Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.149
Cevap
50
Favori
182.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknik Özellikler;

    • 6.44 inç Full HD(1920 x 1080) ekran
    • Snapdragon 625 (64-bit sekiz çekirdekli işlemci)
    • Adreno 506 ekran kartı
    • 4GB RAM
    • 64 GB/128 GB genişletilebilir depolama alanı
    • 5.300 mAh batarya
    • Qualcomm Hızlı Şarj 3.0
    • 12 megapiksel(Sony IMX386 sensör, 1.25um piksel PDAF) arka kamera
    • Çift tonlu flaş
    • 5 megapiksel selfie kamerası(85 derece geniş açılı mercek)
    • Stereo hoparlör
    • Kızılötesi
    • Çift Sim Kart
    • Android 7.0 Nougat
    • 211 gram ağırlık
    • 174.1 x 88.7 x 7.6 mm boyut




    Xiaomi Mi Max 2, 6.44 inç Full HD ekranla ve tamamen metal kasayla birlikte geliyor. Ürünün özellikle 5,300 mAh kapasitesine sahip bataryası dikkatleri çekmeyi başarmakta. Hatta öyle ki bu batarya iki gün boyunca dayanmanın yanı sıra, USB-C portuyla diğer telefonları bile şarj etme yeteneğine sahip.

    Xiaomi bu kapasiteyle 18 saat video oynatma, 21 saat GPS navigasyon, 57 saat konuşma süresi vadediyor. Ek olarak bataryanın önceki modele göre 450 mAh daha fazla kapasiteye sahip olduğunu da not olarak düşelim. Quick Charge 3.0 desteği ile Mi Max 2’nin bataryası yüzde 68 şarj oranına 1 saatte ulaşabiliyor.

    Gücünü 2.0 GHz hızındaki Snapdragon 625 işlemciden alan Mi Max 2, 4GB RAM’e sahip. Ürünün arkasında Sony IMX386 sensör kullanan 12 megapiksel (MP) kamera bulunuyor. Öndeyse 5 MP bir kameraya yer verilmiş. MicroSD slotu, IR, stereo hoparlörler ve arkada parmak izi okuyucu sensörü diğer detaylardan. Ek olarak ürün Android 7.0 Nougat üzerine kurulu MIUI 8 kullanıcı arayüzü yüklü olarak geliyor. 174.1 x 88.7 x 7.6 milimetre ebatlarındaki telefon 211 gram ağırlığında.



    ★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 29 Eylül 2017; 15:36:2 >







  • Arkadaşlar ben böyle bir telefon görmedim. Ben çok telefon değiştiririm ancak bu kadar şarjı giden bir cihaz görmedim. İphone bütün serilerini ve android cihazların amiral gemilerinin hepsini kullandım. Şarj konusunda en yakını Huawei cihazları geldi. Xiaomi cihazlarında 4. modelim ama xiaomi mi max 2 çok farklı bir cihaz. Siz hiç 10 saat ekran süresi veren telefon gördünüz mü başka. İphone 7, 3 saat görüyor en fazla bende. Telefon büyük falan değil bence ilk başta göze bayağı büyük geliyor. Ancak alışıyorsunuz. Cebe falan koymada hiç sıkıntı yaşatmıyor. İncecik bir tasarım , muhteşem bir ekran ve en önemlisi bitmeyen şarj snapdragon 625 işlemci hiç ısınmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim
    Note 4 kullanıyordum. İkinci yedek bir telefon ararken f/p ürünü bu telefonu buldum. Telefonu kullandıkça hastası oldum. Farkettimki bu yedek kullanılacak bir telefon değil. Note 4 ümü sattım ve artık Max 2 kullanıyorum. Yaklaşık bir aylık tecrubelerimi paylaşmak istedim.Kendimce kısa bir inceleme yazdım.



