Şimdi Ara

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro --3 yollu hibrit kulaklık (99 yuan-15$) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
11.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana da bu gün gearbesten geldi önce bişey anlamadım sonra mp3çalara taktım diğer kulaklıkla karşılaştırdım gerçekten farklı en ince sesler dahi duyuluyor
  • ben de sırf meraktan aldım beklentim düşük bakalım nasıl çıkacak.
  • Şöyle ortalama üstü bir kulaklık arıyorum f/p olarak
    piston 3 için 2 daha iyi diyorlar insan denemediği için yorumlara bakarak karar veriyor anca.
    Bir de şimdi bu modeli gördüm. Kullanan arkadaşların deneyimlerini alabilir miyim?
    Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak ayrı ayrı değerlendirirse
  • merhaba bende soyle bi forumu gezdım pıston 3 den fln ıyı dıyorlar almayı dusunuyorum iyi kotu yanları nelerdır bilgilendircek varsa birde
    kulaklıgı çinden getırttırmek uzun suruyormus beklemek ıstemıyorum okadar sıfır kutulu satan varsa makul fıyattan alabılırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbestten verdim bakalım siparişi hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murderx06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende almayı düşünüyorum Gearbest takipli kargo ile mi gönderiyor? Banggood'da takipli kargo için 1.50 dolar falan alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi aptallık edip takipsiz aldım.2 dolar mı ne istiyor.Gearbestten almanızı önermem, ben aldım ama pişman oldum gibi.Siteyle ilgili yorumları okudum pek iç açıcı değil.O yüzden gearbest e bulaşmanızı önermem.Gelirse gelir, gelmezse sağlık olsun modundayım yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murderx06 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Banggood çok daha iyi. Sadece kargo takip olayını merak etmiştim.
    Keşke takipli alsaydınız hem erken gelirdi hemde kaybolma durumu olmazdı.

    Mesela benim Banggood'dan takipsiz aldığım Mi Band 58 gündür gelmedi. 45 gün olduğunda siteye yazdım yenisini takipli ile gönderdiler. Gearbest aynısını yapar mı bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 21 Ocak 2016; 2:54:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolanmış.
     Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro --3 yollu hibrit kulaklık (99 yuan-15$)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım yaklaşık 25 gündür ses seda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serocan39

    Bende aldım yaklaşık 25 gündür ses seda yok

    Banggood'dan aldığım son takipli ürün için 40 gün bekledim.
    Çin'den gelen kargolar hep böyle.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    telefon kılıfı aldım 15 günde geldi geçen gün, 40 gün nadir bekledim geçmiş alışverişlerimde de.
  • Bende aldım gearbestten takipli kargoyla 11,90$ geldi bakalım ses kalitesi nasıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    bende alacağım ama şuan 18 dolar nasıl aldınız 12 dolara?
  • Ben aldığımda 17$ dı puanlarımı kullandım 11,90$a geldi
  • kulaklığım geldi, kullandığım tt175 telefonun kulaklıklığından çok çok daha iyi, ben pek anlamam kulaklık konusundan ancak kulaklık kablosu üzerinde bulunan ses açıp kısma düüğmeleri daha aşağıda konuşlandırılsa çok daha iyi olur gibi.
  • Gearbest den 2 adet para iadem ve 4 dolar birikmişim vardı. Kulaklık ihtiyacım olduğundan ufak bir araştırma sonucu Piston 3 ve Hybrid olandan aldım. Hybrid 17 dolara Piston 3 ise 9 dolara geldi. Parasında değilim, zaten ücretsiz gibi birşey oluyor benim için ama ödediğim fiyatları bilin istedim.

    Şimdi 2 sayfa boyunca yazısı olan bir konuda 1 sayfa size ait olunca daha bir merak eder oldum kulaklığı. Tabiki okumadım yazdıklarınızı malesef o kadar sabrım yok. Kısaca ne demek istediğinizi söyleyebilir misiniz?

    Bu fiyata alternatif ürün sunabilir misiniz?

    Asıl hayalim olan ama malesef o kadar parayı kulaklığa veremeyeceğimden dolayı hayal olarak kalacak bir kulaklık var :http://www.amazon.com/Bose-QuietComfort-Acoustic-Cancelling-Headphones/dp/B00X9KV0HU/ref=sr_1_5?m=A32X7Y6IRZAYK7&s=electronics&ie=UTF8&qid=1454548639&sr=1-5
    (bu cihazı işyerindeki bir abimde deneyimledim, üzerine söylenecek söz yok, kusursuz)

    Bu cihaza alternatif öneriniz var mı, çok daha uygun fiyata?

    Ülkemizde 50TL-60TL fiyatlara samsung kulaklıkları satılırken iyi etmedim mi bu cihazları alarak?




