Şimdi Ara

Yabancı sınırı acilen gelmeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınırlara karşıyım ama Türk takımlarının şu halini görünce sınır şart
    Bu sınır sayı olarak değil 30 yaş üstünde yabancı alımı yasaklanmalı yoksa takımların hepsi pili bitmiş yabancıları almaya devam edecek
    Sayı sınırı olmasın fakat milli sınır mi getirirler yaş sınırı mı getirirler birşeyler getirmeleri şart
    Çünkü kulüpler transfer yapmayı bilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsanlık tarihinde hiç bir kısıtlama başarıya ulaşmamıştır. Klise bile dünya iki öküzün boynuzu arasındaki düzlük diye yüzlerce yıl kısıtladı insanları ne oldu ? Biris çıkıp dünya yuvarlaktır dedi ve meşalayi yaktı. Günümüzde ki gelişime bir ışık kaynağı oldu.

    Yani sonuç olarak acı çekilmeden başarı gelmiyor, klüplerimiz gerekirse CL için 5 ön eleme oynayıp bir şekilde başarılı olmayı öğrenecekler.
  • kural maksimum 14 yabancı alabilirsin diyor. bu yabancıların sayısı ve niteliği kulüplerin elinde. kimse zorla 35 yaşındaki bitik yıldızlara milyonlar saçtırtmıyor yani. istersen 14 tane 35'lik topçu alırsın istersen 8 tane 18'lik bu sana kalmış bir şey. sorun kuralda ya da tff'de değil kulüplerde. kulüpler zihniyeti değiştirmeli. yasakla vs. olmaz bu işler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    kural maksimum 14 yabancı alabilirsin diyor. bu yabancıların sayısı ve niteliği kulüplerin elinde. kimse zorla 35 yaşındaki bitik yıldızlara milyonlar saçtırtmıyor yani. istersen 14 tane 35'lik topçu alırsın istersen 8 tane 18'lik bu sana kalmış bir şey. sorun kuralda ya da tff'de değil kulüplerde. kulüpler zihniyeti değiştirmeli. yasakla vs. olmaz bu işler.
    Nası kimse zorla saçtırmıyor kardeşim?

    Şimdi şu gerçeği kenara koyalım: Türk liginde 3 büyüklerden şampiyon olamayan borç faizlerini bile ödeyemez, maaşları ödeyemez. Şampiyonluk elzem değil mi?

    Şimdi GS gitti Falcao, Babel, Nzonzi, Seri, Lemina vs... yüksek bütçelere kıydı böyle geleceği olmayan kısa vade getirecek, o sezon şampiyon yapacak adamlar aldı.

    Şmdi biz ne yapalım? Ya bu kervana katılıp aynı şekilde kısa vadede hemen hazır, başarı getirecek adamlara yüksek meblağlar ödeyeceğiz. Ya da bırakacağız şampiyonluğu avrupayı falan, borçlarımız katlanarak büyüyecek.


    Yani başka bir deyişle, Türk liginde takımlar RAKİP değil DÜŞMAN. Birbirini bitirmek istiyorlar. Bunu biz de yaptık. 2 sene şampiyon olmuşuz, olma 3. sene de kardeşim, gitsin yüksek bütçeliler, genç takım kur, 2 sene şampiyonluk bize 3-4 sene yeter, gir fedaya doldur gençleri, 2-3'ünü adapte et yavaş yavaş, o ara 25-26 yaşlarında ortalama oyuncular al düşük maaşlı.(Türk oyuncular ideal bunun için çünkü TL maaş verebilirsin, ve Türk oldukları için seni tercih ederler, avrupalı bizi tercih etmiyor ilk). Ama ne yaptın? Pepe, Negredo, Love, Lens yığınla para saydın. GS ne yaptı? €45m para harcadı, maaş bütçesini yükseltti, onlar da girdi borca. Bu kumardan onlar galip çıktı, sen battın, onlar günü kurtardı. Şimdi GS şampiyon olamazsa onlar batacak, diyelim ki FB günü kurtaracak...


    Bu düzen değişmeli. Bunun yolu da kimse ağlamıcak, sızlanmıcak, maaş sınırıyla olur, €20m sınır gelecek, yabancıyla falan alakası yok, 34 yaşında adam Türk de olsa alınmayacak. Finansal açıdan ölü yatırımdan ZORLA sakındırılacak takımlar.

