Şimdi Ara

Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xprime oyuncu koltuğu sabit üst konuya yazdığım yazı silinmiş bende konu açarak sorunları dile getirmek istedim. Öncelikle kendim 5 yıldır dxracer model kumaş oyuncu koltuğu kullanıyorum. koltukta tek bir şikayetim olmadı. halen taş gibi en ufak sorunu bulunmuyor. sadece bel desteği olan süngerin deri kaplaması soyuldu ki bu normal suni deri olan her şey zamanla katmanı soyuluyor. İşin aslı ilk defa oyuncu koltuğu görmüş biri değilim. Öncelikle bunu belirteyim.


    Yaklaşık 5 gün önce teslim aldığımız xprime alpha fab1 oyuncu koltuğu 3. gününde oturma kısmında ki süngerin sağ ve sol tarafında kırılma ve çökme oluştu. Oturan kişi 45kg ve günde en fazla 2-3 saat koltuğa oturmuştur. sağ tarafındaki çökme oturma pozisyonunda insanı rahatsız edecek düzeyde. yani sağa doğru meğil hissiyatı veriyor. bu koltuklarda ki en önemli şey oturma hissiyatıdır bunu düzgün yapamıyorsa zaten koltuk demek doğru olmaz. bunu müşteri temsilcilerine whatsapp üzerinden yazdığımda barış bey diye bir kişiye yönlendirdiler. Tekrar whatsapp üzerinden Barış beye konuyu izah ettiğimde süngerin oturması gibi bir şeyden bahsetti. Hayatımda duymadığım bir tabir. Verdiğim cevap sonrası halen kendisinden cevap alamadık bekliyoruz.


    Sonuç olarak sattıkları ürünleri özel üretim katagorisinde olduklarını belirtikleri için iade almamaktalar. Tabi bu hakem heyetine giderse sonucun ne olacağı belli. Buradan koltuk alacaklara gerekli fotoğrafları altta ekliyorum. İnceleyip karar versinler. Herkesten ricam üstteki xprime konusunda yapılan olumsuz yorumların hepsi silindiği için bu konuyu üstte taşırsanız en azından alacak kişiler görmüş ve fikir vermiş olur.


    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri
    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri

    5 yıllık dxracer

    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 8 Kasım 2021; 13:9:53 >







  • kusurlu ürün, verin tüketici hakem heyetine onlar uğraşsın dursun.
    Müşteriye cevap vermiyorsa daha da muhatap olmayın şöyle tiplerle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuncu koltuklarının büyük bir bölümü sadece gösteriş üzerine. Konforları, kaliteleri çok düşük seviyelerde. (Secretlab gibi şirketlerin ürünlerinden bahsetmiyorum tabi ki.)
    Türkiye şartlarında alabileceğiniz en güzel bilgisayar/çalışma koltuğu ikea jarvfjallet veya ikea markustur. Bunlardan şaşmayın. Dandik yerli markalara paranızı kaptırmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @onkuba Kesinlikle katılıyorum.


    Xprime, xdrive vb. yerli markalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Benzer bir durumu malesef bende yaşadım bir daha asla yaklaşmam bu firmalara.

  • Konu Firmalar ile Yaşanan Sorunlar bölümüne taşındı.


    Tüketici hakem heyetinden başvurunuzu yapın hakkınızı mutlaka arayın.

  • Konu altındaki tavırları da hiç hoş değil firmanın. Ben de koltuk arayışındayken beni uzaklaştırıp tam olarak doğru noktaya yönlendirdiler, fileli yönetici koltuğu aldım hayatımda hiç olmadığım kadar rahatım. Verin hocam Tüketici Hakları Heyeti'ne onlar düşünsün.

  • Dün akşam 12 saat arayla mesajıma cevap yazınca haliyle, biraz sıkıldım. sonrası telefon ile aradılar. Memnun değilseniz iade edin denildi. Şuan gündüz çalıştığım için kargoya veremedim. Sorun çözülsede alacak kişiler dikkat etsin, kimse bu devirde kolay para kazanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı koltuktan ben de aldım, ikinci gün fark ettim ki koltuğun sağ ve sol kısmında oturulan alanda sünger yok. Görselde de belli oluyor. Buna ek olarak kolçakların açısı 90 derece değil daha fazla.

    İnceleme videosuna bakıyorum, bana gelen ürüne bakıyorum dağlar kadar fark var. İade talep ettim kabul etmediler, yoğun uğraşlar sonucu iade gönderin dediler gönderdim. Kargo ellerine ulaştı şu an para iadesi yapılacak mı yapılmayacak mı onu bekliyorum.