    Ekran büyük fakat çok ince ve kibar bir telefon. Araç kullanırken ve toplu taşımada bir yere tutarken tek elle kullanmak zor. Ama onun dışında tek elle rahatlıkla kullanılıyor. Hoparlör alt kısmında ve sesi kapatacak bir durum yok. Kulaklık girişi yukarıda.Yekpare alüminyum kasa olduğundan zengin kaliteli bir görüntü veriyor. Dokunuşu da çok hoş fakat elden kayıyor. Kesinlikle kılıf ile kullanılmalı. Ancak şeffaf kılıf daha iyi olur zira güzel görüntüsünü kapatmamis olur. Yekpare alüminyum kasa güçlü bir görüntü veriyor. Bir kere üzerinde Apple tablet varken mutfak tezgahından mermere düştü. Tamda ekran üzerine düştü.Tablette üzerinde. Hiç birşey olmadı.

    Performans

    Tek kelime ile muhteşem. Note 4 ten geçiş yapmıştım. En ufak takılma donma ısınma yok. O kadar oyun oynadım yoğun kullandım en yüksek 32 dereceyi gördüm. Resmen ısınmayan telefon yapmışlar. Asphalt vb oyunlarda hiçbir kasma takılma duraklama yaşamadım.

    EKRAN

    Parlaklık inanılmaz yüksek. Parlaklığı fazla açamıyorum yoksa ekrana bakılmıyor. 4 de 1 parlaklikta kullanıyorum. Renkler parlaklık tek kelime ile enfes.

    Görüşme ses kalitesi çok iyi ve çok yüksek. Konuşurken aynı odadakiler karşı tarafın sesini rahatça duyduğu için görüşme sesini kısmak zorunda kalıyorum. Hoparlör 🔊 sesi yüksek ve kaliteli. Başlar çok iyi

    WiFi çok iyi çekiyor. 4 g çekimi çok iyi. İnternet te sayfaların açılması inanılmaz hızlı. Fakat ekranda 4G yazıyor. Galiba 4.5G desteklemiyor. Fakat WiFi gerçekten çok iyi çekiyor. Note 5 kullanırken note 4 üm balkonumda WiFi cekmezken Max 2 çok iyi çekiyor.

    PİL 🔋

    İşte bu telefona aşık olma sebebim. Yanımda şarj aleti ile gezmekten bıkmıştım. Tek kelimeyle muhteşem. Gün içinde sürekli İnternete girerim. Yaklaşık 5 saat video izlerim. İş gereği çok konuşurum. 3 gün dayanır. Pil ayarları çok. Daha doğrusu telefonun ayarı çok. Istediginiz gibi kisisellestirebilirsiniz. Pil %20 nin altına düştüğünde bitmek bilmiyor. Pazartesi akşamı şarj ettim. Bugün cuma sabah %10 kaldı. Bu %10 ile dışarı çıksanız öğlene kadar rahat idare edersiniz. Pil hızlı şarj ile 2 saatte şarj oluyor. %18 ile saat 15 te dışarı çıkmistım saat 20 de %9'daydi. Note 5 im güç tasarruf modundayken ağırlaşıyor ve kalıyordu. Bunun güç tasarruf modundayken en ufak bir yavaşlama kasma olmuyor. 5.300 mah pil olunca başka telefonları şarj etme özelliği koymuşlar. Yedek telefon kullananlar için harika bir olay. Powerbank taşımaya ihtiyaç yok. Ancak giriş type C olduğu için şarj edilecek telefonun type C bağlantısı olması gerekiyor. Ya da

    dönüştürücü bir adaptör 🔌 lazım olur ki onlarda AliExpress te 2 dolar. Pil tasarrufu ayarlandığında telefon kilitlendiginde arkada çalışan uygulamalar kapatılıyor. Ön bellek temizleniyor. WiFi yoksa kapatılıyor. Aslında burada uzun uzun yapamayacağım kisisellestirmeler yapılabiliyor.



