz getirebileceğiniz gibi, buradaki büfelerden de temin edebilirsiniz.



    Plajda ihtiyaç olabilecek her şey düşünülmüş. Bir mescit ve abdest alma yeri vardır. Ayrıca aperatif yemek yerleri, dondurmacı, kuaför (kınadan dövme, saç boyası gibi farklı hizmetler veriyor), saç bakımı, masaj, plaj malzemeleri satan bir yer vardır. Plaj içinde bir pist var ve sürekli müzik yayını yapılmaktadır.



    Plajda; şezlonglar, duşlar, lavabolar, kafeterya, mescit, çocuk parkı, eğlence alanı, yeme içme bölümleri, müzik gibi özellikler mevcuttur. Reis Kadınlar Plajında güneşlenme alanlarının dışında ağaçlık alanda da vakit geçirebiliyorsunuz. Kadınlar plajı akşam saat 19:00′da çay bahçesine dönüşüyor ve ailece de gidebileceğiniz keyifli bir mekan haline geliyor.



    Yalova Esenköy’deki 3. Kadınlar plajı Özgür Kadınlar Plajı’dır. Özgür Kadınlar Plajı, Reis kadınlar Plajı’nın biraz ilerisindedir. Yine limandan kalkan minibüsler ile ulaşabiliyorsunuz. Fiyatı açısından Reis ile karşılaştırdığımız zaman, Reis bir adım daha önce çıkıyor. Bu plaj kısmen taşlıktır. Şezlong olmadan sadece havlu ile oturulmuyor. Müzik yayını da yoktur. Eğer sessiz daha sakin bir plaj arıyorsanız, bu plaj size göre olabilir.



    Yalova Çınarcık’taki en önemli kadınlar plajı Teşvikiye Kadınlar Plajı’dır. 2020 yaz mevsiminde sadece bayan personellerden oluşan Teşvikiye’nin en temiz bayanlar plaj tesislerine klimalı son model araçlarımızla İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasının tüm bölgelerinden evinize en yakın noktadan alınıp dönüşte en yakın noktaya bırakılacaksınız.



    Anahtar Kelimeler : yalova kadınlar plajı, esenköy kadınlar plajı, esenköy reis kadınlar plajı


    http://www.yalovabayanlarplaji.com/





    Yalova Bayanlar Plaji | Bayanlara Özel Günübirlik Tatil







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.