    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri


    Üstelik bu firma kendi konusunda olumsuz yorumların hepsini tek tek sildiriyor. Bunu da belirtmek istiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banquop -- 11 Kasım 2021; 22:10:15 >




  • Bende biraz önce sipariş verdim umarım pişman olmam.

  • Banquop kullanıcısına yanıt

    Bugün iade gerçekleşti ve parayı geri yatırdılar. Uğraştırdılar, iletişimde sorun yarattılar ama en azından iade aldılar. Bir daha bu firmayla yolumun kesişeceğini sanmıyorum.

  • omerf kullanıcısına yanıt

    Kardeşime Xprime kendime xdrive aldım.


    Xprime'ın kalitesi çok kötü ama XDrive'dan çok memnum. Bir yeri eleştirirken diğer firmanın hakkını yemeyin. Kullandığım model Tufan.

  • Bir kere yorum yaparken ne aldığınızı bilin!


    Sizin satın aldığınız model Xprime markalı değil, OFİSEL markalı Ekonomik bir üründür. Ekonomik ürün ile Dxracer modelini yan yana koyup kıyaslamak akıl tutulması. Alpha modelini 774 tl ye alıp dxracer modelini 2500 tl altına alamazsın.


    bende xprime omega modelini nerdeyse 7 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum. Mağazada zaten bu bilgiyi vermeleri yanında ofisel markalı ürünler xprime.com.tr sitesinde dahii yok. sadece alpha fab1 modelini eklemişler ama marka olarak özellikle OFİSEL olduğunu yazmışlar. Şimdi gelmişsiniz konu başlığına Xprime Oyuncu Koltuğu kalite Problemi diyorsunuz. İlk önce ne aldığını bileceksin sonra Kalitesini sorgulayacaksın.


    XPRİME zaten Ofisel Markasına bağlı bir marka fakat adamlar anlamanız için şunu söylüyor. XPRİME Oyuncu koltukları size Prime bir kalite sunar. yani yüksek kalite sunduğunu fakat Ofisel markalı olan modeller ekonomik modeller olduğunu özellikle belirtiyor.


    mesela ofisel markalı oyuncu koltuklarına bakacak olursak, Alpha Deri, Bulls, Bonus Expert, Yeni nesil oyuncu koltuğu modellerinin tümü Ofisel.com sitesinde yer alırken Xprime.com.tr sitesinde yer almamaktadır. Bunu Anlamanız için adamlar markayı ayırmış ama anlaşılan gene bizimkiler anlamamış :)


    Aşağıdaki resimde de belirtildiği gibi Marka OFİSEL ve Xprime Bel ve Boyun yastığı ile gönderildiğini belirtmişler.


    EEE o zaman Konuya dahil olunan ürünlerin tümü Xprime markasına bile ait değil. Ekonomik ürün alıp, yok orası böyle şurası şöyle diye yorum yapmak ciddi anlamda beyin yakan bir durumdur.


    Şahsım adına Xprime Omega Modelini 7+ aydır kullanıyorum.


    Birebir mağazada deneyimleyerek satın aldım ve Alpha fab1 modelini de gördüm. Özellikle şunu belirttiler bana. Orta Segment bir ürün efendim. eğer yüksek kalite istiyorsanız sadece Xprime Markalı modellere bakmanızı öneririz. Nedeni ise zaten ortada. ofisel markalı ürünlerde 32 dansitelik gri sünger kullanılıyor ve mdflam üzerine sünger döşeme yapılıyor. Xprime Markalı ürünler ise çelik Konsürüsyon iskelet üzerine 65 Dansitelik dökme sünger. Kalite aslında kendini resmen gösteriyor.


    Ama bu konuyu açan yüksek zihin ve IQ yapısına sahip arkadaş Xprime markası diye Ofiselin en ucuz ekonomik ürününü paylaşıyor sonrada Ekonomik ürünü dünyanın en büyük markalarından biri olan dxracer markası ile kıyaslanıyor.


    Birinin güncel fiyatı 999 tl iken dxracer en ucuz modeli 4000 TL..


    Evvet şimdi bu konudaki ürünün xprime olmamasına mı yoksa ekonomik bir ürünün üst segment bir marka ile kıyaslanmasına mı yanalım bilemedim.


    Şunu da görmüş olduk. Ülkemiz ve forum yazarları klavye üzerinden konu açıp yazı yazabiliyor lakin gerçeklilik noktasında komple her şeyi karıştırıp markayı bir anda çöp edebiliyor.