    ARAYÜZ

    IOS Android karışımı çok basit kullanışlı akıcı bir arayüzü var. Sürekli güncelleme geliyor. Çok kullanışlı kısa yol tuşları var. Ekranın büyüklüğünü bertaraf edip kullanımı kolaylaştırıyor.Bir çok klavye seçeneği var. Klavyeleri istediğiniz renk şekil ve boyutta kullanabiliyorsunuz. Yazım konusundada birçok ayar var. Ayarlar anlatmakla bitmez. Aklınıza gelmeyecek öyle ilginç ayarlar varki telefonun kullanımını fazlasıyla kolaylaştırıyor. Ancak baya bi zaman ayırıp ayarları kurcalamaniz lazım. Gerekli ayarlar yapılıp kisisellestirildikten sonra kullanması çok keyifli. Tahmini metin girişi çok başarılı. Tahmini imojilerde ekleniyor.

    Parmak izi okuyucu inanılmaz hızlı. Hafif bir dokunuş yeterli. Anında açılıyor. 5 parmak tanitilabiliyor.



    Kamera

    Gündüz çekimleri fena değil ama düşük ışıkta vasat. Fakat düşük ışıkta flaş 📸 durumu biraz kurtarıyor. Video 📹 çekimi sırasında fotoğraf çekimi olmaması büyük eksiklik. Fotoğraf çekim modlari ve ayarları çok.

    Kendi içinde görüşme ses kaydı ve ekran video kaydı yapma özelliği var. Pusulası gayet güzel çalışıyor. Fm radyo kulaklık takıldığında çalışıyor ve çok kullanışlı.

    Aramalarda Samsung tan alışık olduğumuz favori listesi olmaması iyi olmamış. Liste halinde yukarıdan aşağıya bir favori listesi var.



    Telefon çift hatlı fakat diğer hat yerine Micro SD kart konuşabiliyor. 256 GB a kadar destekliyor. Telefonda iki alan oluşturarak her uygulamadan çift oluşturabilirsiniz. İki tane facebook iki tane WhatsApp gibi.



    Ekranı ikiye bölerek kullanılabiliyor. İşlemci ve 4gb ram ile hiçbir takilma

    ya da yavaşlama olmuyor.

    Ayarladiginizda bağlantı hızını ekranda görebilirsiniz ekranı sola kaydirdigininizda temizlik uygulaması not alma

    Ajanda ses kaydı takvim 📅 vb uygulamalar var. Bunları istediğiniz gibi değiştirebilir kişiselleştirebilirsiniz. Çok fazla sayıda tema ve duvar kağıdı var. Ben 32 GB modelini kullanıyorum 8 GB i sisteme gidiyor. Çok fazla gömülü uygulama ile gelmemesi çok iyi olmuş. Ekran ikiye bolunebiliyor ve büyük ekranda ekranı ikiye bölerek kullanmak çok keyifli. Bu özellik 5 bin TL lik Afyon larda bile yok. Video izlerken ekranı bölerek İnternete girebilirsiniz.



    İKİNCİ ALAN

    Telefonun içinde başka bir alan oluşturuluyor. Her iki alan için farklı parmak izi tanimlanabiliyor. Birinci alanı açmak için sağ el parmaklarınızı ikinci alana açmak için sol el parmaklarınızı kullanabilirsiniz. İki alan arasında geçiş yaklaşık 2 saniye sürüyor. İkinci alan zamparalar için biçilmiş kaftan 😀

    Üst taraftaki operator adını ve simgesini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Tek elle kullanmak için ekran 3,5-4 ve 4,5 inch olarak ayarlanabiliyor. Küçültülen ekran sağ veya sol tarafa konumlandirilabiliyor. Ama kullandığım dönem içinde buna hiç ihtiyaç duymadım. Tek elle gayet rahat kullanılabiliyor. Sadece araç kullanırken veya toplu taşımada elin doluyken vb durumlarda biraz zorluyor. Onun dışında tek elle rahatlıkla kullanılıyor. Afyon da da bulunan ekrandaki kısa yollara benzer bir uygulama var. Ekranın istediğiniz bir köşesine sürüklenebiliyor ve dokununca (daha önceden ayarlanmış) 5 tane uygulama açılıyor. Kamera fener ayarlar vb uygulamalar için geri menü ses home tuşlarına kısa yol tuşları atanabiliyor. Android 7 nugat yukarıdan açılan pencere vs aynı. Ekranı sağ tarafa kaydirdigininizda çıkan ekrana hızlı notlar alınabiliyor.

