Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (458. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.357
Cevap
296
Favori
440.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mi band 4 sahibiyim çıktıktan 2-3 ay sonra almıştım. Bugün evden hiç çıkmadım ama sabahtan beri evde 2951 adım atmış görünüyorum. Arızamı var acaba diye düşünüyorum.

  • 300 ün altına düşün diye bekliyordum 2 tane alacağım diye. Şimdi 400 ün üzerine çıkmış. Bu nasıl bir iş anlamak mümkün değil. Model eskidi neredeyse ama fiyatı düşmedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akadirarik A kullanıcısına yanıt

    Döviz kuru sebebi ile…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi band 4 alarm çalarken deli gibi titriyor ama bildirim geldiği zaman belli belirsiz bir titremeye benzer bir şey hissediyorum sadece. Eskiden böyle değildi. 2 yıla yaklaştı alalı. Titreşim özelliği eskidi desem alarm çalarken nasıl deli gibi titresin o zaman? Ayarı falan var mı bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt
    Ayarı var. Mi fit uygulamasına gir. Orada bütün titreşimleri özelleştirmek mümkün

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swes S kullanıcısına yanıt
    Buldum dediğin yeri. Varsayılan titreşim ayarına ayarlıymış. Ama deneme babında Varsayılan titreşim ayarına tıklayınca gayet güzel titriyor. Gel gör ki bildirim geldiğinde Varsayılan titreşim ayarındaki gibi güzel titremiyor. Sorun orda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt
    O zaman farklı bir titreşim ayarı yap öyle dene

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    3 Kasım 2021 tarihinde bir Mİ mağazasından MiBant 6 akıllı bileklik satın aldım. Satın alırken görme engelli olduğumu, görme engelli olduğum için Mi Fit uygulamasında bazı erişilebilirlik sorunları yaşayabileceğimi, cihazı kullanmama engel bir erişilebilirlik sorunu yaşarsam cihazı iade etmek isteyebileceğimi ifade ettim. Mağaza görevlisi, akıllı bilekliklerin kişisel ürün olarak kabul edildiğini, bu nedenle iade alamadıklarını, ancak Tüketici Hakem Heyeti başvurusu sonucu başvuru haklı bulunursa iade alınabildiğini söyledi. Bu durum bana saçma geldi ve cihazı satın aldım.

    Şimdi uygulamayı kullanırken birtakım erişilebilirlik sorunları yaşıyorum. Mesela ben uygulama üzerinden egzersiz başlatıp durdurulabileceğini düşünüyordum, ama uygulama üzerinden egzersiz başlatmak veya durdurmak mümkün değil gibi görünüyor. Bu durumda bu cihazı kullanmamın da pek bir espirisi kalmadı.

    Şimdi cihazı iade etmek istiyorum. Mağaza görevlisinin dediği gibi bu tür ürünleri iade etmenin önünde yasal bir engel var mıdır? Varsa bununla ilgili bir yasal dayanak metni var mıdır? Ayrıca internetten aldığımız bir ürünü iade edebilirken mağazadan aldığımız ürünü niçin iade edemiyoruz?

    Eğer ki mağazadakiler iade almamak konusunda diretirlerse Tüketici Hakem Heyeti konusunda nasıl bir yol izlemem gerekir acaba?

    Bu konulardaki fikirlerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır kullanmadığım mi band 3 ü şarj edip kullanmak istedim. Bileklik ekranında "pair device first" yazıyor. Burayı bir türlü geçemedim. Mi fit bilekliği bulamıyor. Mac adresini biliyorum. Ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En temizi mi fit üzerinden de ürünü kaldırıp tekrar tanıtmak. Bende işe yaradı aynı problemle karşılaştığımda.

  • bugün mi band 6 aldım fakat smart alarm özelliği nasıl yapılıyor göremedim, hafif uykuda uyandırma özelliği için ne yapmam lazım? benim için en önemli özellik bu yardım eder misiniz

  • basyigit B kullanıcısına yanıt
    Ürünü iade ettim. Sağ olsunlar sıkıntı çıkarmadılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aranızda mi band 6 kullanan varsa cihazınız stres takibi yapıyor mu acaba? 5dk da bir ölçmesi gerekirken kafasına göre bazen saatlerce ölçmediği oluyor, mi band 6 kullanıcılarının hepsinde durum bu şekilde mi?

  • Mi band 6 almayı düşünüyorum iPhone ile birlikte kullananların yorumlarını bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. yaklaşık 2 yıldır kullandığım band 4 ün kayışı yırtılmış halka kısmından. Alış-veriş sitelerinde çokça yan sanayi kayış var ve çok nadir orijinal olduğunu iddia eden kayışlar da var ama yine de buraya aldığı kayıştan memnun olan tavsiye eden var mıdır diye sormak istiyorum ucuz ve sağlam olması öncelikli. Zira bilekliği 130 liraya almıştım.

  • Evofone n11 mağazası üzerinden mi band 5 aldım, kutuyu ilk açtığımda pil sonuna kadar bitikti. Şarj ettim eşleştirmelerini falan yaptım ama dün öğlen 14:00'da kullanmaya başladım, akşam 22:00'da pil %30 seviyesindeydi, nabız izleme, uyku takibi falan kapalı olduğu halde. Şimdi de tam şarj yaptım bu sefer bileklik bağlı değil, durduğu yerde yarım saatte %93e indi pil durumu. Böyle giderse 1 gün bile zor dayanacak alet, birkaç şarj daha deneyeyim belki pil kendine gelir diyeceğim ama yeni aldığım birşeyi ilk haftadan servise vermekte koyuyor adama. Var mı böyle bir sorun yaşayan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen Johnnie kullanıcısına yanıt

    Merhaba Yürüyen Johnnie,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com

  • Merhaba, uzun bir süredir mi band 4 kullanıyorum. Birkaç gündür bildirimler bileklikte gözükmüyor. Uygulama uyarılarına tıkladığımda açılan sayfa silik gözüküyor ve bildirim hizmeti kullanılamıyor yazısını görüyorum. Mi Fit için izin verdiğim halde yine de bildirimler gelmiyor.

  • Arkadaşlar Mi Band 6 aldım. Bildirim geliyor siliyorum, sonra tekrar geliyor; ama önceki sildiğim bildiri en üstte yeni bildiri en altta öyle sıralı geliyor. Bu neden böyle? Sildiğim bildirimin tekrar gözükmesini istemiyorum...

  • Hepsiburada dan xiaomi mi band 5 aldım. Ürünü ilk açtığımda şarjını %20 lere kadar düşürüp daha sonra şarja koydum ve saat akşam 11 gibi dolunca kullanmaya başladım. Sabah uyandığımda şarjı %20 lere kadar düştü. Tekrardan şarj ettim belki ilk şarjdan dolayıdır diye ve yine akşam saatlerinde tekrar full şarja kullanmaya başladım. Sabah yine %30 civarına düştü. Bilekliği kolumda kullanmasam bile her saat neredeyse %5 civarı düşüş oluyor. Telefona bağlı olarak kullanmıyorum ve mi fit uygulamasından herhangi bir ayar falanda yapmadır. Yapmam gerekiyor mu? Ben pilinde arıza olduğunu düşünüyorum. İade ve ya değişim talep edeceğim. Yine de sizlerin de bir fikri vardır diye sormak istedim.

  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.