    Allahtan kullandığım bir marka da yazdıklarınıza itimat etmediğim gibi xprime markalı ürün alacak herkese de tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar satın alan tüm arkadaşlarım xprime markasından ve müşteri desteğinden memnun kaldı. Beceriksiz bir arkadaşım var :) kendisi kurulumu yapamadı ve müşteri hizmetlerine ulaşmış müşteri hizmetleri gece 23:00 de görüntülü arayarak kurulumu yaptırmış.


    Birde mesajları siliyorlar demişler; Laa Oğlum Siz Ofisel markası eko ürün satın alıp Xprime markasına sallarsanız tabiki silerler. İlk önce doğru ürüne ve markaya yorum yapmayı öğrenin :))


    Benim kendi şahsi önerim Xprime omega kumaş oyuncu koltuğu fakat imkan varsa Xprime Cool Oyuncu koltuğunu tavsiye ederim.


    Şimdi bunun altına Huraaa dadanacak ve asla hata yaptığını kabul etmeyecekler.


    GERÇEK TEKDİR.. :)


    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri




  • Arkadaş yukarda güzelce açıklamış.

    1000 lira veriyorsunuz açıklamalarda uçuyor kaçıyor ama kullanıcıya kalitesi düşük ürünü kakalıyorlar bilginiz olsun şeklinde. Thx.

    Ayrıca milletin zekasına laf ederken tastaki yoğurttan olmuş. Zira xprime sitesinde alpha fab1 modeli mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarperfb1907 -- 16 Aralık 2021; 10:31:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarperfb1907 kullanıcısına yanıt

    Ekran görüntüsü bile xprime sitesinden zaten ama adamlar marka alanına Ofisel yazmış. Yani XPRİME değil Marka OFİSEL diyor.


    Bunu Anlamadan yorum yapanların zekasına laf ettiğim doğrudur :)

  • BoxGolls kullanıcısına yanıt
    Siz bu kafayla devam edin.
    Herkes okuyup kendisi için neyin ne olduğuna karar verecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarperfb1907 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca burada yine firma çalışanı olduğunuzu açıklamanızla belli etmiş oluyorsunuz.

    Çünkü ne tesadüftürki 10 gün önce XPrime Alpha şeklinde satılan ürünler, Ofisel Alpha şeklinde listelenmiş.

    Bu tarz kelime oyunlarıyla kendinizi kandırmaktan öteye gidemezsiniz. Tüketici elbet gerçeği görür. Bu konularda savunmaya geçmek yerine daha çok eleştiriye açık olmanızı tavsiye ediyorum.


    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri

    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • sarperfb1907 kullanıcısına yanıt

    Komiksiniz;


    Her koyun kendi bacağından asılır Size hatanızı gösterende suç. Çalışanmışım, işim gücüm yok bununla uğraşacağım. Allaha çok şükür bir mobilyacıda çalışacak kadar düşmedim. Yorumlarınız ve ithamlarınız ile sizde düşmeyin isterseniz. ben yorumu yaparken zaten firmanın nisan ayında mağazasından ürün satın alırken yüzüme karşı söylenenlerdi. Neyse hatasını görüpte aaaa doğru hatalı markaya bok atmışız diyemeyecek kadar kendini egosuna kaptıranların, firmadan sonra doğruyu gösterene de bok atma savaşınıza kendiniz devam edin. Güneş balçıkla sıvanmaz...

    gerisi sizin ahlakınızdır. gönderidğiniz görselleri de en ufak anlamayamadım. neyse böyle devam edin karakterinize..


    Eminim bir gün, birinin dikkatini çekeceksiniz lakin vicdanınız sizi rahat bırakır mı bilemem koltuk üzerine bu kadar savaşan beyinler :)


    Bu arada Sizin yalan söylediğinizi ürünün açıklamasında yer alan videoyu bir izleyin bakalım adamlar videoda Xprime Alpha Fab1 mi diyor yoksa Ofisel Alpha Fab1 mi? Cidden bir bok atıyorsunuz ama büyük haksızlık yapıyorsunuz. 2 Farklı markayı karıştırıyorsunuz en basiti Alpha denilen modelin derisi var. Ofisel içerisinde var ama Xprime da yok gene aynı şekilde bir çok model var bu şekilde. Düzgün ve dürüst gözler ile herkesin anlayacağı şeye boş görseller ile paylaşım yapıp hala neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.


    Neyse benim sizin gibi bu kadar çok vaktim yok, Malum Mobilyacıymışım ya gideyim koltuk yapayım. hahahahah :))) Yazık vallahi yazık :)





  • Arkasında defo olan sırt kısmı için yerine gönderdikleri sırt kısmı. Yok ofiselmişte yok xprimemışta mış.



    Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.