Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
49
Favori
211.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün bana 10.2.28 güncellemesi geldi (global rom)
    Ancak sarj arka plan da hızlı tüketiyor. Önceki güncelleme de bekleme süresi iyi değildi ama şu an daha da kötü.
    Sizlerde nasıl?
    6 saat ekran süresi alırken dün kullanmadan 2 saat ekran süresi verdi tüm gün beklemede illa akşam sarja yaktırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatımda bu kadar anlamsız boş muhabbet yapan bir insan daha görmedim, daha düne kadar 3310 kullanıyor demek nedir çocukmusun ne yapalım şimdi yani ben işi gücü bırakıp sana burada lafmı yetiştireyim, ben istedigimi alır kıllanırım begenmem satarım nu duruma eleştiri yapmak biraz kişisel olur, böyle boş muhabbetler yapmaya hic gerek yok tadımızı kacırmayalım, konuya gelecek olursak yazılımla ilgili bir sıkıntı varsa bu zaten herkes de vardır, ama sen bu cihazla ilgili olumsuz hiçbir şey söylemeyip her şeyi böyle dört dörtlük gibi anlatıyorsun, çıkıp diyorsun ki sizin kullandığınız cihaz sorunlu, aynı ortamda şu an 3 kişi daha bu cihazdan kullanıyor, hepsinde ki sorunlar aynı hepsinde aynı hatalar mevcut. Madem böyle bir sorun yok ondanmı son güncellemede kilit ekranı bazı bildirimlerde uyanmıyor düzeltildi ibaresi mevcut, ondanmı cep modu düzeltildi yazısı mevcut, demek ki bu cihazlarda bu yazdıgım durumlar mevcut, artı olarak bu cihazların wifi problemide mevcut, cihaz 24 saatten uzun süre acık kaldıktan sonra bunu yapıyor genelde, wifi baglı gözüküyor birden bire kullanırken hicbirşey acmamaya başlıyor wifi'yi kapatıyorsunuz tekrar actıgınızda hicbir modemi görmüyor etraftaki, cihazı yeniden başlatmadanda bu durum düzelmiyor, bu durum yine aynı şekilde etrafımda olan bütün cihazlardada ara ara tekrarlıyor, yani şimdi bunları yazmak dert sahibi olmayımı gerektiriyor, ben titiz bir kullanıcıyım, ne var ne yok ne görüyorsam söylerim herşey bundan ibaret



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 21 Temmuz 2019; 10:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    Çocuk değiliz ama boş muhabbet yapan sizsiniz. Neden mi? Sorunu olan yazıyor olmayan da yok yazıyor ama siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Güzel kardeşim sizin yaşadığınız sorunları ben yaşamıyorum bunda anlamayacak ne var acaba? Yine söylüyorum yaşıyor olsam neden saklayayım? Xiaomi ile ortaklığım mı var? Fanboy hiç değilim. İnsanlar biz o sorunları yaşamıyoruz dediğinde onları yalancılıkla itham edip ondan sonra buraya gelip boş muhabbet yapıyorsun diyemezsiniz. Üslubunuzu daha fazla bozmayın. Ayrıca telefonu artık kullanmıyorsanız daha fazla polemik yaratma çabasına girmeyin çünkü tadı kaçıran sizsiniz. Yine söylüyorum yazdığınız sorunlar bende mevcut değil. İnanıp inanmamak size kalmış. İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Hocam adaptif pil kullanımı açık mı? Açıksa bi kapalı deneyin isterseniz. Ben kapatınca bir tık daha fark etti sürede. Son güncellemede pil ile alakalı bir değişim olmadı bende aynı yani.

    Edit: Bendeki aynı sürüm sandım ama o güncelleme daha bana gelmemiş ben hala 10.2.13 kullanıyorum. Siz yine de adaptif pil kullanımı konusuna bir bakın belki yardımı dokunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 21 Temmuz 2019; 10:44:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Kapattım hocam o özelliği.
    Bende forumlara bakıyorum Türkiye de herkese aynı anda gelmiyor sanırım.
    Bi stabil güncelleme alamadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 9t ike mi 9 un kamerası aynimı? Islemci harici fark varmi? Batarya benim icin onemli sadece 9t nin kalinligi beni dusunduemruyor. Suan samsung note 7 kullaniyorum. Mi 9t alasim var ama karar veremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdo205