    Birisi demiş hiçbir kısıtlama başarıyla ulaşmamıştır, Kurtuluş savaşını bizim kadınlarımız çocuklarımız kendi boğazından, giyiminden kısarak kazanmadı mı? Tam tersi, bir lider çıkacak(TFF), zorla kemerleri sıktıracak, bu zor süreci yaşamadan öğrenemeyiz. Bunu da bizim milletimiz kendi kendine yapmaz, yumurta kapıya dayanmadan akıllanmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    kural maksimum 14 yabancı alabilirsin diyor. bu yabancıların sayısı ve niteliği kulüplerin elinde. kimse zorla 35 yaşındaki bitik yıldızlara milyonlar saçtırtmıyor yani. istersen 14 tane 35'lik topçu alırsın istersen 8 tane 18'lik bu sana kalmış bir şey. sorun kuralda ya da tff'de değil kulüplerde. kulüpler zihniyeti değiştirmeli. yasakla vs. olmaz bu işler.
    Öyle de kulüpler akıllanmıyor
    İngiltere niye milli takım sınırı koymuş o halde
    Sen de 30 yaş üstü sınırı koy böyle koru Ligi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 25 Ekim 2019; 13:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunların tek çözümü klüp başkanları klübü ne kadar zarara uğratırsa borç ona ver onun yönetimine kalmalıdır. Atıyorum şimdi galatasaray ın 200m borcu var diyelim. Yeni başkan geldi ve klüp borcu 300m oldu. o 100m lik fark o başkan ve yönetimin olmalıdır. kulübü soktukları borcu onlar ödemelidir. Menajer ve oyunculara para saçma ancak böyle düzelir. Adamlar kulüpleri batırıp gidiyorlar nede olsa ceblerinden para çıkmıyor aksine kulüp başkanı olarak ünlü olup işlerini büyütme fırsatı buluyorlar. Şimdi galatasayda başkan olmasa kaç kişi Mehmet cengiz, ünal aysal, dursun özbek i tanıyordu. Ama başkan olduktan sonra milyonlar tanıyor. İsim yapıp işlerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Bu yüzden kulüplerin mevcut başkanları zamanında olan borç mevcut başkan ve yönetime binmelidir. Ancak kulüpler bu şekilde düzelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rzcyle -- 25 Ekim 2019; 14:0:23 >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Geri kalmış,yeniliğe direnen toplumlarda bazı yasaklar ve sınırlar doğruluğu getirebilir.

    Çok güzel bir şey söylemiş 30 yaş üstü yabancı yasaklansın gayrt mantıklı.

    Yoksa sakat falcaoya 7 milyon maaş verip otururdunuz öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    30 yaş altı kim gelecek bizim lige. Ya 18-20 lik topçular gelir ya da 28-29 lu yaşlarda kariyerinde ciddi sakatlık ya da düşüş yaşamış futbolcular gelir... Olay hiç bir zaman yaş olmadı. Futbolcunun kendisiydi hep sorun. Emre 39 yaşında oynadığı futbol ortada. Kuyt geldiğinde 32 yaşındaydı. Alex haksızca gönderildiğinde 35 yaşındaydı. Bunların hepsinin 32 yaşından sonra verdiği katkılar ortada. Alex'in 35 yaşına gelmesine rağmen kötü formsuz sezonu yok. Kuyt'ın dinamizmi azmi mücadelesi bitmek bilmeyen enerjisi de vardı.

    Formsuz maçları olur. 25 yaşında futbolcununda olur. Ama bu saydıklarımın hiç birinde formsuz bir sezonu olmadı.

    Ama sırf gidip adı var diye; sakat, kafasında futbolu bitirmiş futbolcular alınırsa böyle olur.
  • Bıçak kullanmayı bilmeyen kasaplar Kurban Bayramında hep birbirlerini kestiler acilen Kasaplık mesleği yasaklanmalı, bıçaklar yasaklanmalı hepsi toplatılmalı hatta Kurban Bayramı yasaklanmalı çünkü bazı kasaplar bıçak kullanmayı bilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.