Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları Belirlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
55
Favori
272.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları BelirlendiXiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları BelirlendiXiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları BelirlendiXiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları BelirlendiXiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları BelirlendiXiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları Belirlendi

    Değişik ekran süreleri alınıyor. Ortalama 5-8 arası birşey alınıyor. Tabi bu china rom ve miui9.5 yüklü. 6-7 Gün sonra eu rom geçeceğim miui10dan da ekran görüntüleri atarım size




  • Xiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları Belirlendi

    wifi full açık ekran süresi böyle. 1 günü rahat çıkarıyor
  • Xiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★  Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları Belirlendi

    Arka kamera :)
  • Telefonu kullanan arkadaşlar iyi kötü tecrübelerini aktarabilir mi telefon ile ilgili. Kamera hariç ( zaten iyi yani )

    Benim tek korkum Vodafone ile internet veya çekme problemi yaşamak.
  • Benim de hedefimde bu cihaz ile 8se var. İthalatçı de olsa garantili almak istiyorum. Ne zaman satışa sunulacağına dair malumatı olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hot.Coffee kullanıcısına yanıt
    Facebook gruplarinda redmi 5 pro çin versiyon kullanan görmüştüm onun da aynı LTE bandlari mi6xde var (band20 yok) şehirde iyi çekiyor diyor hatta kırsalda bile ara sıra 4g çekiyormus. Band20 kısmında herkes farklı birşey söylüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokbey T kullanıcısına yanıt
    Hocam ithalat garanti işleri fasa fiso. Adamın biri şahit olmuş şirket gidip başkasına telefonu yaptırıp tekrar kullanıcıya vermiş. Ayrıca işcilik 0 . Facebook gruplarinda tekil olarak çalışan teknik servisler daha iyi işler çıkarıyor. İthalatçı garantiler en küçük şeye kullanıcı hatası diyor , diyebilir. Ayrıca fiyatları fazla olur mi8se nin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexterr kullanıcısına yanıt
    nereden aldınız hocam cihazı bende almayı düşünüyorum da
  • Lütfen birisi telefonun performansı hakkında bilgi verebilir mi? Takılmalar vs oluyor mu? Ağır grafikli bir oyunda deneyen oldu mu?

    Kıyaslama yapabilirseniz Mi5 vs iPhone 8+ performasına göre değerlendirebilir miyiz?

    Kız arkadaşıma önerdim şimdi eğer telefonda kasma titreme vs oluyosa geleceğim yanar
  • Hot.Coffee kullanıcısına yanıt
    İşlemci tahmini 1 yıllık.Snapdragon 710dan sonra en güçlü orta segment işlemci snapdragon 660dır. Takılma donma kasma asla olmaz. Ağır grafikli oyun dediğin pubg, high hd ayarlarda oynuyorum kasma donma takılma yok. Mi5 veya iphone8+ Karşılaştırmalarını youtubeden bakabilirsin...
    Kız arkadaşınız bu cihazı 2 yıl rahatlıkla kullanır merak etmeyin. Kasma yok olsa biz almazdık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savage038

    nereden aldınız hocam cihazı bende almayı düşünüyorum da
    Facebook ÇİN PAZARI grubunda Bayram Kaya (https://www.facebook.com/bayram.kaya.50) bence ithalat garantisinden daha ilgilidir. 3 adet telefon aldım sorunsuz.
  • Herkese iyi akşamlar.Yaklasık 3 haftadır mi 6x kullanıyorum.Stabil eu rom yukledigimde inanilmaz kasmalar oldu.Parmak izi stabil çin romunda çok hizliyken eu romda bayağı ağır.Gerekli wipeları yapmıştım.Miui 10 betada ise ağırlık vardı kasma donmalar yasanıyor.Diger kullanıcılar da bu kasma donmalar mevcut mu?Suan tekrardan stabil çin romuna döndüm.Tesekkurler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCgranths M kullanıcısına yanıt
    Miui10 eu rom beta kullanıyorum kasma donma yok. Ondan önce china rom stabil kullanıyordum. Parmak izi okuma hızı china rom ile yarım saniye gibi bir fark var o da ekranı gösterişli açtığı için. Bir sonraki güncelleme ile sorunları düzeltebilirler. Benim gözüme ağır bir sorun gelmedi 5 gündür kullanıyorum.
  • Hocam rica etsem sürüm numarasını veya rom linkini yazabilir misiniz? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCgranths -- 9 Temmuz 2018; 19:59:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlarlar.



    Cihazla ilgili bir kaç sorum olacak.Bir arkadaş için fiyat performans odaklı telefon arıyırduk, Redmi note5 ordan mi note 3 derken en son mi6x siparişi verdik. Şu an kargoda, satan arkadaş stabil olan miua9 yükleyip yollayacağım dedi. Bu sizin bahsettiğiniz eu rom oluyor sanırım.



    Merak ettiğim. İlerleyen günlerde global rom çıkınca otomatik güncelleme ile gelir mi bizim elle mi yüklememiz gerekir.



    Birde bu band20 (şu an konuda gördüm öncesinde böyle bir olaydan haberim yoktu ) olayı sadece Vodafone da mı sorun yapıyor. Turktelekom veya Turkcell harlarda sorun yok mu. 3G kullanımında bir problem oluşuyor mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok acil. Bu telefonda yüz tanıma var mı ? İşlevsel mi ?
  • Hot.Coffee kullanıcısına yanıt
    İncelemelerde gördüğüm kadarı ile ön kamera sayesinde yüz tanıma yapıyor. İyi ışık koşullarında hızlı ve sorunsuz çalışıyormuş. Cihaz geldiği zaman bende bi test etmeyi düşünüyorum yüz tanıma olayını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • MCgranths M kullanıcısına yanıt
    https://androidfilehost.com/?fid=11050483647474831960
  • Şuan için global rom gelme söz konusu değil.Çine özel olduğu için büyük ihtimalle de çıkmayacak.Çünkü mi5xde cıkmadı. Bu cihazın global sürümü mia2 olacak o da yakın zamanda lansmanda tanıtılır diye düşünüyorum.Global rom şayet gelirse 1 kereliğine masus elinizle yüklemek zorundasınız.
    Band20 konusunda fazla bilgi veremeyeceğim ben sıkıntı yaşamıyorum turktelekomda. Vodafone kullanıp sorun yaşayan da varmış yaşamayan da o yüzden yorum yapamayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.