Şimdi Ara

Yabancı sayısı 8 olabilir!!!! oleeeeeyyyy!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şahin: "Yabancı sayısı sekiz olabilir"

    Devlet Bakanı Şahin, halen 6 olan yabancı futbolcu kontenjanının Avrupa kupalarında mücadele eden takımlarımız için yükseltilebileceğini söyledi.

    Şahin, dün Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Levent’teki binasında spor yazarları ile bir araya gelerek, yılın sportif gelişmelerini değerlendirdi.

    Avrupa’da mücadele edecek Türk takımlarının rakiplerinin muhtemelen 11 tane yabancı oyuncu oynatma imkanına sahip olabileceğini anlatan Şahin, "Acaba Türkiye ligleri için değil Şampiyonlar Ligi ve UEFA bazında bu kontenjanın biraz daha genişletilmesi düşünülebilir mi? Sayı 6’dan 8’e çıkabilir mi? Kimseye (böyle yapın) diye bir öneride bulunmuyorum, bu bir sesli düşüncedir" diye konuştu.

    Son zamanlarda bazı kulüp yöneticilerinin, rakip takımları tahrik edici açıklamalar yapmayı alışkanlık haline getirdiğini söyleyen Şahin, "Bana bir ara ’Bu kulüp başkanlarını bir araya getir, bakan olarak bunlara tembih et’ dediler.

    Bunlar çocuk değil, koskoca adamlar. Bunları idrak edebilecek kadar olgun insanlar" dedi. Bakan Şahin, yasada bu tür tahrik edici demeçler vermenin cezai yaptırımları olduğunu vurgulayarak, "Bunlar uygulanmayınca herkes istediği gibi konuşuyor. Burada 1 şiddetinde olan konuşma, tribünlere 10 şiddetinde yansıyor" diye konuştu.

    Bir spor yazarının "Denizlispor Başkanı Ali İpek, ortalığı karıştıracak açıklamalar yapacağını söylemişti. Siz ona (bunlar nelerdir) diye soracak mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine Şahin, "Takımı küme düşmeyince o bilgileri ağzından düşürmemesini ben de şaşkınlıkla karşılıyorum. Ben kendisine çağrıda bulunuyorum, eğer bildiği bir şeyler varsa, Ankara’dayım hemen randevu veririm, gelsin bana anlatsın. Eğer bana aktarmaktan çekiniyorsa federasyona gelsin anlatsın. Biz de her türlü yanlışın üzerine gidelim" dedi

    kaynak: beşiktaş forumunda bi arkadaşın topicinden alıntı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhayirli -- 17 Mayıs 2006; 15:31:38 >



  • İnşallah kardeşim inşallah 8 olurda doğruysa tabii ama bunu kaynağını yinede araştırmak lazım.Bence sayı 8 olursa:luciano gitsin yerine campbell gelsin (zaten gelecek)ondan sonra manchester nistellroy u serbest bırakmış fenerde peşindeymiş o alınsın vede ümidin yerine bir adam yada forvete hennry ile ilgileniyoduk bi araonu alsınlar.
  • cıkmaz diye düşünüyorum ama cıkarsa sevinirim yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.