Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.394
Cevap
150
Favori
605.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brkbskc kullanıcısına yanıt

    Evet sesi en kısığa getirdiğimizde de karşımızdakinin sesini rahat duyuyoruz. Özellikle ses donanımı kabına göre çok güçlü.


    Vurunca gelen ses lensten gelebileceği gibi içerideki bir flex kablosundan da gelebileceği düşüncesindeyim. O kablolar da metalimsi bir ypıda oluyor ve sallanırsa öyle bir ses çıkarabiliyorlar.


    O telefonu parçalara ayırma videolarını zamanında izlemiştim ama hoparlörlere dikkat etmemiştim hiç. Üst hoparlör 1 tane var yani video izlerken müzik dinlerken vb. sesin geldiği yerle telefonda konuşurken sesin geldiği yer aynı. O hoparlörde bir sıkıntı olsa youtube'ta normal, sadece konuşma olan videolarda da o cızırtı sesi gelirdi bence.


    Bir de dün gece telefonu abime verdim duyduğum sesi duysun diye ama bir şey duyamadı. Sanırım işim gereği bu tür şeylere dikkat etmem gerektiği için dikkatimi çekiyor o ses. O sesin olması normal de olabilir hattan da kaynaklı olabilir. Kulaklıkla denediğimde o cızırtı gelmemişti. Dedim ahize sıkıntılı ama kulaklıkların belli db aralığındaki sesleri iletebildiğini hatırladım. Yani duyduğum sesin olduğu desibel aralığı çok düşük sanırım. Telefonun db aralığı çok geniş sanırım ve gürültü önleyicilere benzer bir sistemleri yok. Ahize ses kalitesinin kalitesi de çok değil gibi. Eğer hattan kaynaklı gelen bir aralıktaki ses ise önceki telefonumda o ses gelmiyordu. Yani önceki telefonumun ahizesi çok daha kaliteliymiş.


    Bir aralar çarşıya indiğimde Türk Telekom bayisi bulduğumda sim kartın yenisini alacağım. Belki hattımda da arıza olabilir.


    Değiştirmekle ya da servise vermekle uğraşmayacağım telefonu. Şimdi göndersem bir ay sonra kasası açılıp hiçbir şey yapılmadan geri gönderilebilir ve telefon sıfır telefon olmaktan çıkabilir. Baktım ileride bir sıkıntı olur o zaman bakarım artık.


    Çok kaliteli ahize sesi içinse bu black friday'de iyi bir bluetooth kulaklık alıp işi çözerim sanırım.


    Bu arada ses falan demişken youtube'ta "dolby stereo" "dolby atmos" vb. yazıp yanlarına test yazınca çıkan videoları yüksek sesle dinleyin. Telefonun sesine bir kez daha hayran olacaksınız.


    Amiral gemisi konusunda ise günümüzdeki ekonomik şartlarda almak istesek de alamayız zaten :) Ama ben bu telefondan epey memnunum :)


    Edit: Üst hoparlör çok küçük. Sanırım çok şey bekledim kendisinden. Bir de 7 yıl öncesinin bir orta segment amiral'inden bu telefona geçiş yaptığım için konuşma sesindeki bu kalite düşüşü dikkatimi çekmiş olmalı. Bir de bu duyduğum ses, ahize sesindeki db aralıının yazılımsal olarak değiştirilmesiyle bile çözülebilir gibi geliyor bana. Çünkü video açınca ses gelmeden önce kulağınızı ahizeye dayayın bir tısss sesi duyacaksınız. dip ses deniyor buna sanırım. Sesin tüm detaylarını sonuna kadar vermeye niyetlenmiş gibiler. Sesi alçaltıp yükseltmek dışında ayar yapabilsek keşke. Kulaklık için ayarlar buldum ama telefonun kendisi için bulamadım. "akıllı" "müzik" "video" ve "ses" tanımlarını denedim ama konuşmada farketmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 24 Kasım 2020; 14:32:7 >




  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt

    Dediğin gibi servisler çok belirgin olmadıkça bir şey yapmaz pek. Boşa zaman kaybı olur br de gittiğinden daha da sorunlu dönebilir telefon.


    Medya oynatırken ve telefonla konuşurken üstten gelen ses aynı hoparlörden geliyor. O cızırtıyı youtube'ta konuşma olan videoları dinlerken de duyardım sanıyorum. Ya hatta var bir sıkıntı ya da telefon ahizesinin db aralığı çok geniş olduğu için o sesi duyuyorum. Kulaklığı takınca sesin gelmemesinin nedeni ise kulaklığın db aralığının duyduğum sesin db'sini kapsamıyor oluşu olabilir. Abime de dinlettim sesi o bir şey duyamadı. Servistekiler hiç duymaz. Eğer bir sıkıntı varsa bu ilerler kesin ve bunu duymamak imkansız olur. O zaman servise anca gönderirim :)

  • Mi5 den sonra ahize sesi çok iyi geliyor bana, yarıya kadar kısıp kullanıyorum ona rağmen dışarıdan bile duyuluyor, mi 5 de kulağıma sokuyordum duymak için.

    Birde bu VOLTE neden çıkmıyor turktelekom da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MySun kullanıcısına yanıt

    Turk telekom uygulaması bile daha bizim telefonun marka ve modelini gösteremiyor. Zahmet ederlerse telefonumuzu listelerine eklerler. ama sanırım bunun için telefonu kendileri de satabiliyor olmaları gerekiyor. volte ve wifi arama için bekleyeceğiz daha ya da yakınımızda destekleyenler listesinde olan bir telefon varsa ona hattı takıp aktif ettikten sonra kullanabiliriz anca.