    Mavi ışık filtresi var ki bu çok önemli. Özellikle kitap okurken gözler yorulmuyor. Ayrıca akşam saatlerinde mavi ışık uyku kaçırdığından mavi ışık filtresinin bulunması harika olmuş.Filtre istediğiniz saate ayarlanabiliyor. Otomatik ayarlanirsa akşam gün batımından sabah gün doğumuna kadar filtre uygulanabilir. Bu filtre bir çok telefonda yok ve genellikle uygulama yükleniyor.

    Ayarlanirsa ekrana çift tıklayarak açilabilyor.
    Bir tüyo vereyim. Rehberdeki numaralarınızın başında +9 yoksa, rehberinizdeki herhangi bir kişi size mesaj attığı zaman mesajın içindeyken sadece numara gözüküyor. Misal Babam kişisinden mesaj geldi. Mesajlara tıklayınca Babam yazıyor sıkıntı yok ama mesajın içine girince 0505 xxx xx xx tarzı numara şeklinde çıkıyor. Bunu düzeltmek için aşşağıdaki uygulamayı indirip ADD AREA/COUNTRY CODE deyip ordan 11 rakamını seçin ve rehberinizi tarasın. Sonuçları bulduktan sonra AREA CODE TO PREPEND yazan kısma sadece +9 yazıp FIX ALL tuşuna basın. Kendisi hallediyor. Kısaca rehberinizdeki tüm kişilerin başına +9 gelmiş oluyor. Ama dikkat edin. Eğer 11 basamaklı TC kimlik no eklediyseniz rehbere onların da başına ekliyor. Siz onları manuel olarak tekrar düzeltirsiniz.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer
    Arkadaşlar, ben de uzun bir araştırma sonucunda ve bir tanıdığımda görerek , beğenerek Mi Max2 sahibi oldum. Telefonu Gitti Gidiyor sitesindeki Alışveriş adresim 'den aldım. Beyaz renk sevmeme rağmen siyah renk olanını aldım. İçinden global şarj aleti çıktı tam da istediğim gibi. Şu an telefonun herşeyinden çok memnunum. 4 senedir çok severek kullandığım Lg G2 gibi severek ve sorunsuz kullanırım inşallah. Bu telefonu seçmemdeki en büyük nedenler büyük ekran ve uzun pil kullanım süresi. Bir de sabahtan akşama hiç elimden düşmediği halde hiç ısınmıyor oluşu beni çok mutlu etti. 360 derece koruma sağlayan 3 parçalı kırmızı kılıf aldım ve spigen selfie yüzüğü alıp taktım. Benim ellerim çok küçük olmasına rağmen taşımada ve kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim telefonun fotoğraf çekimi bence güzel ve yeterli. Kişiselleştirmeye çok açık bir telefon. Geldiğinin 2. gününde bambaşka bir telefona dönüştürdüm. Alırken çekincelerimden biri de Vodafon hattı ile uyumlu olmadığı ile ilgili yazılardı. Vodafon çok iyi çekiyor. Wireless de çok iyi çekiyor. Hatta her ikisinde Lg G2'den daha fazla çekiyor. İyi ki almışım diye düşünüyorum.





    Alalı iki gün oldu izlenimlerim:

    5" telefondan sonra o kadar büyük gelmedi, ideal bir büyüklük, daha küçük telefon kullanmam sanırım.

    Telefon ince, zarif, kaliteli bir ürün olduğunu, ilk elinize aldığınızda hissettiriyor...

