Şimdi Ara

Yağmurdan sonra motor çalışmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle

    Motor dün gece baya bi yağmur yedi bu sabahta anahtarı taktım, marş bastığımda marş almadı ve tık diye ses geldi. Daha sonrada motordaki tüm elektrik sistemi gitti.

    Sadece motorun üzerinde ki şu ışıklar yanıyor gösterge sinyaller farlar vs yanmamakta

    Yağmurdan sonra motor çalışmıyor yardım



    Herhalde sigorta kutusu burda, internetten bakınca pek algılayamadım.

    Yağmurdan sonra motor çalışmıyor yardım







  • elektirik tesisatında bir yerde kaçak var. tek tek ölmeniz lazım. nerede kaçak varsa kapatın. büyük ihtimalle kontok tarafına bakın
  • Motorun üzerindeki bazı ışıkların yanıyor olması garip geldi çünkü böyle durumlarda her şey gider. Sigorta patlaması durumu benim de başıma gelmişti hemde ışıklarda beklerken. Söylediğiniz gibi tık diyor ve hiçbir sistem çalışmıyor. Çözümü çok basit aslında kendinizde onarabilirsiniz motorunuza uygun ufacık bir sigorta ile iş çözülür. Tabi başka problem varsa bilemem. Böyle acil durumlar için yanınızda yedek sigorta taşımayı da eksik etmeyin derim. Eğer sorun başkaysa ne çıkacağını merak ediyorum, konu takip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Calıgula

    elektirik tesisatında bir yerde kaçak var. tek tek ölmeniz lazım. nerede kaçak varsa kapatın. büyük ihtimalle kontok tarafına bakın
    Hocam söyledikleriniz bire bir çıktı. Kontak tarafında kaçak varmış ve tüm elektriği üzerine çekiyormuş. Ondan dolayıda çalışmıyormuş. Kafa kısmındaki tesisat değişirilince sorun düzeldi.


    @Berkv.

    Hocam bende sigorta felan attığını düşündüm bi ihtimal akü felan bitmiştir dedim de kontak kısmına yağmur girdiği için kaçak oluşmuş.


    İkinizede teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.