    Ben hayatımda bu kadar anlamsız boş muhabbet yapan bir insan daha görmedim, daha düne kadar 3310 kullanıyor demek nedir çocukmusun ne yapalım şimdi yani ben işi gücü bırakıp sana burada lafmı yetiştireyim, ben istedigimi alır kıllanırım begenmem satarım nu duruma eleştiri yapmak biraz kişisel olur, böyle boş muhabbetler yapmaya hic gerek yok tadımızı kacırmayalım, konuya gelecek olursak yazılımla ilgili bir sıkıntı varsa bu zaten herkes de vardır, ama sen bu cihazla ilgili olumsuz hiçbir şey söylemeyip her şeyi böyle dört dörtlük gibi anlatıyorsun, çıkıp diyorsun ki sizin kullandığınız cihaz sorunlu, aynı ortamda şu an 3 kişi daha bu cihazdan kullanıyor, hepsinde ki sorunlar aynı hepsinde aynı hatalar mevcut. Madem böyle bir sorun yok ondanmı son güncellemede kilit ekranı bazı bildirimlerde uyanmıyor düzeltildi ibaresi mevcut, ondanmı cep modu düzeltildi yazısı mevcut, demek ki bu cihazlarda bu yazdıgım durumlar mevcut, artı olarak bu cihazların wifi problemide mevcut, cihaz 24 saatten uzun süre acık kaldıktan sonra bunu yapıyor genelde, wifi baglı gözüküyor birden bire kullanırken hicbirşey acmamaya başlıyor wifi'yi kapatıyorsunuz tekrar actıgınızda hicbir modemi görmüyor etraftaki, cihazı yeniden başlatmadanda bu durum düzelmiyor, bu durum yine aynı şekilde etrafımda olan bütün cihazlardada ara ara tekrarlıyor, yani şimdi bunları yazmak dert sahibi olmayımı gerektiriyor, ben titiz bir kullanıcıyım, ne var ne yok ne görüyorsam söylerim herşey bundan ibaret
    Yaşadığın sorunların aynısı bende de mevcut. Parmak izi okuyucu araç kullanırken deli etmekte, yüz tanımayı açtım mecbur, bazen parmağımı tutsam da hiç parmak koymamisin gibi tepki bile vermiyor. WiFi sorununu da yaşadım. Bazen hiç bir modemi görmüyor. Kafasına göre takılmakta. F/P diyip yapıcak bisey yok diyorum ben artik. Bir de instagrama story atınca kalite acayip dusuyo, bu telefonla ilgili bu durum değil ama çözümünü bilen var mı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kılıf tavsiyesi olan var mı? Hafif ve sade bir şey arıyorum.


    Benim kullandıklarım,

    Spigen Rugged Armor: Güzel koruyor ama çok ağır ve kaba.
    Nillkin Frosted Shield: Sert malzemeden yapıldığı için düşmelere karşı pek koruyacağını sanmıyorum. Hafif ve elde tutma hissi güzel. Fakat 1 ayda yandaki volume tuşlarından birisi koptu. Yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla tuşların kopması yaygın bir durum.
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bütün cihazlarda var, ama bazı kullanıcı arkadaşlar çok dikkatli değil yani imkanı yok bir kısım cihazda olup bir kısım cihazda sıkıntı olmaması, çünkü ben de çok cihaz gördüm zaten etrafımdaki herkes benden görüp de bunu aldı, etrafımda var 4-5 tane cihaz zaten hepsinde aynı durum mevcut, donanımsal bir olay değil yani tamamiyle yazılımsal bir sıkıntı ve temelinde ne yatıyorsa bunun bu olaylar mi 8'de de vardı, mi8 se bile kullandım onda da vardı bu olaylar ben burada zaten markayı kötülemiyorum iyi kötü sonuçta bir para veriliyor tabiri caizse aslında çok basit de bir sıkıntı bahsedilenler ama 1 senedir çözülmemesine ben biraz sitem ediyorum, hocam o instagram olayıda söylediginiz gibi baya bir kötü durumda, ama bazı arkadaslar android cihazlarda hep böyle olduğunu söylüyor o konu hakkında kesın bir deneme sansım olmadı o yüzden birşey diyemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mi 9t telefonumda spotifyd a ekolayzer açınca ses bozuk gibi geliyor sizde de böyle mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Normal mi 9 da ayarlamıştım kulaklık için sonra tekrar kullandığım da ses bozulmuştu ekolayzır kullanmıyorum o günden beri, yazılımsal olarak böyle sorunları olması üzücü aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Evet telefonu cok begendım ama böyle ufak sorunlar keske olmasaymıs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 watt hızlı şarj aleti Türkiye'de alınabilecek bir yer var mı? Aliexpresste ürünler var ama mi storelarda falan bulunabilecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    O da ayrı bir konu china version kutudan 5v/3a cıkıyor, globalden 5v/2.5a bende aradım bulamadım,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 22 Temmuz 2019; 15:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAY VELCORO68

    Evet telefonu cok begendım ama böyle ufak sorunlar keske olmasaymıs
    Muhterem forumda tek mi 9T kullanan sensin sanırım.merak ettiğim mi9 kullanan arkadaşların bahsettikleri parmak izi sapıtması ve anlık bildirim alamama sorunları senşn cihazda varmı cevaplarsan memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım aliexpressten çok Bi fark yok 18w ile. Boşu boşuna heveslenip almayın benim gibi 10 15 dk fark ediyor etmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam belki şimdi diyeceklerim işine yarar.Youtube videosunda gördüm. Adam 27 watt ile yüzde 10luk fark alıyordu fazla fark yok dedi o da.sonra buna tavsiyede bulundular yorumlarda kabloyu orjinal kablo ile değiştirmiş yarım saatte yüzde 70e çıkmış.Bir dene bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Redmi K20 Pro sipariş verdim 29unda gelecek, 8/128 duruma göre 8/256 birde ondan şansımı deneyeceğim 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    Zaten %70e kadar hızlı dolduruyor sonrasında yavaşlıyor. 18w için de aynı şey geçerli. Kablo orijinal 10 15 dk fark eder gerek yok diye dusunuyorum. Şimdiki aklım olsa almazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gagavuzz G kullanıcısına yanıt
    Hocam parmak izinde ben bir sıkıntı görmedım elımı yenı yıkayınca ılk seferınde bıraz geç açılıyor ama onun dısında hızlı bi önceki telefonum 6s di onunla eşittir diyebilirim. Anlık bildirim bazen telefona bazen geliyor bazen gelmiyor ama telefonun yanında mi band 4 verdiler tüm bildirimlerim oraya dusuyor ordan kontrol ediyorum, telefona dediginiz gibi bazen gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.