Şimdi Ara

Yağ yakma ve kas kazanımına yönelik compund antreman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar.
    Sizce bu Yağ yakma ve kas kazanımına yönelik compund antreman nasıl? Ağır antreman diyecekler olabilir ama bu benim seçimim. Sizce eklemem ve çıkarmam gereken bir şey var mı?


    Yağ yakma ve kas kazanımına yönelik compund antreman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ve başlamış birisi değilsen ve Dinlenme, Supplement, beslenme konusunda sorunun yoksa iyi program. Evet çok çok ağır. Eğer bu setleri hakkı ile uygun ağırlık ile bitirsen ki, (çoğu araştırma 1 Saat içinde bitmeli diyor. Vücut Katabolik aşamaya geçtiği için) sorun olmaz ya çok güçlüsün yani yağ oranın baya yüksek yada yıllardır bu sporu yapıyorsun.

    Aksi takdirde yukarıda yazdıklarıma uygun yapıda değilsen ancak kaslarına ve eklemlerine, kısacası vücuduna zarar verirsin.

    Ben full Body yaptığım dönemde hem yağ oranım yüksek olduğu ve diyet yapmadığım için 10-11 Hareketi baya iyi ağırlık ile çıkarıyordum. Ama 1,2-2 Saat sürdüğü için belirli bir süre sonra, Bel ve Bileklerde sorun yaşadım. Vücut Alarm veriyordu resmen. 45 KG Biceps Curls yapıyordum Şimdi 35. Yani Beslenme, Eklemlerin Durumu, Yağ oranı çok önemli yaptığın program için.

    Program genel olarak iyi. Güç kazanma programı. Temel hareketler var. Tek Tavsiyem Deadlift yapacağın için, Squat çıkarım Leg Press yapman. Leg Press de Calves i daha iyi calistirirsin. Ayrıca Bele Squat kadar yüklenme olmadığı için Deadlift performansın daha iyi olur. Özellikle Quads i daha iyi sıkıştırma imkanı verir. Ayrıca Pump yapabilirsin Deadlift öncesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.