Şimdi Ara

Yalın İnternet Erişim Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar temmuz ayında taahhütümü yeniledim,daha öönce yalın internet kullanıp 64lira veriyordum aynı şekilde devam etmek üzere kabul ettim teklifi. Fakat o ayddan beri benden 18 lira Yalın İnternet Erişim Ücreti alınıyor ve fatura 80 küsür lira geliyor her ay. Ocak ayının son günlerinde ise hipernet 24mbit + yeni modem + 75gb akk'li bi teklif sundular 69tl den, erişim bedeli ödemeyceğimi teyit edip teklifi kabul ettim. Son fatura daha gelmedi ama sormak istediği şu. Geçmişte bu ödediğim tutarı iade alabilmemin bir yolu var mı ? Çünkü temmuz ayında teklif yaparlarken Yalın İnternet Erişim Ücreti'ni benden almayaccaklarını söylemişlerdi 64tl ye her şey dahildi. Yardımcı olabilecek,aynı şeyi tecrübe edenler var mı acaba ?



  • ağustos ayında itiraz etseydin keşke

    6 ay ödedikten sonra şimdi iadesini talep etmek de sıkıntı

    ilk baş müşteri hizmetleri ile konuş

    bu şekilde bir şey söylendi fakat ben bu kadar zamandır 18 tl yalın adsl erişim ücreti ödedim de

    bunun iadesi mümkün mü bunu öğrenebilir miyim diye sor.

    onlar ses kayıtlarını dinleyeceğiz falan filan diyecekler sonra sana dönüp ses kayıtlarını inceledik öyle bir şey söylememişiz diyecekler. Standart cevabı verecekler yani. Şirket hiç bir şekilde iade yapmak istemez çünkü. Bunların Allah korkusu yok. Senden aldıkları 18 TL para onlara göre haksız kazanç değil çünkü. Onların derdi ne kadar daha fazla para koparabiliriz aboneden. Bunun hesabını yapıyorlar.

    sonra tuketici.btk.gov.tr ye yazarsın. Bu şekilde ses kayıtlarının dinlenmesini ve para iadesi yapılmasını istiyorum dersin. Oradan da bir şey çıkmazsa direk savcılığa gidebilirsin.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,evet o günlerde aramak lazımdı ama önemsemedik,vakit bulamadık. vs derken kaç ay geçmiş üstünden. Dediklerinizi yapayım ben,yarın müşteri hizmetlerini arayarak başlayayım.
  • Vodafone yalin 16 mb kadar olan paketi kullaniyorum 15 aydir 49.90 fiyati. Türk telekom sanirim sizin sağlayiciniz bunlar iyice soyguna alişmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.