Şimdi Ara

yakinda çogu firma daha batacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adamlar artan maliyetlerden dolayi urunlere habire zam yapiyor millet temel gida harici hicbisey alamamaya basladi yakinda cogu firma daha batacak




  • Çalışan çıkarmalarda başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra meydanı boş bulan katarlı prensler heryeri alıp bizi de kovarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu elektrik zammı bardagı taşıran son damla oldu bence akp 5 li çetenin zararlarını karşılamakla ugraşa dursun

    akp kadar fakir düşmanı zengin dostu bir hükümet hiç olmadı bundan sonrada hiç olmayacak

  • BAE şeyhi Türkiye'deki işletmeleri alım fırsatı olarak görmüş ( bugünkü kur ve işletmelerin durumu nedeniyle). Gerçi bu AKP'liler için olumlu birşey Arap ,Afgan, suriyeli ve Afrikalılar çoğalacak işletme sahibi Türklerin sayısı temelli azalacak . Yine Memur ve emekliler için de iyi olacak maaş ödemelerinde sıkıntı yaşanmayacağı için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 13 Ocak 2022; 14:21:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

    Zengin dostu fakir düşmanı değil yandaş onlar yandaş değilsen zengin olsan bile senin paranın malın mülkün değerini düşürme derdinde... Fakirlere elektrik bedava şu an yakacak bedava bir çok şey bedava evde kişi başı 1500 liranın altında gelir varsa evde 5 kişi varsa 7500 altındaysa. Komşunun altında vw golf var devletten de yardım alıyor ( golf kime ait bilmiyorum tabii ama devamlı kullanıyor)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletvekili maaşları asgari maaş olsun. Anca o zaman ülkenin yararına iş yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Sanmıyorum. Yapmazlar. Ama doymadıkları belli. Hangi muhalif aşağıdaki habere hayır der? Hiçbiri.


    AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Bütün emekliler yılbaşı ve yıl sonundaki enflasyon farklarından faydalanırken sadece milletvekilleri bu farktan faydalanamıyor" diyerek, milletvekili emeklilerinin maaşlarından yakındı.


    Elitaş, Parlamenterler Birliği'nin bu konuyu tüm partilerle görüştüğüne vurgu yaparak, "Milletvekili emekli maaşları 6'ncı, 7'nci sıradayken, şu anda 12, 13'üncü sıraya gelmişler. Emekli milletvekilleri, 'Vali ile bizim aramızda 2021 yılında 3 bin lira fark varken, 2022 sonunda vali bizi geçiyor' dediler. Dolayısıyla bütün partilerle görüşmüşler. Parlamenter Birliği bize de geldi. Biz de dedik ki 'Hak kaybı var. 13 milyon emekli bundan faydalanıyor. Sadece 2 bin milletvekili emeklisi yararlanamıyor. Bütün siyasi partiler ortak önerge verirse, biz de buna katılırız' dedik" ifadelerini kullandı.


    Elitaş, şu anda emekli milletvekili maaşının 2021 sonu itibarıyla 16 bin lira civarında olduğunu hatırlatarak, "Bütün emekliler yılbaşı ve yıl sonundaki enflasyon farklarından faydalanırken sadece milletvekilleri bu farktan faydalanamıyor.





  • İnsanlar kiraya bile çıkamaz oldu, esnaf boku yemiş durumda ama daha dur, 2023'de AKP'ye atalım da istikrar tam sürsün, daha iyisi mi var oglım?

  • Bence seçim erken olmamalı batan sayısı artsın batmadan anlamıyorlar yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukumet okadar dardaki erken secime gidecek para bile olmayabilir deniyor zaten ekonomi iflas etti habire para basiolar maaslari odemek icin tum ekonomistler onumuzdeki aylarda enflasyonun dahada artacagini soluyolar


    suleyman soylunun bizzat teroristlere destek verdigini acikladigi birlesik arap emirliklerine ulkenin en guzel limanlarini sirketlerini satmak icin ellerinden geleni yapiolar bu iflas degilde nedir iflasi gectim ulkenin karizmasini fena cizdiler bae dun teroristti bugun super kahraman oldu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 15 Ocak 2022; 21:22:44 >
  • Ben marketlerde çılgınlar gibi alışveriş yapanları görüyorum , adam fiyat niye arttı diye sorgulamıyor , yarın fiyatı artar diye alıyor.Fiyat algısı kayboldu bugün mesela Eti Lifalif Yulaf Ezmesi aldım yerel marketten 14,95 , A101,Şok 17,95 tl.

    Hele A101 bu ara kampanya yapacağı ürünü getiriyor AldınAldın yazıyor 48 lira , bir hafta duruyor alan alıyor kampanya var sanıp sonra mesela 23 tl oluyor (olması gereken fiyat).

    O nedenle esnaf daha iade eder , eğitimli orta sınıf ise giderek fakirleşecek.

  • Ülkeyi batırdılar bir kaç firmanın lafımı olur ‼️‼️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak röportajın da adamın biri çok güzel bir laf söylüyordu. Aklımda kaldığı kadarıyla elinde bir kapıyı açan beş tane anahtar var sen hala biriyle zorlayıp kapıyı açmaya çalışıyorsun anahtarı değiştirsene.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.