Şimdi Ara

Yakuza 0 Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
26
Favori
128.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarıncaBesleyenAdam

    üstat senin fotoğrafdaki gibi olmuyor bende crackli versiyonda direk oyun dizinini ayarlamadan mı reg dosyasına bastın sen nasıl yaptın
    Tek regle olmuyor. Sen steam versiyonunu indir içinden türkçe yamayı al. Yama orda zaten. Ajira sadece korsancıların extra kullanması gerekenleri vermiş crackli versiyonda. İlk başta ben de sadece crackli versiyonu indirmemiz gerektiğini sandım. Oyunu bi daha indiriyorum. Tekrar kurayım kesin bilgi veririm.
  • Mr_CeNGaVeR_TR kullanıcısına yanıt
    Hem adamin yaptigi ceviriyi oynamak istiyorsun hemde laf soyluyorsun sende bir uslup sorunu var bence yamadan once sen başta onu cöz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 28 Mart 2020; 18:46:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yamayı kullanarak steam üzerinden oyunu 35-40 saat gibi bir sürede bitirdim. Oyun gerçek manada çok iyi, Gta beklentisiyle oynamayın hayal kırıklığı olur. Hikayesiyle yan görevleriyle çok güzel bir hikayeydi. En sevdiğim karakter Goro Majima oldu. Yamayı yapan arkadaşa sonsuz teşekkürler. Umarım diğer yakuza oyunlarını da çevirirsin. Yakuza Kiwami'ye biri türkçe yama hazırlamış ama yarım bir yama tam bir yama yaparsın umarım. Tekrardan teşekkürler.
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    olayı çözünce adım adım anlatırmısın cracli versiyonlar için belki video falan çeekebilirsin yardımcı olursan çok sevinirim.
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Olayı çözdüm yine türkçe yapmayı başardım.

    1.Yakuza.0.REPACK-CPY Kur
    2.Yakuza.0.Update.v3.2-PLAZA Kur
    3.Yakuza.0.Update.v4-PLAZA Kur
    4.Hem Steam versiyonu hem crack versiyonu birde media yı indir yani üçünü. bir klasöre at orda kalsınlar.
    5.Önce korsan sürüm içindeki reg den başla

    - yakuza0.reg dosyasını bir metin editörüyle açın. Aşağıdaki satırı bulun ve oyunu nereye kurduysanız dizini ona göre değiştirin ve kaydedin. çift \\ karakterlerine dikkat edin.
    "InstallLocation"="C:\\Steam\\steamapps\\common\\Yakuza 0"

    mesela ben de ki şu şekil

    "InstallLocation"="E:\\Game Documents\\Yakuza 0"

    5.yakuza0.reg dosyasını çalıştırın ve çıkan uyarılara Evet seçeneği ile onay verin. Bu sefer kayıt defteri düzenleyicisi olarak seç.

    6.Steam uyumlu dediği link içindeki yamayı kur. Reg işini doğru yaptıysan oyunun kurulu klasörünü kendisi buluyor zaten.

    7.Korsan sürüm dediği linkteki rar da bulunan arşivdeki Yakuza0.exe dosyasını oyun klasöründeki dosya ile değiştirin. yani yine cracklama işlemi.

    8. media.rar yani 3. linktekini oyunun kurulduğu klasördeki aynı klasöre at.

    9. Menü ing olmasından korkma altyazılar türkçe.






    Yakuza 0 Türkçe Yama

    Yakuza 0 Türkçe Yama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 29 Mart 2020; 1:4:35 >




  • arkadaşlar oynamayı bitirenler kawaimi 2 ye destek olsunlar belki tool unu yapan çıkar şu serinin nasıl bu kadar az oynayanı var bilmiyorum oyun dünyasında en efsane hikayelerinden birine sahip kimse yüzüne bile bakmıyor
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    Veya biraz bekleyip orijinal alsınlar. 15 TL'ydi ay başında.
  • Eline koluna emeğine sağlık üstad. Tek sıkıntım bazı konuşmalar sırasında bir olayın belirtildiği örnek " komisyondan şu kadar alınacak " gibi olan kısımda oyun donmuyor ama ileri de gidilmiyor o metin de takılı kalıyor umuyorum ki " En son bunu oyunun klasörüne atıyorsunuz: " dosyasını yamayı silip baştan yüklemem sırasında tekrar atmadığımdan olmuştur diye tahmin ediyorum lakin ondan değil ise belirticem belki bir çözüm buluruz veya var ise belirtirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_faresiz -- 7 Nisan 2020; 11:49:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_faresiz

    Eline koluna emeğine sağlık üstad. Tek sıkıntım bazı konuşmalar sırasında bir olayın belirtildiği örnek " komisyondan şu kadar alınacak " gibi olan kısımda oyun donmuyor ama ileri de gidilmiyor o metin de takılı kalıyor umuyorum ki " En son bunu oyunun klasörüne atıyorsunuz: " dosyasını yamayı silip baştan yüklemem sırasında tekrar atmadığımdan olmuştur diye tahmin ediyorum lakin ondan değil ise belirticem belki bir çözüm buluruz veya var ise belirtirseniz sevinirim.
    Ekran görüntüsü at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yamayı kaldırınca çözülmüştü problem. Resimde çekmemiştim o sırada ama olayın yaşandığı bölümler altta görseller de belki de belirttiğim gibi son olarak media dosyasını atmadığımdan olabilir sorun.

