Şimdi Ara

Xiaomi Mi4'mü yoksa Oneplus One'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her iki telefon kullanıcılarının da forum da olduğunu görüyorum. Mi4 tasarım açısından daha güzel gibi duruyor çelik gövde falan. Android dünyasına yabancıyım Oneplus One'ın cyanogenmode ile geldiğini biliyorum, Mi4 nasıl geliyor, Cyanogenmode yüklemek mümkün mü? Son olarak ikisi arasında kararsız kaldım tavsiyeniz nedir arkadaşlar? Almanya'daki bir adres için telefon ısmarlarsak, Türkiye'deki gibi gümrüğe takılma ihtimali var mıdır? Şimdiden teşekkürler.



  • Oneplus one kullaniyorum,genel olarak memnunum. Mi4 ün 64 gb i pahali ve sd card destegi olmadigi icin 16gb ini almadim. Ama o da guzel telefona benziyor. Miui romla geliyor ve gayet iyi calisan bir rom. Almanya konusuna gelirsek evet orada gümrükte takilmaz ama Turkiye ye gelirken birisi yaninda getirmesi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki gibi yasak yok, ama Almanya'da %19 gümrük vergisi koyuyorlar diye biliyorum.

    Davetiye bulabilirseniz OnePlus çok daha ucuza gelir. Bugüne özel davetiyesiz de alınabiliyor sanırım.
  • Ben mi4 kullandim ve bodysi kullanimi pil omru beklentilerimi fazlasiyla karsiladi..oneplus boyutlari buyuk diye biliyorum 5.5" xiaomi mi4 5" ayni donemin cihazlari ozellik olarak birbirlerine yakinlar bildigim kadariyla tr de 64 gb 1+1 global versiyonu 1000 tlye kadar bulunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat olarak oneplus bir adım önde gibi fakat tasarım ve body olarak mi4 arayı açıyor, cevaplar için teşekkürler, oneplus one sayfası bu saatte bile online shopping için 33 dk beklemelisin diyor bua rada :)

    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.