Şimdi Ara

Yağlı egzama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıldır saçımda yağlı egzama var ve saçlarım seyrelmeye başladı saçın sağlığı için ve dökülen saçları geri çıkartmak için ne yapabilirim sizin kullandığınız ürünler ve sonuçları nedir yazarsanız çok sevinirim



  • Merhaba. Üniversiteye hazırlandığım dönem saçımda yağlı egzama sorunu ile ben de karşılaşmıştım. Gittiğim doktor sitres ve aşırı kilo almadan kaynaklandığını söylemişti. Bana ketoral şampuan vermişti. Bir süre onu kullandım ve saçlarımı rahatlatmıştı. Daha sonra Head and Shoulders ve Zigavus şampuanlarını kullandım. Şu an yağlı egzama sorunu ile karşılaşmıyorum. Yalnızca saç dökülmesi oluyor ancak Zigavus şampuan ile dökülmenin yavaşladığını düşünüyorum.
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Şampuan hariç başka uyguladığınız yöntemler var mıydı peki
  • Mert11.5 M kullanıcısına yanıt
    Şampuan dışında pek bir şey yapmadım hocam. Zaten benimkinin oluşma nedeninin başında aşırı sitres geliyordu.
    Özellikle saç derimde aşırı yağlanma, kızarıklık, pullanma ve kaşıntı oluyordu. Şampuanlar biraz daha rahatlatmıştı. Üniversite sınavından sonra neredeyse hiç kalmadı diyebilirim.
    Genellikle sitresten, genetik etkenlerden ve zayıf bağışıklık sisteminden dolayı ortaya çıkıyormuş.
    İnternetten araştırdığımda da sitresten uzak durulmasının ve cilt bakımına özen gösterilmesinin gerekli olduğu yazıyordu. Isterseniz bir cildiyeciye görünün. İnternetten, bu rahatsızlıkla baş etme yöntemlerini de araştırın derim.
  • Saç dökülmesi için de şu an Zigavus yağlı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum. 3 al iki öde şeklinde satılıyor ve fiyatı 55 ile 65 tl arasında değişiyor. Ben N11'den ve Amazon'dan alıyorum. Eczanelerde de satılıyor. Yakın bir zamanda saç ampülünü de kullanmaya başladım
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Saç ampulü markasi nedir ayrıca onlar egzamayı iyice azdırıyor diyorlar hocam
  • Mert11.5 M kullanıcısına yanıt
    Ampülü de Zigavus'unkini aldım hocam. Henüz 10 gündür filan kullanıyorum. Evet biraz kaşıntı yapıyor ama ciddi derecede etkilemedi şu ana kadar.
    Bu arada kız kardeşimde de saç dökülmesi sorunu vardı. Dün cildiyeye gitti. Doktor çinko hapı vermiş. Cilt sağlığına ve bağışıklık sistemine iyi geliyormuş. 3 ay hapı içmesini önermiş. Eğer cildiyeye gidip bundan da bahsederseniz size de yazabilir. Ben de duruma göre yazdırmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.