Şimdi Ara

Yakamoz S-245 | Kıvanç Tatlıtuğ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ama ondan sonra neden bilim kurgu veya gerilim tarzı dizi çekilmiyor diye oturup ağlamayacak o zaman. Evet dizide önemli hatalar ve eksikler var ama ilk defa bu tür bir iş yapılıyor ve bu işi yapanlarda daha önce böyle işlerde çalışmamış insanlar. Onlarında ilk işi o sebeple bu hatalar normal ve bu sebeple hataları görmezden gelmeleri lazım.


    Mesela bu dizide oynayan Ece Çeşmioğlu'nun 2-3 sene önce bir dizisi vardı. Başroldü. Psikolojik Gerilim dizisiydi. Ülkemiz de ilk defa o tür dizi çekilmişti. 6 bölümde yayından kaldırılmıştı. Dizi de eleştirilen şeyler vardı ama tek eleştirilmeyen mevzu Ece'nin oynadığı roldü. Ece bir çok kişiyi şaşırtacak şekilde çok iyi oynamıştı. Çoğu kişi Aslı Tandoğan ve Nebahat Çehre kendi rolleri iyi oynar diye beklerken rolünü en iyi oynayan kişi Ece olmuştu. Kötülükler yapan bir bebek bakıcısını canlandırmıştı. Oysa Ece o tür rollerin oyuncusu değildir. Genelde daha sempatik karakteri canlandırır. O rolle her rolü ve karakteri canlandırabileceğini göstermişti.


    Ece'ye karşı ön yargısı olan insanlar vardır. Oynadığı diziler çok kısa sürüyor diye ama hepsinde kendisi gayet iyi oynamıştır. Sıkıntı dizilerin senaryo kısmında olmuştur hep.


    Oynayacağı yapımları seçme konusunda sıkıntı yaşanıyor biraz.


    Yakamoz'a dönersek

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Devam sezonu olursa tahminen kadın başrol oyuncusu Ece olacaktır. Özgenin karakterinin ölmesi sebebiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 5 Mayıs 2022; 12:45:15 >




  • birazcık yabancı dizileri seven izleyen birisiyseniz asla başlamayın derim. çöp aşırı çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar saçma okadar kötü sahneler var ki 10 yasındaki cocugun bile takılacağı mantıksız bulacağı sahneler vs sırf daha ne kadar kötü sahneler olabilir diyip izlemeye devam ettim. Kıvanç’ın bu diziyi nasıl kabul ettiğini hayret ediyorum ben onun yerinde olsam çekilirdim😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Ship gibi bir yapım olsa çok iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkockose kullanıcısına yanıt

    İlk defada bu tarz dizi yapıldı ülkemizde ve oyuncular dahil tüm ekip ilk defa böyle iş yaptılar. O sebeple bu kadar ağır eleştirmeniz doğru değil ayrıca bu tarz eleştiriler yüzünden ülkemiz de farklı işler yapmıyor yapımcılar.


    Kırk yılın başında yapılan bu tarz işleri bu kadar ağır eleştirirseniz ondan sonra neden Türk dizileri hep romantik komedi, eşlerin bir birini aldatıp durduğu dizilerden geçilmiyor demeyin. Adamlar daha az eleştirilmek istedikleri için kolaya kaçıp tipik yerli dizileri çekiyorlar.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    yapmayın hocam bu dizinin nasıl izlenebilir bir noktası var. hatta bir sahnede m4 silahları hazırlıyolar asansorde almıslar ellerine tabanca bu bir. en saka gibi buldugum ikinci sahne ise arkada askerler geriye dogru bakıyo bagaj da oturmuslar ama goremiyolar aracla gelemediğini bi allahın kulu da demiyor durun😂😂 gerçekten ufacık cocuk bile izlese bu dizideki mantık ve saçmalıkları farkeder.. Bilmiyorum bana çok amatörce geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkockose kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu tarz dizi yapılmış olsa haklısınız derdim ama ilk defa yapılan bir iş ve ilklerin her zaman hatası olur. İlla biri eleştirecekse diziyi çekenler ve oynayanlar değil Netflix'in eleştirilmesi lazım danışmanlık yapmadığı için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    netflix zaten kafayı yemiş bence. Kıvanç da nasıl kabul etti böyle onu da anlamış değilim…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir günde tüm bölümleri bitirdim, Into The Night benzeri birşey olmuş. Sürükleyici ve başarılı buldum, ikinci sezonu garanti olacaktır, en azından Atiye gibi dizilerden çok daha iyi. İleride daha güzel şeyler ortaya çıkabilir, ağır eleştirileri yersiz buluyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Temmuz 2022; 19:29:38 >
  • gayet güzel dizi olmuş, into the night la birleşmesi de harika bir şey ... böyle bir konusu ve tarzı olan Türk dizisi ben bilmiyorum cesur hareketlere destek vermeliyiz ki arkası gelsin

  • Valla ben cok beğendim keyifle izlediğim diziler arasına girdi yeni sezon umarım gelir artık diziyi unutacağız yoksa.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.