Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.357
Cevap
296
Favori
440.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustafa5532 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi ve saati sıfırlamayı denediniz mi?
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Denemedim. Burdan bi sonuç çıkmaz ise onu yapacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi band 5 yarın elime ulaşacak. İlk şarjı nasıl yapıyoruz cihazı açmadan direk şarj mı yapayım. Şarj için öneriniz var mı. Evde pc yok işyerinde bulunan bilgisayarlara güvenmiyorum. Adaptör alayım mı kaç waat kaç volt olacak. Türkçe karakterler için ne yapmam lazım. Patlama olayı ne kadar yaygın. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi band 5 kullanıyorum. Bir süre sonra hava durumu günvellemiyor ve mi fite bağlanın hatası alıyorum. Bağlanıyorum düzelmiyor, en baştan eşleştirme yapınca düzeliyor. Yaşayan veya düzelten var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Mii band üzerinden restart yaptım, ondan sonra düzeldi.

  • Mi band 5 bugün kullanmaya başladım mesafe testi yapan var mı. Ne kadar uzakta telefonla bağlantım kopmaz. Bildirimleri çağrıları alabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Baki S kullanıcısına yanıt
    bu tamamen ortamına göre değişen bir şey. Bir odaya bırakıp 2 yan odanın en uzağına gidersen belki çekmez ya da eski bir evdesindir çekebilir veya açık, duvarsız alanda daha çok daha uzak mesafelerde çekerbilir. Sanırım eylül 2020'den beri kullanıyorum ve bu zaman kadar bağlantı halindeyken telefona gelen bir bildirimi saate iletmediği bir an hiç olmadı. Tabi genelde telefon hep yanımda olur, odama bırakıp evin içinde çok dolaşmam ama tahminen 10 metre falan arada 2-3 duvar varken çekiyordu benim, aslında arada 2 oda varken de çekiyor. Düşününce aklıma geldi. Yine tekrar edeyim de sizin için çok önemliyse diye, bu çekim mesafesini binanın duvarı, evdeki wifi sinyali vs. etkiler. Ama kısacık bir çekim alanı da yok.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. İşyerinde yola yakın odamda bırakıp yan dükkana gidiyorum. Yan dükkanda 10 metreden fazla içeri giriyorum. Toplam 20 metre bildirimler geliyor. Ev de ise 12 metre uzakta olan salonun köşesinde bağlantı sağlam. 8 metre olan oturma odasında kopuyor. Oturma odasında wifi var 2.4 frekansta kaynaklı galiba. Tam Bi bilgim yok bu konularda ama çalışma oluyor bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen cuma aldım mi band 5 şimdi fark ettim ekranın altında mavi ışık çizgi var o nasıl geçebilir başına gelen varmı çözümü varmı kafama taktım
    Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba çok zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşayan ve anlatabilen görünce sevindim ama çözüm bulamadım siz çözebildiniz mi nasıl yaptınız acaba iostan androide geçtim kafadan -1 koydu bu durum bana nefret eder moddayım bileklik boş geliyor bana bu yüzden.Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurarli

    hocam merhaba çok zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşayan ve anlatabilen görünce sevindim ama çözüm bulamadım siz çözebildiniz mi nasıl yaptınız acaba iostan androide geçtim kafadan -1 koydu bu durum bana nefret eder moddayım bileklik boş geliyor bana bu yüzden. 

    Hocam dereden çok sular aktı şuan tekrar iPhone kullanıyorum mi band yerine de Apple Watch ile devam ediyorum :)

  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Bravo vallahi
  • Merhaba, babama hediye olarak Mi Band 5 aldım. Yazı boyutunu nasıl büyütebilirim?

  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Yazı boyutları sabittir, arttırılamıyor maalesef.
  • Spor özelliklerini pek kullanmayan, sadece saat için kullanmak isteyenlerin işine yarar mı yoksa gereksiz mi olur? Resimlerden gördüğüm kadarıyla Mi Band 5 kolda fena durmuyor, hoşuma gitti gibi ama bir süre sonra hevesim geçer mi bilmiyorum.

    Bu arada sık sık ellerimi sabunla köpürterek yıkayan, dezenfektanla ovalayan biriyim. Köpük, su ya da dezenfektan yüzünden bozulma riski var mıdır? Ayrıca dezenfektan ve mendil/bez ile silsem bozulabilir mi?

    Şunu da eklesem iyi olacak: Mi Band 5, gerçeğe yakın ölçüm yapabiliyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 26 Şubat 2021; 20:56:9 >
  • Saati koluna takmasını bilmeyenler nabzın yanlış ölçüldüğünü söylüyor ne kadar komik. Spor yapıyorum kalbimin atış hızının arttığını anladığımda nabzım yükseliyor. Duruyorum nabız düşsün diye anında saatte tepki veriyor ve düşüyor. Sanırım yeterli bi cevaptır.
  • mi band 5 den genellıkle memnunum ama gelen mesajda bazı harfleri tam göstermiyor birde bilekligi kolunuzdan cıkarsanız bile nabız olçuyor nasıl ölçüyor anlamadım deneyen arkadaş varmı yoksa benım cıhazda sıkıntımı var

  • Mi band 5 bilekliği telefona bağlı kullanıyorum sürekli, bluetooth açık tamam ama konumun da sürekli açık olmasını istiyor, bunun bir çözümü var mı acaba? Konumun sürekli açık olmasını istemiyorum.
  • arkadaslar herkese iyi forumlar mi band 5 cnnversiyin alsam mi fitten tr dil yapabilirmiyim acaba kullanan varsa yardimci olabilirmi teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba mi band4 kullanıyorum 1 yıldır pek takmadığım bir sorun artık canımı sıkmaya başladı telefon s8+ bluetooth sürekli açık bileklik bağlı hava durumu konumu el ile yaşadığım yer seçili fakat hava durumu 1 gün sonra hava durumunu güncellemek için mi fit e bağlanın diyor hava durumu ayarlarından konumu otomatik al deyip tekrar el ile giriyorum geliyor 1 gün sonra gene yok bunu nasıl çözebilirim her gün hava durumu ayarlamak can sıkıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.