    Ses olayı mükemmmel, içinde koca bir hopörler var gibi yüksek ve kaliteli ses veriyor...

    Kamerası çok iyi olmasa da kesinlikle kötü değil...

    Yani bu cihazı görüpte milyarca lira verip telefon almak anlamsızdır bence.
    Güncellemenin psikolojik rahatlama sağlamasında başka faydası yok... Bunu genelleyerek söylüyorum...



    Nexus cihazlarımda bile sorunsuz güncelleme hatırlamazken sorunsuz, taş gibi, hiç bir sıkıntısı olmayan cihaza güncelleme verilmiyor diye dert yanmak...



    Genelde güncelleme istenir... Peşi sıra önceki sürüme nasıl dönebilirim mesajları birbirini kovalar...



    Bence cihaz donanımının kaldırabileceği en stabil ve uğraşılmış sürümde...



    Güncelleme gelirse pişman olursunuz... 😎
  • Root ve TWRP bu başlık altında anlatılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 29 Eylül 2017; 14:11:54 >
  • Bir tüyo vereyim. Rehberdeki numaralarınızın başında +9 yoksa, rehberinizdeki herhangi bir kişi size mesaj attığı zaman mesajın içindeyken sadece numara gözüküyor. Misal Babam kişisinden mesaj geldi. Mesajlara tıklayınca Babam yazıyor sıkıntı yok ama mesajın içine girince 0505 xxx xx xx tarzı numara şeklinde çıkıyor. Bunu düzeltmek için aşşağıdaki uygulamayı indirip ADD AREA/COUNTRY CODE deyip ordan 11 rakamını seçin ve rehberinizi tarasın. Sonuçları bulduktan sonra AREA CODE TO PREPEND yazan kısma sadece +9 yazıp FIX ALL tuşuna basın. Kendisi hallediyor. Kısaca rehberinizdeki tüm kişilerin başına +9 gelmiş oluyor. Ama dikkat edin. Eğer 11 basamaklı TC kimlik no eklediyseniz rehbere onların da başına ekliyor. Siz onları manuel olarak tekrar düzeltirsiniz.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer




  • Yerimizi alalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-con -- 27 Eylül 2017; 20:2:43 >
  • Önlerden yerinizi alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bugün aldım cihazı. Daha öğlen geçti elime. Eski bir mi max kullanıcısı olarak cihaza zaten aşinayım. TWRP yüklü ve rootlu olarak geldi. Üzerinde MIUI 9 Global 7.8.31 Beta diye bir rom var. Güncel değil sanırım ama yeterli gibi. Şu an en son rom hangisi? Güncellemede bende 7.9.22 gözüküyor.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Stabil 8.5.8
    Sizinki developer son sürüm. 9.22 yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2yumurta1sucuk -- 28 Eylül 2017; 21:01:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaslar ilk defa xiomi cihaz kullaniyorum. Su ana kadar hep samsung note serisi kullandim. Bu telefonun bi menusu ya da uygulamalar kismi yok mudur? Indirdigim uygulamalar ana ekrana geliyor karman corman oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaGgle

    Selamlar arkadaslar ilk defa xiomi cihaz kullaniyorum. Su ana kadar hep samsung note serisi kullandim. Bu telefonun bi menusu ya da uygulamalar kismi yok mudur? Indirdigim uygulamalar ana ekrana geliyor karman corman oldu.

