Şimdi Ara

XP SP3 Açılış Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Bir sorunla karşı karşıyayım ve çözemedim, kafayı yeme noktasına geldim.

    Bilgisayarım P4 3.0.. Şu an XP SP3 perfect XP kurulu...

    Bilgisayarı normal format atıp XP ve driverler kuruluyor. Üzerine chrome, Flash player, winrar vs. küçün programlar kuruluyor. Sorun yok. Ancak başka büyük herhangi bir oyun veya program kurulduğu anda, bilgisayarın masaüstü gelmiyor. Klasik Crtl+Alt+Del ile explorer.exe yi kapatıp, yeni görevler başlattığım zaman geliyor. Ancak chrome, flash player vs. programlar, bozulmuş oluyorlar. Açılıyorlar, ancak işlevlerini yapmıyorlar.. Ancak bilgisayar güvenli kipte açılıp masaüstü geliyor.

    3-4 farklı XP CD si ile farklı XPler kurdum. Fdisk yaptım. RAM slotlarını değiştirdim. En az 20 kere format attım 1 hafta içinde..

    Virüs olabilir ancak, neden herhangi bir program kuruncaya kadar bilgisayar normal çalışıyor? 1 ay program kurmasam bilg. normal açılıp çalışıyor. Bir program veya oyun kurduğum anda gidiyor..

    Sorun nedir? yardım lütfen?







  • dostum editlenmiş xp kullanma "standart bir xp sp3 cd si kullan" ve yedeğini bi harici diske al ardından full format at sabit diskine sonrasındada ilk işin antivirüs kurmak olsun bu şekilde sorun yaşamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.