    Ses konusunda ise evet yüksek bir sesi var. O konuda çok iyi ama ben sesin temiz olmamasından biraz rahatsız oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 24 Kasım 2020; 16:0:30 >
  • Kılıf geldi mi arkadaşlar Türkiye ye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunduzm78 G kullanıcısına yanıt

    Hala pek seçenek yok maalesef. Microsonic'in arkası kumaş olanını gördüm bir de cüzdan gibi olan bir tane gördüm. Şeffafları saymıyorum. Ekran koruyucu çeşidi bile yok denecek kadar az.

  • Poco X3 Nfc cihazını aldım severekte kullanıyirdum ama bir güncelleme geldi ve cihazın akıcılığında baya problemler oluştu nerden yaptım güncellemeyi pişman oldum o 120hz ekranın tadı kaçtı sanki varmı güncellemeyi yapıp benim gibi sorun yaşayan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamıgo H kullanıcısına yanıt

    Telefonu sıfırlarsan akıcılık geri dönecektir. Xiaomi ile ilgili yorumları takip ederken hep güncelleme sonrası sıkıntılar çıktığını ama sıfırlama yapılınca düzeldiğini okudum. Sistem dosyaları karışıyor sanırım. Ben de çok hafif akıcılığn gittiğini fark ettim ama şimdilik idare ediyorum. Yeni güncelleme gelsin öyle sıfırlayacağım :D Hem telefonu hala kurcalama aşamasıyndayım. Yazılımı bozacaksam bu aşamada bozacağım. Uygulmaları test edeceğim. Sonrası güncellemeye kadar böyle takılırım. Güncelleme sonrası sıfırlarım ben de.


    1 yıldır mi box s de kullanıyorum ve o da her güncelleme sonrası sıkıntı çıkarıyor. Sıfırlıyorum son güncellenen dosyalarla güzelce, sorunsuz kullanıyorum :)

  • Bende sipariş geçtim bakalım hayırlısı.
  • Arkadaşlar ekran 60 hz de iken tarayıcıda falan otomatik olarak 120 hz ye geçiyor mu, yoksa 120 hz iken mi 60-120 arası geçiş yapıyor otomatik olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferk_tr

    Arkadaşlar ekran 60 hz de iken tarayıcıda falan otomatik olarak 120 hz ye geçiyor mu, yoksa 120 hz iken mi 60-120 arası geçiş yapıyor otomatik olarak
    120 hz iken kendini duruma göre 60-120 hz arası ayarlıyor. 60 hz'de iken ise sabit kalıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Dostlar selamlar. Ben de araniza yeni katıldım inşallah. Yalniz söyle bir durum var, ekran bataryanin neredeyse yarisini yiyor. 60 hz de hemde... Bu lg g3 de de ayniydi. Anlamadigim ekran isingini da kıstım. Batarta 2 kat daha gidecek neredeyse ekran olmazsa. Sizde de durum ayni midir, cozum falan var mi?

    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SineBlog S kullanıcısına yanıt

    Hocam ben o işi kullanacaklarimi ana menuye getirdim tamamini. Klasoru falan ordan ekledim. Yoksa. İşin içinden çıkılmiyirdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa99999 M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekil yaptım ana menüden diğer türlü alışamadım bi türlü
  • samsunglardaki gibi


    wipe cache wipe data yapabileceğimiz bir tuş kombinasyonu var mı ? Yoksa menü içinden fabrika ayarlarına dön mü var sadece format için ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa99999

    Dostlar selamlar. Ben de araniza yeni katıldım inşallah. Yalniz söyle bir durum var, ekran bataryanin neredeyse yarisini yiyor. 60 hz de hemde... Bu lg g3 de de ayniydi. Anlamadigim ekran isingini da kıstım. Batarta 2 kat daha gidecek neredeyse ekran olmazsa. Sizde de durum ayni midir, cozum falan var mi?

    Öncelikle G3 le nasıl kiyasliyorsunuz bu telefonu zira daha önce ondan daha beter g4 kullanmış birisiyim. 3 saat ekrana süresi alıyordum o telefonda . x3 de ise 9 saat alıyorum yetiyor haliyle bu devasa batarya ile daha iyi sonuclar çıkabilir muhtemelen ya xiaomiden kaynaklı yada android 10 sorunlu bu konuda . Buna rağmen tefonun bataryası gayet tatminkar.Ayrica zaten bütün telefonlarda enerjinin çoğunu ekran açıkken sarfedersiniz bunda şaşılacak bişey yok ekranı kısmak yerine otomatik de kullanmayı deneyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 25 Kasım 2020; 9:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • whatsappta yüklü olan kişilerin ismi iki üç günde bir siliniyor, bütün konuşmalar ve whatsapp taki kayıtlı kişilerin sadece numaraları gösteriyor


    ön belleği silip önce kişiler sayfasına giriyorum, daha sonra vhatsapa girmemle beraber bütür herşey normal haline dönüyor


    fikri olan yada karşilasan varmıdır arkadaşlar



    rehberimi vcf dosyasından yükledim,başka bir yerde yedekli değil

  • Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro, poco x3 nfc ve mi note 10 lite arasında gidip geliyorum. Fiyatları da özellikleri de çok yakın birbirine ne tavsiye edersiniz. Artılarıyla eksileriyle memnun musunuz telefondan

  • Her güncelleme sonrası sıfırlarsak işimiz var
    Ben sıfırlamam bir süre kullanırım.

    Uygulamalarda bildirim geliyor ama üst bardan silmeyene kadar bekliyor bu çok saçma iPhone da giriş yapınca bildirim sayısı kayboluyordu ve uyarı bulunmuyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.