Şimdi Ara

Xiaomi TV P1E kurulum hizmeti nasıl gerçekleşiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu TV yi Vatanda indirimde görünce aldım, alınmışın kötüsü olmaz modunda kurdurmak istiyorum. Ama kurulum hizmeti konusunda ciddi sıkıntılarım var.

    Ankarada evofone ve Genpayı işaret ediyor ama sadece otomatik bant kaydı dinletip teknik servis için form doldurup bozuk cihazı göndermemi istiyorlar. teknik servis deyince kurulum yerinde destek gibi konulardan bihaberler. yaklaşık 1 saat uğraştım karşımda canlı bir muhatap bulamadım.


    Şimdi sorum şu bu icadı kullanan varsa , kurulum hizmetini nasıl yaptırdınız? tecrübelerinizi alabilir miyim?


    kendimiz açsak kırık bozuk çıksa büyük dert, açarken ille video kaydı mı alacağız? teknik servis hizmeti az da olsa veriyorsa bunu da kabul etmeyecektir.




  • Selamlar hocam, nasıl bir teknik destek alacağınız konusunda bir bilgim yok fakat siz açmaya karar verirseniz video çekimi için birisinden yardım alın ve kutu açılımından sonra panel testini yapmandan tut uydu kanallarını bulana kadar duraklatmadan her ayrıntısına kadar video çek olası bir aksilikte eliniz çok güçlü olur.

  • Araştırmalarım sonucunda sonuca ulaştım. Kutu üstünde veya içinde kim ithal ettiyse etiket yada garanti belgesi oluyormuş. (Kutu içindeyse sıkıntı tabiki )


    Kutu üstünde OUNO servis veya Dora Mobile yazmaktaysa kurulum için 0850 502 0808  numarasını arıyormuşuz. Diğer evofone ve mieko ise web sitelerinden destek alıyormuşuz. Benimki şans eseri OUNO çıktı. Aradım 2-3 gün sonra geliriz dediler  


    beklemeye devam  

  • Televizyonunuz hayırlı olsun hocam, kuruldu mu? ben de almak istiyorum bu televizyondan, kullanıyorsanız biraz bahseder misiniz bizlere de tavsiye eder misiniz görüntü kalitesi güzel mi ben xiaomi telefonlarını kullanıyorum memnunum.

  • sahin50 kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma berbat bi goruntu kalitesi var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim dün tam sipariş vermek üzereyken mesajınızı gördüm tereddüt ettim sipariş vermekten vaz geçtim.karar veremedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.