Şimdi Ara

XL - XXL Buzdolabı Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kayınvalide'ye bir buzdolabı alacağız. Ben kendim 7 yıldır sıkıntısız Bosch 64VL20N modelini kullanıyorum. O zaman avrupa çıkışlı diye araştırarak almıştım. Şimdi aynısını bulduk teşhirde ama sanırım ya geri iade ya da başka birşey olmuş, kapı sonradan takılmış belli oluyor.

    Boy 182cm, en 96cm olarak müsaitliği var. Buna istinaden kısa modellere yöneldik, yoksa buzdolabı üstündeki dolabı sökmek gerekecek. Bulduğum modeller;

    KDN65VI20N
    KDN75VI30N

    Bir servisçi tanıdık da aşağıdaki Arçelik modelini önerdi;

    584611 EI

    Kullanan, tecrübesi olan varsa yorumunu rica ederim.

    Teşekkürler



  • bende dolap arayışındayım hatta yarın alacağım. Bende bunun 584611 EI alttan buzluk olan bölümünü beğendim fakat dolap yerimde en fazla 74 cm var. Neden alttan dondurucu olanları düşünmüyorsunuz etmiyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 21 Temmuz 2020; 16:55:47 >
  • pathology_ P kullanıcısına yanıt
    valla 7 sene önce araştırmıştım ama hatırlamıyorum, o zaman belki kafama yatmayan birşey olabilir. Bir de kullanıcı tercihi
  • uppppp
  • Ben Arçelik 283720 EB modelini aldım. Henüz kullanıp deneyimleme şansım olmadı çünkü eski dolabımı henüz boşaltmaya fırsat bulamadım.
    Eski dolabım da Arçelik ve 25 sene hiç servis çağırma ihtiyacı olmadan kullandım. Bu yüzden tercihim yine Arçelik oldu. Şu zamanda bu marka iyidir o marka kötüdür deme olayına sıcak bakmıyorum şahsen , çünkü artık hiçbir marka ömürlük ürün üretmiyor. Tamamen şans işi . Bosch - Siemens alıp lanet etmek de var , basit ucuz bir şey alıp vay be hiç beklemiyordum ne iyi bir cihazmış demek de var. O yüzden kullanım şekline , özelliklerine, fiyatına bakın ne içinize siniyorsa alın geçin. Ben Bosch'un beyaz bir xxl modeli ve Arçeliğin bu aldığım cihazı arasında kalmıştım ve Arçelik ağır bastı. Şans işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Alım yapmadıysanız Siemens düşünürseniz öneride bulunmak isterim?
    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.