Şimdi Ara

Xiaomi Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Xiaomi almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. Bilen arkadaşların yardımına ihtiyacm var.

    Şu anda Türkiye'deki sitelerde Redmi Note 3 satışı göremiyorum. Aklımda da Redmi 3s alsam mı diye bir soru var. Mi5 mutlaka daha iyidir ama o fiyata çıkmak risk olabilir mi acaba? Sonuçta distribitör garantisi olmaması düşündürüyor beni. Bir de Mi5 modeli Redmi 3s modeline göre fazladan neleri vaadediyor tam olarak. 450 TL fazla vermeye değer mi acaba?

    Bu arada birkaç yerde 4g ile ilgili birşeyler yazılmış. En büyük çekincem ise bu konu Xiaomi modellerle ilgili. Çevrede bu markayı çok kullanan olmadığı için telefonun çekmesinde falan problem olur mu diye çekiniyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.



  • Hangi modeller hafıza kartı desteğine sahip acaba?
  • http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php


    Network kısmında band lar yazıyor. Bazı modellerde 800 bandı yok, bu da kırsal kesimlerde 4G çekmeme sorunu oluşturabiliyor. Onun dışında çekmeme gibi bi' durum yok.

    Memory kısmında ise card slotu olup olmadığını görebilirsin. Üstte Search 'den istediğin telefonu araştır, ya da ortada compare 'dan istediğin modelleri karşılaştır. İngilizcen iyiyse review 'ları da güzeldir bu sitenin oraya da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.