  • ben piston 2'yi baz alarak konuşuyorum. piston 2 için de aynı kıyametler kopartıldı. iyi ettin etmedin onu sen bilirsin, senin adına ben karar veremem. bose dinlemedim bilmiyorum ama pahalı kulaklığa aşık olmak klasik akıl hastalıklarındandır. sürekli ucuz ve kalitesiz ürün kullanan birisi gidip orda burda pahalı bir ürün kullanır ve o fiyatın normal olduğuna karar verir. herkes bu hatayı zamanında yapar, insan zamanla öğrenip gelişen bir varlıktır. gelişebilenler için söylüyorum tabii.

    burda anlaşılması gereken şey şu, sürekli xiaomi kulaklıklarını parlatan tipler var. ille de ucuz ve fiyatına göre çok iyi diyorlar. buna rağmen ağızlarından neden sennheiser değil, neden creative değil, neden sony-philips değil birşey duyamıyoruz. eee zaten aynı tipler ellerinde yüzlerce dolarlık kulaklık varken zevkine gidip sony ex15lp alıp onu da fiyatına göre çok iyi diye övebiliyorlar. yani bu tiplerin mantığı ucuz olan herşey iyidir ve zaten ucuz olan herşeyi denemek ve kıyaslamak gibi bir amaçları olmuyor. bu işi ciddiye aldıkları yok. kendi kafalarına göre bazı ucuz ve yüksek fiyatlıları kıyaslamaya kalkıyorlar ve kendi kafaları da pek büyük olmayınca ortalık iyice karışıyor.

    piston'da türkiye'de satılan bilindik markalara göre hiçbir avantaj bulunmuyor. bildiğin en alt seviye kulaklıklardan işte. öte yandan bir koss gerçeği var. piston 2 kıyameti kopartılırken ben orjinal olsun diye penonaudio'dan 29 dolara aldım o günün kuruyla işte 50-60 liraya falan geldi, daha da pahalı olabilir 70 liraya yakın tutmuştu diye hatırlıyorum. sonuçta koss plug veya ruk30 o zamanlarda 30-40 lirayken bunun için neden kıyamet kopartıldığını anlayamadım zira daha alt seviye bir ürün. yeni birşey de değil brainwavz m4 denilen ürünle yaklaşık aynı. kampanya dönemlerinde m4-m5 zaten iki tanesi 30 dolara satılıyor ama artık m4'ü bıraktılar m5 için yapılıyor kampanyalar, o daha iyisi sayılır zaten. en azından bas ve tiz olarak.

    bu kulaklıkları şişirenler tuhaf bir inanç mekanizmasıyla çalışıyor. aldıkları her kulaklık mutlaka fiyatına göre iyi oluyor ve içlerinde havadar sahne diye birşey bulunuyor henüz ne olduğunu anlayamadım. kulaklığın kasasında bir açıklık görünce hemen kasadaki açıklığın sesi değiştirdiğini iddia ediyorlar. burn-in'e inanıyorlar, equalizer'a inanmıyorlar, flac'lara inanıyorlar, aliexpress'te ucuz gördükleri herşeye alternatifi olmadığı halde yok sahteydi yok şüpheliydi falan diye bok atıp çok daha kötü kulaklıklara atlayarak iyi birşey yaptıklarını sanıyorlar vs. vs.

    bunlarda mantığın zerresi yok. bu ne tarz bir kafadır henüz çözemedim ama benimle "deyıller". öte yandan türkiye'de 50-60 liraya samsung kulaklıklar mı satılıyor sadece ? senin mantığını da çözemedim. iyi o zaman ben de çöp bir kulaklık 200 liraya satılıyor diye örnek vererek her ucuz kulaklığı parlatayım. uzun yazıları okumaya başlasan iyi olur. bak burda o kadar şey söylenmiş olmasına rağmen hiçbirşey olmamış gibi nerde kaça muhabbeti çevirip alıp rahat rahat kullananlar var. ya rahat olacaksın ya şüpheci, her ikisi birden olamazsın.

    benim denediğim 70 civarı 100 dolar altı kulaklık içinde en iyisi brainwavz beta, aynı kulaklık aliexpress'te 15 dolara cks77 olarak satılıyor ve forumda 150 liraya benzer kaynaklardan getirtip satılıyor. bu cihazların içindeki sürücü her bakımdan fiyatına göre alınabilecek en iyi sürücü. ben aliexpress 11 kasım kampanyasında iki tanesini tanesi 12 dolara aldım, kupon da kullandığım için 5 dolar da üstüne indirim bindi 10 doların altına getirdim yani tanesini. bunlar ne kadar iyi dersen şöyle anlatayım, bırak fiyat kıyaslamasını yani kaç para vereceğimizi, bugün bana ciddi ciddi teklif sun, de ki sana ayda 300 lira maaş bağlayayım ama bunlar yerine piston 2 kullanıcaksın, kabul etmem. yılda demiyorum bak ayda 300 lira diyorum. ayda 300 lira kazanıcak olsam da hergün birkaç saatimi alan ses dinleme zevkimi feda etmem. ama yalan olmasın 600 lira ödenirse ayda 600 lira için en azından birkaç sene fedakarlık edebilirim.

    ancak bu tamamen benim kişisel tercihim seni bağlamak zorunda değil. kimisine 50 lira bile versen belki de o derece fedakarlık yapabilir herkesin kıyaslaması, zevki, ihtiyacı kendisini bağlar ki ben zengin falan değilim hatta devletimiz sağolsun 11 senedir doktor yüzü görmediğim halde ödememin mümkün olmadığı tatlı bir 8 bin sağlık sigortası borcu sırtımda dolaşıyorum. buna rağmen ben ayda 300 lira için böyle birşey yapmam. yine de bu benim tercihim. o da senin tercihin. herkesin tercihi kendisini bağlar. seni de bağlamış zaten. xiaomi seni bağlamış, hayırlı olsun. uzun yazılar candır.




  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Okudum baştan sona bu sefer, keşke yapmasaymışım gitti 5dk boşa :( Bir sonuca varamadım dediklerinizden..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.