Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 5 Dan Xiaomi Mi 10 litre 5G geçiş 5G inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 buçuk yıl önce almış olduğum red mi note 5, artık çok yavaşlamış durumda neden böyle olduğunu bilmiyorum ama yeni gelen güncellemeler ile beraber telefon kullanılmaz hale geldi, sanırım yeni telefon satmak için bunu bilerek yapıyorlar.
    Xiaomi Mi 10lite a gelecek olursak,fiyat performans en iyi olduğunu düşündüğüm telefon olduğu için aldım, amoled ekran Snapdragon 765 ve 5g, ekranı gerçekten çok güzel eski telefonumun ekranı IPS idi, amoled ekran gerçekten süper. İşlemci konusunda ise Snapdragon 865 li telefonlara o kadar para vermenin bir anlamı yok bence zaten telefonda çok fazla oyun oynamıyorum. 765g zaten üst düzey işlemci en azından 3-4 yıl götürür umarım, eski telefonda ilk alınca fena değildi ama o orta seviye idi.pil performansı ilk gün %100 şarzdan %2 ye kadar 9saat 50dk ekran süresi verdi herşeyi yaptım wifi mobil data update let vs derken bayağı yordum 10 saat ekran süresi verdi.eski telefonda aynı idi son mini guncellemden sonra pil performansı düştü onda 8 saatlere birde yaşlandı artık herhalde pili.pil hakkında şunu söylüyorum 20saat +film süresi 6-7saat oyun günlük kullanım için 10saat ekran süreleri gayet iyi. hoparlörü çok başarılı buldum, Kulaklık çıkışı berbat eski telefonda çok daha yüksek seviye hatta eski telefonda equ ayarlarından sonra sesi sona getiremiyordum, aynı kulaklık bunda ses güzel ama yüksek seviye değil anlamadım neden acaba.Miu anlatmaya gerek yok zaten bilen bilir, ama eski telefonda olup bunda olmayan bazı özellikler var mesela ekran çekmecesi gibi kapalı geliyor.ekran içindeki parmak okuyucu sensör çok hızlı çalışıyor.
    5G performansı, güç ayarları içerisinde 5G pil koruma özelliği açık geliyor,bunu kapatıp 5G testi yaptım benim konumla alakalı sanırım ama 100mbps geçmiyor, sanırım limit var baz istasyon dan kaynaklı olabilir, 5G de şarz daha çabuk gidiyor bunu belirteyim,mobil LoL oynadım gerçekten wifi bağlı gibi düşük Pinkli oynuyorsunuz 5g en büyük avantajı bu zaten.
    Fiyat olarak yurt dışında yaşıyorum türk parası ile yaklaşık 2100tl civarı geliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.