    Yakuza 0 Türkçe Yama
    Yakuza 0 Türkçe Yama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_faresiz -- 7 Nisan 2020; 17:30:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajira

    Ekran görüntüsü at.

    Alıntıları Göster
    baskan kiwami 2 çıkaramaz mısın efsaneydi oyun ya
  • elinize emeginize saglık sıkıntısız kurdum oynuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_faresiz

    Türkçe yamayı kaldırınca çözülmüştü problem. Resimde çekmemiştim o sırada ama olayın yaşandığı bölümler altta görseller de belki de belirttiğim gibi son olarak media dosyasını atmadığımdan olabilir sorun.


    Media dosyasını atmamışsın galiba. Bu karakterdeki % işareti sorunlarını düzeltmiştim.

    Kiwami de senaro dışında çevrilmeye değer bir şey yok. Yan görevler çerezlik.

    Kiwami 2'nin ise toolu yok. Forumda kodlamadan anlayan biri tool yazarsa çeviririm. Yabancılarda bu konuda bir gelişme yok.

    Asıl umudum 3-4-5' in bilgisayara gelmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 7 Nisan 2020; 19:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anladım karşılaşırsam belirtirim tekrardan dönüş için sağol ve evet serinin diğer oyunları da pc ye gelirse çok iyi olur taa 2000 bilmem kaçta trailer ın da izlemiştim yakuza 1 veya 2 hatırlamıyorum ama Ps için di galiba oynayamadığım için üzülmüştüm şuan bunları bulduğuma bile şükrediyorum.


    vay be aratınca biraz buldum efsaneyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_faresiz -- 7 Nisan 2020; 19:33:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajira

    Media dosyasını atmamışsın galiba. Bu karakterdeki % işareti sorunlarını düzeltmiştim.

    Kiwami de senaro dışında çevrilmeye değer bir şey yok. Yan görevler çerezlik.

    Kiwami 2'nin ise toolu yok. Forumda kodlamadan anlayan biri tool yazarsa çeviririm. Yabancılarda bu konuda bir gelişme yok.

    Asıl umudum 3-4-5' in bilgisayara gelmesi.

    Alıntıları Göster
    kiwaminin yan görevleri kötümü ya:D suan 0 ı oynuyorum yan görevleri çok sevdim,hiç sıkmıyor,umarım devam oyunlarıda gelir




  • proudmoore117 kullanıcısına yanıt
    Bende henuz yeni basladim 2 saat oldu henuz yakuza 0 a bu oyun siradan hikayeleri olan ve cop yan gorevleriyle dolu ubisoft oyunlarına bin basar ulkemizde cok ilgi gormedi nedense cevrilmeyi sonuna kadar hakeden bir seri yakuza serisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.50 den fazla yan görev yaptım.Şapkamı çıkartıyorum önünüzde.Böylesi uzun diyalog ağırlıklı bir oyunu yan görevleri ile çevirmek büyük iş.Bu oyunun yan görevleri oldukça eğlenceli ve bir o kadar üzerine düşünülerek yazılmış metinlere sahip.Okurken beni yoran görevler vardı.Harika bir çeviri olmuş.Ben size kısa sürede bağış yapacağım.Bu oyunu tamamen anlayarak oynamayı bizlere sunduğunuz için ne kadar teşekkür etsem az.

    Kiwami 2 için tool bulunursa sizin çevirmenizi isterim şimdiden sözüm olsun yüklü miktarda bağış yapacağım çevirirseniz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Nisan 2020; 0:45:25 >
  • türkçe yama için teşekkürler çalışıyor lakin çok eksiklik var türkçe yamada sadece altyazılar türkçe geri kalan herşey ingilizce hocam update yapıp herşeyi çevirirsen seviniriz
  • Parsalihan kullanıcısına yanıt
    Oyunu anlaman için gerekli olan senaryo, yan görevler, tüm sokak diyalogları falan her şey çevrili. Herhangi bir görevde veya ana sahnede oyun ingilizceyse yamayı hatalı kurmuşsun demektir.

    Yok yama düzgün kurulduysa ve sen, item isimlerine, yeteneklere, girişteki menülere, lokantadaki yemek adlarına, cep parkuru araba parçalarına vs. falan takıldıysan, seni Allah'a havale ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.