Şimdi Ara

Yagmur Sonrasi Elektronik Katliam ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesbit edebildigimiz kadariyla apartmanin elektrik sistemindeki sorun nedeniyle sabahki siddetli yagmur ve simsekler evde belli basli bazi sorunlara yol acti, fikirlerinizi almak isterim

    - Yerine iyi sabitlenmeyen turksat canagi ya iyice yonunden sapti, veya bununla beraber LNB su aldi ve kullanilmaz hale geldi.

    - Tivibu ethernetten yayin almiyor, buyuk olasilikla tivibu cihazi arizalandi cunku modem duzgun calisiyor

    - Modem duzgun calisiyor ama onun da adaptoru iptal, ancak adaptoru degistirince duzeldi

    - Samsung LE32C551 model televizyon tamamen kaput , garantisi de bitmis bir kac ayla , televizyon aciliyor ancak hic bir menu ve/veya goruntu yok . Verdigi tek tepki kumandanin tuslarina basildiginda sag altta kirmizi isigin eskisi gibi yanip sonmesi , onun disinda hic bir kaynaktan goruntu alamadigi gibi menulere filan yani goruntu namina hic bir sey yok

    - Panasonic PX80E plazmada ise hic bir sekilde HDMI goruntu ekrana gelmiyor , ancak scart baglanti yapilinca o yayinlar geliyor. Panelde bir ariza olmadigi kesin ama HDMI goruntuyu alamamasi sanirim HDMI kablo uzerinden bir voltaj problemi oldugunu ve bunun da HDMI kontrol unitesi (herhalde oyle bir sey demek lazim) uzerinde ariza yarattigini gosteriyor.


    Size danismak istedigim , bu iki televizyon icin en ekonomik hangi guvenilir servisi bana onerirsiniz Istanbul ili icin.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.