    Xiaomilerde o menü yok maalesef. Launcher yüklerseniz olur tabi ama bence gerek yok çünkü klasör oluşturup içine atabilirsiniz kısayolları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim @ALBAY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaGgle -- 4 Ekim 2017; 0:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cihazım bu olacak sanırım saatlerce telefonda birşeyler okumak ve video izlemek için almayı düşünüyorum. Aynı işlemcili redmi 4 prime kullandım 3gb ramla yağ gibi akıyordu cihaz takılma kasma söz konusu değildi. Batarya performansı da harika gsmarena incelemelerine güveniyorum bu konuda. Cihaz büyük olduğu için bt kulaklık almayı düşünüyorum artı olarak. Bt kulaklık kullanan biri varsa onerebilecegi kulaklık var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bataryası ekranı 10 numara 5 Yıldız 1 aydır kullanıyorum. Kulaklık bunu kullanıyorum bataryası çok iyi müzik dinleme özelliği var çekimi birazcık hassas fazla uzaklaşmaya gelmez.http://www.hepsiburada.com/plantronics-m75-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destekli-p-TELBULPLANTM75?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&source=mobil&v=1.24.4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aya yakin zamandir kullaniyorum harika bir cihaz cok memnunum. Gold renk icin hangi kilif onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar xiaomi ailesinin mi max 2 kullanicilari bende yeni siparisini verdim telefonun, benim sorum ekran bildiginiz gibi yeterince buyuk ve gorilla glass 3 yeterince işini yapiyormu yoksa bi ekran koruyucu şartmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coctus

    Merhabalar xiaomi ailesinin mi max 2 kullanicilari bende yeni siparisini verdim telefonun, benim sorum ekran bildiginiz gibi yeterince buyuk ve gorilla glass 3 yeterince işini yapiyormu yoksa bi ekran koruyucu şartmıdır?

    Bu kadar büyük bir ekranı korumak için koruyucu şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msngn

    Bir aya yakin zamandir kullaniyorum harika bir cihaz cok memnunum. Gold renk icin hangi kilif onerirsiniz?

    N11.com dan 13 TL ye kırılmaz ekran koruyucu ve şeffaf kılıf aldım. Fiyatına göre çok iyi.



    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-5-6-mix-max-2-4a-4c-4x-redmi-note-3s-5s-plus-pro-kilif-P202450715

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaGgle

    Selamlar arkadaslar ilk defa xiomi cihaz kullaniyorum. Su ana kadar hep samsung note serisi kullandim. Bu telefonun bi menusu ya da uygulamalar kismi yok mudur? Indirdigim uygulamalar ana ekrana geliyor karman corman oldu.

    iPhone gibi herşeyi ana ekranda. Ek olarak 1 tane ana sayfamız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlemesi nasıl ikinci telefon olarak ekrandan dolayı tablet almaktansa daha kullanışlı olan bu telefonu almak istiyorum, mi max 1 kullanan arkadaşım var pek yeterli gelmedi sesi kulaklıkla ama bunun iyileştirmeleri varmıdır acab , gsmarena incelemelerinde bi kaç not düşmüşler ama hiç bir şey anlamadım, kulaklık sesi değerlerini eski telefonlarıma göre kıyaslayınca gsmarena daki değerlerle iphone 6s den daha fazla sesi olduğunu görüyorum ama pek güvenemedim bu durum önemli yoksa kamera falan filan hepsi zaten yeterli gelecektir.
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmix

    kullanan arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlemesi nasıl ikinci telefon olarak ekrandan dolayı tablet almaktansa daha kullanışlı olan bu telefonu almak istiyorum, mi max 1 kullanan arkadaşım var pek yeterli gelmedi sesi kulaklıkla ama bunun iyileştirmeleri varmıdır acab , gsmarena incelemelerinde bi kaç not düşmüşler ama hiç bir şey anlamadım, kulaklık sesi değerlerini eski telefonlarıma göre kıyaslayınca gsmarena daki değerlerle iphone 6s den daha fazla sesi olduğunu görüyorum ama pek güvenemedim bu durum önemli yoksa kamera falan filan hepsi zaten yeterli gelecektir.

    beni müzik dinlerken açıkçası tatmin etti. iş birazda kaliteli kulaklığa bakıyor.
    ama benim sıkıntım kulaklıkla telefon görüşmesi yaparken ses çok iyi değil, maksimumda bile kısık gibi geliyor :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.