Şimdi Ara

Xperia Z3 kamerada dalgalanma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar

    15 gün önce aldığım Z3 te kamerayı açtığımda film eskitme efektleri gibi soldan sağa doğru kayan dalgalanmalar oluyor. Bazı video türlerinde, timeshift video, bu sorun daha bariz belli süper otomatik ve diğerlerinde de ilk açılışta var bu sorun snapchat google kamera instagram ve retrica(bazen) bu dalgalanma ile karşılaşmaktayım. Serevek aldığım telefon beni mutsuz etmeye başladı. Ürün ayıplı mal mıdır yoksa Z3 lerde donanımsal yahut yazımsal bir sorun mudur? Bu sorunu yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BRS.K -- 18 Ekim 2015; 13:06:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • diğer camera prgramlarındada dalgalanma olduğunu söylemişsiniz pek yazılımsal olduğunu zannetmiyorum zaten 15 gün önce almışsınız bence direkt garantiye gönderin cihazınızı.
    NOT:en nefret ettiğim durumdur bu tarz şeyler insanı yeni aldığı telefonundan soğutur garantide yapılıp gelse dahi tamir görmüş cihaz diye insan sürekli kafasına takar
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız telefonu kullanasım gelmiyor bu durumu fark ettiğimden beri. Ama aklıma takılan şu ki her zaman olmuyor. Oluyor birden geçiyor. Timeshift video modunda her zaman oluyor. Bu arada değişim talep etmek için bir süre var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BRS.K -- 18 Ekim 2015; 19:16:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişim talep edebilirsin ama servisin kabul edeceğini pek sanmıyorum tamir edip gönderirler :(
  • Telefon konusunda hep şanssız oldum :) nasip der geçeriz dünya malına bu kadar düşkünlük neyimize :) cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Servisle görüşeyim ona göre buraya gelişmeyi aynı sorunu yaşayan ya da yaşayacak olan arkadaşlara yardımcı olabilmek amacıyla aktarırım. İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım sorununuz çözülür gelişmeyi bildirin takipteyim iyi forumlar :)
  • 1 aylık yasal süreniz var ayıplı mal olduğu gerekçesiyle satın aldığınız yere götürün servis vs derseler yasal hakkınızdan bahsedin gerekirse müdürleri arayın sony merkeze kadar şikayet edin çünkü 15 günlük cihaz sıkıntılı satmışlar ve siz satın aldığınızda bunu bilebilecek durumda değilsiniz iç donanımda sıkıntısı var
  • Aynısı bendede var siz gönderdiniz mi telefonu son durum hakkında bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bayağı hortlatmış oluyorum, kusura bakmayın lütfen ama yine de bu durumu yaşayan ya da yaşayacak olan arkadaşlar için rehber niteliğinde olması için yazıyorum. Türkiye'de garanti konuları sadece satış politikasından ibaret olduğu için pek bir şey beklememek gerekiyor arkadaşlar. Z3'ün akıbeti ne oldu diye merak eden arkadaşlar telefonu bir güzel kırdım. :) Sony devri de o katliamla birlikte son buldu. Artık ne sony alırım ne de kimseye tavsiye ederim ki firma bu bir kaç yıl içinde de layığını bulmaya başladı sanırım özellikle Türkiye'de. O telefonu yaklaşık 2 yıl kullandım ama 3 ayda bir servise gitti. Ekran kalktı, ekran sarardı, ekran mavileşti derken bilmem kaç kez ekran değişti. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.